Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny marzycie o przystojniaku czy brzydki wam wystarczy

Polecane posty

Gość gość
chyba nie oczekujecie, że szczupły zadbany facet wybierze znacznie grubszą od siebie? Ja osobiście nie czułbym się jak facet przy takiej kobiecie

Gość gość
Ludzki mozg dziala w pewnym sense jak program komputeerowy. Jesli chlopak wdrukuje sobie do glowy zebwszystkie kobiety leca na wyglad i kase , to po prostu nie bedzie w stanie dostrzec tych zdarzen, ktore tego przekonania nie potwierdzaja. Przez to sam jest przekonany ze mowi prawde , podczas gdy w rzeczywistosci to tylko racjonalizacje jego glebokich przekonan. Nauka to takze tylko narzedzie badawcze, cos jak odpowiednie okulary przez ktore na cos patrzymy. Dlatego trzeba byc swiadomym ze swiat opisywalny istnieje o tyle, o ile ktos go opisuje. A to zawsze jest ten ktos - z calym swoim przekazem, bagazem, osobowoscia. Inaczej - Rzeczywistosc jest odbiciem naszego umyslu. Pozdrawiam, tralalilalila

Gość gość
200 lat temu, wybrałbyś grubszą. 50 lat temu, wybrałbyś taką z wielgachnym tyłkiem. Dzisiaj chcesz szczuplutką.

Po pierwsze, chcesz odpisać - odpisz,ale nie ubliżaj.Z tą moją atrakcyjnością to różnie jest wiesz?Nie odbieram swojej atrakcyjności na zasadzie czyjegoś zdania,tylko jak ja sama ze sobą się czuję.Czasem więc jestem ładna, a czasem jestem pasztetem.Skąd wiesz w jakim towarzystwie się obracam?Kolejna zgubność Twojego myślenia, nie mam znajomych (już) siedzę w domu i rzadko kiedy prócz rodziny widuję starą koleżankę czy kolegę.Hehe Wychowała mnie ulica, gdybyś zobaczył moich "kolegów" to opluć byś ich nie chciał ;) Na mojej dzielnicy nie ma przystojniaków hahaha Mordy przećpane, wybrakowania w uzębieniu, do dzień dziś jak spotkam któregokolwiek na ulicy i przywitam się i pogadam - nie mam z tym problemu.

Gość gość
_BLE BLE_ ---->ale one nadal by chciały przystojniaków, nadal tacy im się podobają. tylko przystojniak niesie ze sobą negatywne konsekwencje dlatego wybiorą brzydala a nie dlatego ze taki im się podoba a nadal mając do wyboru -wiernego przystojniaka -wiernego brzydala wybiorą przystojniaka i to oczywiste-tylko takie idealistki jak ta pisiepsiank czy jakoś tak oszukuje sama siebie ze może być inaczej

Po resztą mój facet, nie jest przystojniakiem wśród dziewczyn.Jest moim przystojniakiem i to się liczy.

"chyba nie oczekujecie, że szczupły zadbany facet wybierze znacznie grubszą od siebie? Ja osobiście nie czułbym się jak facet przy takiej kobiecie" x oj wiesz mi że są faceci którzy wybierają tylko grube kobiety nie ja np mój wujek jest takim przykładem choć jest szczupły x mogli byście sobie wybrać jakiś nick bo nie wiadomo z kim się gada

Gość tralalilalila
Śmieszą mnie te kreaturki które chodzą w kółko i mówią: - oszukujesz się! Ty też się oszukujesz! ty też się oszukujesz! Ty też się oszukujesz! tylko JA WIEM< jak jest naprawdę ! HAHAHAHA

Gość gość
Najwspanialszy brzydal z charakteru, przegra z przystojniakiem *****czem z zepsutym charakterem. Kobiety pięknych idealizują, to raz. Dwa dla kobiety wygląd to 100% wszystkiego. W takiej samej sytuacji, brzydka kobieta o super charakterze, zostałaby wybrana nawet przez przystojnych i sympatycznych mężczyzn.

Gość tralalilalila
"My jesteśmy lepsi, wy jesteście zakłamane! " :D

Gość gość
''Jesli chlopak wdrukuje sobie do glowy zebwszystkie kobiety leca na wyglad i kase , to po prostu nie bedzie w stanie dostrzec tych zdarzen, ktore tego przekonania nie potwierdzaja'' tylko jeśli się widzi taka tendencje wokół siebie to co ma się oszukiwać '' Po resztą mój facet, nie jest przystojniakiem wśród dziewczyn. Jest moim przystojniakiem i to się liczy '' z pewnością-to dlaczego jego wybrałaś jakoś musiał (o ile sama jesteś przynajmniej przeciętna) wykazać a prawda jest taka ze kobiety zawyżają swój wygląd, a zaniżają męski i co może jest nieśmiały i brzydki? :) a jak ty go chciałaś to i inna by go chciała

