Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola93838833838

Okropna tesciowa

Polecane posty

Gość ola93838833838
Niedawno rozmawiałam z siostrą ŁUKASZA i powiedziała,że ten dom należał do ich ojca i przegarnął swoją teściową(ich babcię). gdy zmarła to 'dopisał" Łukasza do tego domu. tak to ona ujęła. Przez te 3 lata on nocował u mnie raz w tygodniu a ja u niego ze względu na to,że gdy On zaczął pracować a ja uczęszczałam do szkoły policealnej nie było czasu na codzienne widywanie się. TYm bardziej,że dzieli nas 60 km.

Gość gość
autork już chyba sylwka świetuje bo widze że bania u niej jak stodoła :)

Gość gość
Tak więc bierz starego......więcej argumentów za poza tym jaka osobowość, tyle lat wytrzymał ze starą.Godny podziwu.Dobre geny.:D A młody może spierniczony genetycznie po mamusi i za jakiś czas mu odwalić.Ooooooooooooooo kolejny argument za starym :D

Gość gość
ooo, genteyka to jest to :D a taki synek niedorobiony do czego mozę dojść ? Bzyka isę z panną od lat to po co mu ise zenić ?:D

Gość ola93838833838
WEz się walnij w łeb. Tak to Ty możesz o sobie mówić niedorozwinięta c***o.

Gość gość
jak można kogoś dopisać do domu? No teraz to dowaliłaś.

Gość Madgamagdalena777
Bez przesady. Założę się,że jakieś gówniary siedzą,czytają i piszą byle co aby sobie żarty porobić. Ja wam się nudzi to idźcie pomóc rodzicom w przygotowaniach do Sylwestra. A Ty młoda panno nie bierz do serca tych wypocin.

Gość gość
zdaje ise ,ze oni wszyscy tam są " dopisani " i to ostro :D

Gość gość
Skąd się takie głupie panny biorą. No tylko z nimi do łóżka. Wiedziałam, że studiów to Ty nie masz.Za naiwna jesteś. Dopisać kogoś do domu :D Szok.

Gość gość
a do czego nadaje isę taki porypany , ograny temat jak nie od żartów ?:D

Gość ola93838833838
Powtórzę słowa jego siostry : No tata niby tam przepisał dom na ŁUKASZA. jakoś tam go dopisał czy coś. Nie ja dowaliłam. :)

Gość gość
Skąd się takie głupie panny biorą. No tylko z nimi do łóżka. Wiedziałam, że studiów to Ty nie masz.Za naiwna jesteś. Dopisać kogoś do domu :D Szok.

Gość gość
Jak on niby dopisany to masz farta dziecino.:D Tak więc bierz starego :D

Gość gość
moze dopisal go jako wspolwlasciciela

Gość gość
dopisał , zapisał , przepisał , przypisał ............jeden ....pi ....pi ......pi :D zdaniem autorki - bez znaczenia :D

Gość gość
ja też głosuję za ojcem :D

Gość wojnawojnawojna
żarty i ubaw to może mieć z was autorka. Taka prawda. Wstyd i hańba aby tak o ludziach pisać. ŻYDY z was i nic więcej. temat powinien być zamknięty. Nie oceniajcie ludzi po okładce. Bo możecie się ostro przejechać. Rodzicie pewnie was nie kochają a sąsiad tylko w nocy co? idźcie lepiej do kościoła i się pomodlić za swój niewyparzony łeb,który zamiast mózgu ma w głowie przeciąg. Bez kitu . Nikt nie potrafi się normalnie wypowiedzieć. Żałosne

Gość ola93838833838
Dopisał go jako współwłaściciela. Nie mam zamiaru odpisywać tak dennym komentarzom jak poniżej bo aby dojść do takiego poziomu inteligencji jak co niektóre osoby musieliby mnie dawno zakopać. Temat uważam za zamknięty.

Gość gość
i całe szczęście . bo jeszcze chwila i mógłby dostać nominację do" najdurniejszego tematu kafe rok 2013 "a konkurencja ostra była :)

Gość Kaśkabaśkaaśka
Nominację to zaraz Ty możesz dostać tępaku. :) Za co to TY sam powinieneś wiedzieć.