Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet nie moze 2 razy pod rzad

Polecane posty

Gość gość

Po pierwszym seksie, moze miec zaraz erekcje, ale nie ma mowy o wytrysku. Takowy moze nastapic dopiero po kilku godzinach- 7-10np. od pierwszego seksu. Czy to normalne? Ktos tez tak ma?

Ja tak nie mam, ale z okazji Nowego Roku chciałem życzyć premierowi Tuskowi, żeby mógł dwa razy pod Rząd.

Gość gość
Drugi wytrysk jest u mnie słabszy i s****a jest bardziej wodnista.Może on wystąpić po około 30 min. od pierwszego wystrzału.Też to zależy od siły podniecenia u faceta.

Gość gość
A Wasze libido jest takie, ze macie ochote na seks codziennie?

Gość gość
Mam ponad 50-tkę i chęci :) codziennie.Nawet jak do południa siedzę sam to muszę sobie ulżyć.Nie wiem ale może jestem uzależniony od seksu,ale na pewno walnięty na tym punkcie.

Gość gość
Ja nie mam takiego problemu. Po pierwszym wytrysku mam tak, że penis opada ale jeśli pieszczoty trwają nadal to po chwili mam znowu erekcję i jestem w stanie wytrysnąć. Jednak podczas seksu o ten drugi wytrysk znacznie ciężej, mój członek musi być dłużej stymulowany. Jeśli się onanizuję to bez problemu mogę wytrysnąć dwa razy pod rząd w kilkanaście minut. Ale drugi wytrysk jest bardziej wodnisty i spermy jest mniej

Gość gość
Moze to kwestia jakas indywidualna w tempie tworzenia sie plemnikow i zawiesiny w gruczole krokowym. Bo jak mowie erekcja owszem, mocna, ale wytrysk kilka godzin pozniej moze byc. Nie wiem to, ze jest obrzezany ma jakies znaczenie czy nie.

Wiele rzeczy ma znaczenie, obrzezanie zapewne też. Ale poza tym wiek, poziom testosteronu i innych hormonów, funkcjonowanie serca i układu krwionośnego, itp.

Gość gość
On jest przed 30tka, zdrowy jest, wysportowany. Uprawia sport.

Gość gość
Jaki poziom testosteronu tego nie wiadomo. Ze od tego zalezy wlasnie produkcja nasienia.

Gość gość
To nie zawsze idzie w parze z tymi sprawami łóżkowej wydajności.Ja znowu kocham sex i pochodne sprawy z tym związane.Ćwiczę swojego małego by mógł zawsze i długo,więc czuję się jak zawodowiec,choć sport to jeszcze inna sprawa,którą uwielbiam,ale nie zamienił bym tego na to :)

Gość gość
Nie kumam w czym problem? Coś takiego jest dobrą wskazówką dla szybkostrzelców: drugi wytrysk=orgazm będzie/jest na tyle opóźniony, że penis wyzwoli orgazm u kobiety, która by szczytować musi być ok. 10 minut stymulowana. Ilość i szybkość reprodukcji ejakulatu uzależniona jest od zdrowia psychofizycznego mężczyzny i stanu podniecenia spowodowanego atrakcyjnością partnerki.🌼

Gość gość
On jakis czas po odczuwa nadwrazliwosc ( obrzezanie) i z tego tez powodu potrzebuje przerwe. Uzywamy zelu intymnego. Jestem atrakcyjna dziewczyna, wiec mysle, ze moj wyglad chyab nie ma tutaj nic do rzeczy.

Gość gość
zajrzyj na rspp.pl, masz tam różne preparaty poprawiające męskość, powiększanie przyrodzenia i tak dalej

Gość gość
Nie ma potrzeby powiekszac penisa ;)

Gość KammiLLa
masz tam po lewej stronie coś na lepszą erekcję

Gość gość
A ja moge kilka razy pod rzad bez najmniejszego problemu tylko co z tego skoro nie mam okazji do seksu bo jestem prawiczkiem :/

Gość gość
To skąd wiesz że możesz kilka razy pod rząd jak jeszcze tego nie robiłeś. Możesz se zwalić kilka razy pod rząd. A le to nie to samo.

Gość gość
Chodzilo mi ze moge miec wytrysk jeden po drugim a penis i tak stoi.

Gość gość
Moj facet moze nawet i 5-c razy pod rzad ale pod warunkiem ze za kazdym razem bedzie mial nowa i mloda