Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spełnienie

prośba o modlitwę w pewnej intencji

Polecane posty

Gość spełnienie

Kto pomodli się ze mną do Boga o spełnienie mojego największego marzenia ? Modliłam się długo sama, chcę by już być wysłuchana. Potrzebne mi orędownictwo.

Gość gość
ja

Gość gość
pomodlilabym sie ale jak zaczynam to robic, dzieje sie odwrotnosc mojej intencji

Gość gość
Przeklinam pseudokatolickie świnie które się podszywają pod nieszczęśliwych ludzi.

Gość gość
pomodlę się, ale najpierw musisz napisać konkretnie w jakiej intencji, bo nie wiem czy to o co prosisz jest dobre

Gość spełnienie
O zajście w ciąże z moim ukochanym i urodzenie zdrowego dziecka.

Gość gość
no dobra, a czy twój ukochany jest twoim mężem? Bo jeśli prosisz o modlitwę żyjąc w konkubinacie, to wybacz, ale nie licz na moje wsparcie.

Gość arnicca
Ja się nie modlę, ale tuż przed snem pomyślę o Tobie.

Gość gość
:-)

Gość Janek Smutny
Również w myślach odmówię modlitwę by spełniło się Twoje marzenie:)

Gość gość
ale odpowiedz czy to twój mąż? Już nawet nie chodzi o to czy cię wesprę ale o twoje podejście. Czy naprawdę uważasz, że Bóg cię wysłucha, nawet jeśli będzie się za tobą modlić 100 osób, jeśli popełniasz grzech ciężki i żyjesz bez ślubu? Przecież taka modlitwa nie ma sensu, bo nie zostanie wysłuchana dopóki nie zmienisz swojego życia.

Gość gość
Zycze ci tego i sie pomodle, i g. mnie obchodzi czy masz slub czy nie. Powodzenia.

Gość gość
A zajście w ciążę z ukochanym facetem, z którym sie nie ma ślubu, a przeszkód nie ma to grzech śmiertelny. :)

Gość gość
ma znaczenie czy jest mężem jeśli autorka prosi o modlitwę. Myślicie że Bóg ją wysłucha-żyje w konkubinacie, uprawia sex poza małżeński, czyli popełnia grzech ciężki. To tak jakby gej się modlił żeby jakiś inny gej się w nim zakochał. Obie prośby nie zostaną wysłuchane bo są niezgodne z wolą Bożą.

Gość Wielebny z Otwocka
Modlę się abyście mieli pięknego dzidziusia:classic_cool: Przyprowadźcie go do mnie zanim podrośnie:classic_cool:

Gość gość
ja modlilam sie o zajscie w ciaze w zwiazku narzeczenskim gdzie kazde z nas mieszkalo oddzielnie. rano zanioslam kwiatki do kosciola a wieczorem zrrobilism synka. niezbadane sa drogi Pana Boga- może kiedys wezmiecie slub koscielny i bedziecie rodzina jak zwał? bądź dobrym człowiekiem, twoje serce się liczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość spełnienie
ktoś się niestety podszywa, nie pisałam tego postu z Kantonem w treści. Nie mam ślubu ale znam wiele par bez ślubu, którym Bóg dał zdrowe dzieci. Liczę, że Bóg okaże swoje miłosierdzie.

Gość spełnienie
dziękuję wszystkim, którzy mnie tu rozumieją i wspierają. Nowe życie to przecież najpiękniejsze wychwalenie Boga.