Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się tego dowiedzieć

Polecane posty

Gość gość

zostawił mnie facet, i chce się dowiedzieć czy on kogos ma albo czy mnie zdradził, tylko jak?

Gość gość
ja muszę to wiedzieć, proszę o poważne porady. on jest za granicą, więc mam utrudnione to

Gość gość
Podstawowe pytanie,które powinnaś sobie zadać:co tam wiedza zmieni w Twoim życiu?

Hmm...w tej delikatnej materii ;) napiszę tylko: zostawił czy spławił, to nie wiele zmienia, nie dopytuj się o niego, nic to przecie nie zmienia. 🖐️

Gość gość
bo chce wiedziec,zeby go znienawidzic

Gość gość
dziewczyno nie musisz spr on juz dawno sie kim s pocieszył a ty jemu na złosc badz szczesliwa i zyj SWOIM zyciem po jaki gips chcesz sie bawic w Dedektywa co to zmieni skup sie na tym zebys ty miała swoja druga połówke a nie na tym gdzie on teraz jest i jak dobzre sie bawi co to zmienia

Gość gość
na pewno ma, albo chce mieć, albo mu się jakas laska spodobała inaczej nie odszedł by

Gość gość
no dobrze, ale chce sie dowiedzieć, zeby mu wygarnąć, ze jest obrzydliwym kłamcą

"Wygarniesz mu" i poprawią się wasze relacje ? Śmiem wątpić ! Daj sobie spokój, dzieweczko. Wiadomo, że to tobie zależy bardziej.

Gość gość
i co Ci to da, możesz go teraz zezwać ze jest dno itp.

Gość gość
po co sie ścierasz zjadasz sama siebie nie warto jak odszedł wiadomo ze gruszek w popiele nie zasypuje odpósć i żyj SWOIM ŻYCIEM

Gość gość
wybacz mu i daj szanse innym :-)

Gość gość
A może po prostu go zapytaj- dlaczego, czy przyczyna jest inna kobieta? Powiedz/ napisz mu,ze szanujesz jego decyzję, życzysz mu szcześcia, ale chcesz wiedzieć dla siebie, o szczegóły pytac nie będziesz, bo łatwiej , logiczniej ci wtedy będzie uporać się ze soba i zyc dalej , a przeciez on jako przyzwoity człwoiek na pewno tego tez chce i zyczy ci szczęscia.

Gość gość
spytałam czy kogoś znalazł, napisał: niee..

Gość gość
Więc to zostaw, opanuj uczucia - przez rozum. Nie jest to łatwe, ale możliwe, pogadaj z psychologiem , może z księdzem, jak jesteś wierząca / proponuję jezuitów/ - grzebiąc w tym, będziesz siebie na okrągło się ranić, a kompletnie nic ci to nie da, a faceta do reszty do siebie zrazisz, jak się o tym dowie. Jeszcze ci napiszę, tak z mojego doświadczenia - niektórzy faceci tak mają, " co z oczu, to z serca" , odległość ich zniechęca, zresztą nie tylko ich / przeczytaj tu na formu taki wątek: "Przypomniało się jej" - zobaczysz, co znaczy odległość/. Zostaw to - dla siebie, zajmnij sie sobą, silownia, nauka języka, jacys nowi ludzie, to pomaga.