Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobno bruneci uwielbiają fikuśne kobiety

Polecane posty

Gość gość
czlowiek nie moze byc fikuśny. Zajrzyj do slownika.

Gość Łona jest Aniołem
klepsydry uwielbiają :)

Gość bghy645675t6
co to k***a znaczy fikuśne

Gość gość
fikuśne = łatwe, dobre w łóżku co lubią figu fago

Gość gość
:P i musi dobrze obciagac z polykiem :P

Gość gość
Ile C**płacą fik mik za robienie z siebie kretyna?

Gość gość
Fiku miku, czy to prawda, że jesteś projektem mającym na celu skompromitowanie kobiet na kafeterii? Że tak naprawdę jesteś facetem, który przez pokazanie, że kobiety potrafią tylko jęczeć do jakiś portek udowadnia, że kobiety warte są tak niewiele i tak bardzo uzależnione od facetów? Że groteskowość całej tej sytuacji została podkreślona przez opublikowanie zdjęcia (rzekomo Twojego) niezbyt urodziwej (delikatnie rzecz ujmując) kobiety? Niby się obraziłeś, niby uciekłeś, ale wracasz i kontynuujesz ten poniżający kobiety spektakl. Żadna kobieta by sobie na to nie pozwoliła, a Ty nadal jęczysz do jakiś wyimaginowanych męskich spodni. Czy to prawda?

Gość raptus figlarz
podobno a napewno?

Gość gość
fikuśne :D za cholerę nie moge znaleźć znaczenia tego słowa

Gość Łona jest Aniołem
klepsydra w mojej głowie ło Boziu ;)

Gość gość
już pisałem fikuśna to taka co lubi fikać nóżkami w łóżku hahahahah i ogólnie lubi seks, robiła by to cały czas FIKU MIKU NA KOCYKU :D Zjawiłaś się w porę, czekałem zdejmij więc prędko swe szaty już dawno takiej nie miałem seksownej małolaty proszę cię rusz się kotku zakołysz pięknymi biodrami muszę szybko być w środku obejmij mnie swymi nogami bądź dzisiaj moją jedyną pręż się i wzdychaj namiętnie moja najsłodsza dziewczyno dawno nie było tak pięknie poczekaj, gumkę nałożę żeby nie było dzieci i zaraz twe szczęście pomnożę zobacz maleńka – on świeci! będę twój nocą i rankiem ty będziesz się wiła w ekstazie nazwiesz mnie super kochankiem bo nie skończymy po razie… i w tej atmosferze gorącej na moim różowym kocyku niech nasze ciała płonące robią wciąż fiku miku jednego nie mogę zmienić i ciągle mam problem od nowa chciałbym się z tobą ożenić lecz jesteś kotku gumowa

Gość raptus figlarz
co na pewno? :)

Gość gość
hahaha, a widziałeś zdjęcie autorki? nadal masz ochotę na kocyk? o gustach się nie dyskutuje, na szczęście ;)

Gość gość
kiedyś widziałem fotki fikuśnej ale ja wybzykam wszystko co się rusza i nie ucieka na drzewo! jestem jak drwal rąbie co popadnie, ale nie jestem brunetem :( więc moja kochana fikuśna nie będzie miała ochoty na fiku miku ze mną na kocyku :(

Gość gość
fiku uchylisz mi swojej szparki? wejdę delikatnie :p

nie rusza mnie to co ludzie powiedzą :) chcę prawdziwej dojrzałej miłości i gotowa jestem czekać, bo an to co wartościowe warto czekać

Gość gość
uważaj fiku, zaraz Ci tu zaczną prawic PROkatolickie kazania :D

co za kompletne bzdury, może Ty masz termin ważności, ja z każdym rokiem rozkwitam :) im bliżej 30stki tym trudniej, bo mniej wolnych kobiet i facetów

Gość gość
Fiku jestem dojrzały jak CI zasadzę w piczkę to poczujesz się kobietą na co czekać? jestem wartościowy, może trochę erotoman i lubię się bzykać baaaaaaardzo ale to dobrze bo jak się rozkręcisz to nie będziesz chciała schodzić :p

Poznałam kiedyś 19latkę, która ryczała, bo zostawił ja facet a ona zaplanowała już, że urodzi 3 dzieci do 25 roku życia, bo tak najzdrowiej :D:D🖐️ widzę, że reprezentujesz ten sam poziom naiwności życiowej

Gość gość
powinna mieć już 2dzieci :D no leżę.