Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna zołza

Ładnym dziewczynom trudniej znaleźć partnera

Polecane posty

Gość gość
Alicjo, ratlerku, miło patrzeć, jak ujadasz :*

Gość Janek na 100
Dziewczyny, zamiast pluć na siebie w internetach i wydrapywać sobie wirtualne oczy, idźcie sobie zagrać w jakieś literaki na kurniku może :) Ps. Z pewnością obie jesteście wzorem sex-appealu i kobiecości. Z pewnością.

Gość nie ma brzydul
Janek na 100, a ty jesteś umięśnionym przystojniakiem za ktorym uganiają się dziewczyny ;) nikt tutaj nie napisal o sobie, tego, ze jest idealnie piękny, z wyjątkiem autorki tematu.

"Alicja, haha święta prawda! ładne dziewczyny obrazają te brzydsze, bo chcą się dowartościować i mają to w d***e czy tej dziewczynie się zrobi przykro" ---- dokładnie :) już pierwszy post jest manifestem wyniosłości, bezczelności i zadufania autorki. ---- ja się do brzydkich nie zaliczam, a nigdy nie powiem o żadnej kobiecie "brzydula". gusta są różne i różne są rodzaje urody, a ludzie dobierają się wg nieco innych kryteriów, niż tylko ładna buzia i piękne ciało.

"Alicjo, ratlerku, miło patrzeć, jak ujadasz :*" ---- a potrafisz jeszcze coś poza skopiowaniem tekstu z mojego opisu? nie podpieraj swojej głupoty moim intelektem.

ja niestety już spadam. ale ubawiłam się szczerze kolejnymi przypadkami "pięknych i niechcianych" :D pamiętajcie - złość piękności szkodzi :D🖐️

Gość Janek na 100
"rokokowa panna W tym kurniku byłby godny pojedynek jezyk.gif" o ile by się na śmierć nie zagdakały na czacie ;)

Gość Janek na 100
"rokokowa panna W tym kurniku byłby godny pojedynek jezyk.gif" o ile by się na śmierć nie zagdakały na czacie ;)

Gość szubidubidummm
''A co do wpisu jeszcze powyżej, to też się zgadzam, ładnie o Niej pisze usmiech.gif Z innych topików można wywnioskować że o jakaś M chodzi chyba. Fajnie wiedzieć że są mężczyźni co tak podchodzą do sprawy usmiech.gif '' i co z tego hipokrytki ze ładnie i romantycznie o niej pisze jeśli nie spełni pewnych wymogów dla posiadacza dobrych genów nadających się do zapłodnienia kobiety dla kobiety (pewność siebie, przebojowość, ładna twarz, szerokie barki, umiejętność bicia się, kasa) to i tak jej nie zdobędzie nie no sorry ale jak ktoś nie zauważył to nie brak samotnych porządnych ,romantycznych i fajnych chłopaków jak i gości którzy dumają na prawo i lewo i w dupie maja romantyzm i szacunek do kobiet byście chociaż miały odrobine honoru i nie udawały ze zachwyca was takie ,,ładne pisanie,, bo ten chłopak wcale nie musi wyglądać jak was przebojowy i umięśniony kolega

Gość gość
Alicjo pogrążasz się moja droga :) Wmawiasz tu piszącym ze uważają się za nie wiadomo kogo a tym czasem po prostu zwyczajni ludzie chcą wyrazić swoja opinie na temat topiku Swoja postawa udowadniasz ze sama masz jakiś problem z tym :p hihihi

Gość gość
A wytykając wszystko innym to tak jakby sama się dowartościowujesz" ---- nie, to po prostu ciebie strasznie zabolał fakt napisania przez kogoś prawdy. widać coś jest na rzeczy i żaden facet nie okazał ci wczoraj zainteresowania. to przykre, ale musisz z tym żyć cool.gif Dziecko drogie weź się opanuj bo śmieszna jesteś coraz bardziej :P nie narzekam na brak towarzystwa ;)

Gość gość
Alicjo, jak myślisz, kto może ocenić, że woda jest zimna? Ten, co w niej stoi czy ten co stoi na brzegu i co najwyżej zamoczył palec?

"widać coś jest na rzeczy i żaden facet nie okazał ci wczoraj zainteresowania" ----- na twoje nieszczęście okazał :) ale nie popłacz się. jestem brzydka, a takie mają szczęście w miłości :D

Gość gość
Co ty komentujesz swoj wlasny cytat? Napisalas to o 15.26. Lol jeblam

Gość gość
bez jaj skomentowała swój własny cytat hahahah :D

Gość gość
oj, ratlerek zaczyna zjadać swój własny ogon :* Pewnie pisze sama ze sobą jako połowa wypowiadajacych się w temacie gosci.

Gość gość
brakuje tu jeszcze starego nicka egoist31 :classic_cool: mozna by sie posmiac z tego starego prowokatora ktory jak sie potem okazalo robil dla o2 :P i smial sie piszac :P

Gość gość
Jak się stoi i czeka na oklaski to raczej trudno kogoś poznać

Gość gość
niektore piekne kobiety maja za wysoka samoocene i wysokie wymagania dlatego tak sie koncza ich zwiazki. niewiem jak dla innych ale dla mnie kobieta owszem musi byc piekna ale przedewszystkim madra , uczciwa, wierna i dojrzala emocjanalnie. wola jakas mniej atrakcyjna kobiete ktora mnie pociaga ale wazniejesze jest to co ma w glowce. ja zauwazylem ze te brzydsze kobiety sa madrzejsze niz te piekne lecz nie zawsze

Gość gość
kobiety myślą, że jak są ładne to faceci będą wszystko za nich robili. A niech sobie czekają.

Gość powiem wam ze
te przecietne czy brzydsze dziewczyny maja wieksze szczescie w milosci i w ogole w zyciu, niz te pieknosci jak z reklam i okladek, nie sa to tylko moje spostrzezenia, ale ogolnie wielu facetow wlasnie tak sie wypowiadalo.

Gość powiem wam ze
02.01.14 dokladnie w wiekszosc**przypadkow tak jest jak piszesz

Gość Facet_z_Troojmiasta
Faceci nie lubia takich roszczeniowych marudnych frustratek jak autorka. Ksiezniczkom mowimy: nie!

Gość gość
Brzydka czy przeciętna dziewczyna podejdzie do mężczyzny a co zrobi ta ładna czy piękna? Będzie stać bo uważa, że samym wyglądem jest kimś lepszym i to facet ma się tylko starać a w tym czasie brzydka dziewczyna zagada do przeciętniaka albo przystojniaka i się z nim umówi.

Gość gość
A co macie do zaoferowania poza urodą? O ile naprawdę ją macie, w co wątpię.

Gość gość
haha widac ze facet wyzej pisze :P

Gość gość
Potraficie napisac cos co nie byloby wyrazem stereotypow, uprzedzen, wlasnych kompleksow i zazdrosci ?