Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampelunka

chcę starszego faceta

Polecane posty

Gość pampelunka

jak w temacie... mam 23 lata, w przyszłym roku 24, rówieśnicy nie robią na mnie wrażenia, ale faceci koło 40 TAK :/ próbowałam to zmienić w sobie, moje nastawienie,ale nie mogę, tylko tacy mi się podobają. rodzice by mnie chyba wyśmiali jakbym przyprowadziła ,,chłopaka" w ich wieku, tragedia :/

Gość gość
sp ie rrr dalaj

Gość pampelunka
??

Gość gość
Chcesz bo masz zbyt wysokie o nich mniemanie. Spróbuj sobie jakoś ich obrzydzić np. wyobraź sobie ich brzuszek piwny, owłosiony tyłek i zmarszczki na czole.

Gość gość
S********LAJ

Gość pampelunka
młodzi też mają brzuchy piwne, i owłosione tyłki, a zamarszczki na czole mnie kręcą, tak samo jak lekko siwe skronie :/ głupia jestem i tyle

Gość pampelunka
no i co ja mam zrobić? mam szukać faceta koło 40? czy pogodzić się z tym i znaleźć kogoś w swoim wieku? wiem jak ludzie patrzą na takie związki z różnicą wieku :(

Gość gość
Mój ma 34 lata, jest ode mnie o 8 lat starszy, ale mentalnie młodszy o 5 :P Strasznie pozytywny wariat i razem się śmiejemy z jego boczków i futra. Wcale go nie szukałam sam się napatoczył

Gość pampelunka
ja też chcę, żeby mi się taki napatoczył :) zazdroszczę :)

Gość gość
A co komu do tego jakie masz upodobania. To TY masz byc szczesliwa. Znajdz sobie takiego jak Tobie odpowiada, nie Twoim kumpelom, bo to nie one z nim beda.

Gość pampelunka
kumpele nie byłyby zdziwione bo od dawna wiedzą o moich upodobaniach, co innego rodzice :/ chyba by się mnie wyrzekli :/

Gość gość
I miej w d. jak ludzie na to patrza. Zycie jest jedno i nikt ci go nie wroci. Masz byc szczesliwa i dokonywac wlasnych wyborow

Gość gość
Wal to, rodzice nie maja pojecia co jest dla nas dobre. Mowie ci jako starsza kolezanka, tak wlasnie 40 ;-)

Gość 41old
a ja Cie Pampelunka rozumiem, sam mam 41 i często gęsto kocham sie z 20tkami. i jest ok

Gość gość
Ja cie tez rozumiem, bo zawsze dokonanywalam wlasnych wyborow nie sluchajac nikogo. Nie do konca mialam wtedy odwage, ale ryzykowalam. Z perspektywy moich 40 widze ze dobrze zrobilam. I jakbym miala cos radzic mlodszej kolezance, to wlasnie to: dokonuj wlasnych wyborow, kieruj sie instynktem, jedyne czego bedziesz zalowac, to tego czego nie zrobilas.

Gość Chmurkamała
Pampelunka tylko nie rób głupstw i nie daj się ponieść emocjom jak się jakiś napatoczy. :p Ja byłam bardzo podejrzliwa na początku i nie chciałam się z nim wiązać jak już pierwsze zauroczenie minęło i przyszły dylematy... ale nie wyszło mi :D Kurde kocham Go już od 2 lat.