Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta która lubi sex to dziwka

Polecane posty

Gość gość
to jasne dajecie frajerom nie mężczyznom to łajza później opowiada jaki to z niego maczo

Gość gość
Teraz ty rozgadaj, że była tylko palcówka, bo zauważyłaś, że facet ma krótkiego. Zastanawiaj się na głos jak można się z takim brzydkim penisem pchać do dziewczyny.

Gość gość
Już słyszałam, że dwóch facetów przez takie gadanie kobiet popełniło samobójstwo, więc to nie jest tak, że gadanina dotyka tylko kobiety. Parę lat temu w Polsce mówili o takim, chyba nastolatku. Jego kochanka opowiadała wszystkim koleżankom, że jest kiepski, że szybko kończył i chłopak się zabił. Może zależało mu na niej, a może koledzy się z niego śmiali i tak wyszło.

Gość gość
Mów wszystkim, że z tym kolesiem tylko raz, bo nie nadawał się do pieprzenia. A jak mu powiedziałaś, że jest do niczego w seksie i wolisz znaleźć innego kochanka to się obraził. Teraz cię z zemsty obgaduje, bo nie może się pogodzić z tym, że jest kiepski. Prawda go boli. Zobaczymy jak się ucieszy na taką plotkę.

Gość gość
racja, trzeba go pokonać jego włąsna bronią

Gość gość
Mój ex cały czas mi powtarza, że jestem najlepsza w łóżku. Nawet po zerwaniu związku lata za mną i klei się jak idiota. Ale w między czasie gada mi, że d***** ze mnie, bo z wieloma spałam. Jedzie mi po całości, a gdy go chcica złapie to pędzi do mnie, że hoho. Mówi, ze nie moze mi sie oprzec. Pfff.

Gość gość
herbatyyyyyy;)

Gość gość
nie uprawialas sexu za kase wiec nie jestes d***** a czuc mozesz sie kim chcesz:)

Chyba by to zrozumieć, trzeba zdefiniować sobie kto to jest d******* Co się kryje pod tym słowem, kto to naprawdę jest d******** D****** to osoba, która pieprzy się w kiblu w dyskotece? Coś mi się nie wydaje. :) Czas to sobie wyjaśnić i nie stawiać znaku równośc***omiędzy k*****i a tymi co lubią się pieprzyć.

Gość gość
u tych koniobujcow i tych wszystkich co na recznym jada az miedzy palcami odciski maja to kazda kobiete d***** nazywaja,

Ja dostrzegam kolosalną różnicę. Wiem kto to jest d***** a kobieta lubiąca seks. Lub, która chce tego a boi się powiedzieć. Przy k****e nawet mi nie stanął, jakoś nie mogłem :O czegoś mi brakowało. Poznałem zupełnie przypadkowo pewną kobietę i nie żeby ją rżnąć, ale niesamowicie na mnie działała. To co się później wydarzyło, było najpiękniejszym przeżyciem jaki doświadczyłem, nie jedynym, ale na swój sposób wyjątkowy. Lubiła to robić, czerpać z tego przyjemność, pieprzyć się dla własnej przyjemności, czerpać rozkosz. One zresztą to bardziej potrafią. :) ....

Gość gość
O widzę że mój topik się kręci dzięki, tak zrobię pokonam go własną bronią.Poza tym nie sztuka wyrwać laskę która za dużo wypiła.

Gość gość
Ja się po weselu przespałam z kolesiem który szalenie na mnie działał a ja na niego :P kilkanaście razy to robiliśmy, wszędzie!! na korytarzu, pod prysznicem, na schodach, stojąco i pod każdym możliwym kątem, na każdy możliwy sposób.Jak sobie pomyślę to aż mam mokro :P Był boski, nigdy nie miałam takiego odlotu, bo to był odlot,nigdy nie zapomną jego wzroku jak w ekstazie,brak słów po prostu!!! a jak całował, nie da się tego opisać,kąsał gryzł wargi ssał i pieścił językiem, całe ciało.Był tak niesamowity że...umówiliśmy się na powtórkę z rozrywki :D Nikt mnie nie kręcił tak jak ON a znamy się z 15 lat od dzieciaka i takie cudo się uchowało.Jaki czuły był to nie było zwykłe rżnięcie, całował mi każdy palec u ręki wszystko i to nawet przy znajomych, bo akurat razem musieliśmy spać wszyscy :D ale co tam :D normalnie taki odlot że życzę Wam takiego sexu w nowym roku :)

Wszystko się tak chętnie marginalizuje, sprowadza do jednego worka a przecież każdy ma własną linię papilarną. To dość denerwujące, jak czytuje się pewne wyzwiska pod adresem kobiet, które dają upust swoim emocją. ...