Gość tralalilalila
"PRzez was Tyle wartościowych chłopców nie może se zarujchać!" :D

"_BLE BLE_ ---->ale one nadal by chciały przystojniaków, nadal tacy im się podobają. tylko przystojniak niesie ze sobą negatywne konsekwencje dlatego wybiorą brzydala a nie dlatego ze taki im się podoba a nadal mając do wyboru -wiernego przystojniaka -wiernego brzydala wybiorą przystojniaka i to oczywiste-tylko takie idealistki jak ta pisiepsiank czy jakoś tak oszukuje sama siebie ze może być inaczej" x a skąd taka ma wiedzieć czy rzeczywiście jest wierny a taki sobie brzydki gość jest pewniakiem bo i tak nie znajdzie przygodnego seksu

Gość tralalilalila
"tylko jeśli się widzi taka tendencje wokół siebie to co ma się oszukiwać " WŁAŚNIE O TO CHODZI - TY WIDZISZ TAKĄ TENDENCJĘ, BO CHCESZ JĄ WIDZIEĆ, żeby móc tu biadolić całymi dniami na kafeterii :D

Gość wieczny prawiczek
Pepsianka gdyby twój był brzydki, to po pierwszym zdaniu które do ciebie wypowiedział kiedy się poznawaliście, powiedziałabyś mu spadaj. Znam to z doświadczenia i nie, to nie jakieś głupie idiotki mnie źle traktowały, tylko te porządne, mądre, sympatyczne i miłe.

Gość gość
--->"My jesteśmy lepsi, wy jesteście zakłamane! " smiech.gif mamy ie sami oszukiwać? poza tym przeczytaj to forum tu kobiety tylko wymagania piszą : '' ale mi by przez gardlo nie przeszlo zaproszenie chlopaka na kolacje! Mozna jakos flirtowac, ale takie zagadywanie, ze chetnie zobaczylabyc film jest zalosne!'' ''Tak musi, ma być też stanowczy i silny. Nie, po prostu na ciebie nie spojrzę. Wy macie pewne wymagania od lasek a my mamy od facetów usmiech.gif'' ''Zakwestionowanie oczywistości, że kobiecie zależy, żeby mężczyzna zapewnił byt jej i ich wspólnym dzieciom jest tego smutnym dowodem. Od zawsze, od zarania ludzkości było tak, że to mężczyzna był silny, zapewniał byt rodzinie, dawał poczucie bezpieczeństwa'' ''Oj spojrzałby spojrzał, może by nawet błagał żebym się z nim spotkała ale nie dla psa kiełbasa oczko.gif ''

Gość tralalilalila
"PRzez was Tyle wartościowych chłopców nie może se zarujchać!" HAHAHA

Gość wieczny prawiczek
Gdybym był przystojny, to mógłbym podejść do kobiety, powiedzieć "słuchaj, mam 20 cm, jak widać jestem ciachem i mam na ciebie ochotę, dawaj do samochodu, to cię szybko przelecę" i 9/10 kobiet niezwiązanych z przystojniakami by ze mną poszło. Ta 1 poszłaby dopiero na 2 spotkaniu ;)

Gość gość
BLE BLE--->nie rozumiesz mnie kobieta wybierze brzydala nie dlatego ze jej się podoba tylko ze jej wymarzony przystojniak posiada negatywne cechy (np. niewierność)

Gość gość
"PRzez was Tyle wartościowych chłopców nie może se zarujchać!" smiech.gif'' tylko sa tacy którym zależy na czymś więcej niż z*******iu ps. jeszcze : ''Współczuję facetom poniżej 185 cm maja nikłe szanse na związek smutas.gif''

Gość tralalilalila
Czyli wg ciebie ty nie jesteś ani trochę zakłamany, jesteś ostoją w 100% obiektywnej prawdy (czyli jakby poniekąd Bogiem), i masz prawo orzekać, że każdy komu w loterii przypadła płeć żeńska a nie męska, jest zakłamany? JA PIER*OLĘ :D Dziwnym trafem cytujesz tylko te kilka wpisów które potwierdzają twoje racje, a zapominasz o 100 postach które ich nie potwierdzają :D

Gość gość
To wam w końcu chodzi o związek czy o samo roochańsko?

Gość wieczny prawiczek
Tylko że nie każdy przystojny jest niewierny. Wiadomo, on częściej może zdradzać, bo BĘDZIE MIEĆ OKAZJE, MULTUM OKAZJI, na zdradę. Nie każdy przystojniak z tych okazji korzysta.

Wybrałam go, bo ma poukładane w głowie.Hierarchia wartości odpowiednio zachowana.Wpadliśmy na siebie, bo oboje jesteśmy po przejściach.Nie jest nieśmiały, tzn w pewnych kwestiach jest nieśmiały hehe Chodzi właśnie o to, że żadna inna go nie chce, może niekoniecznie przez atrakcyjność lub jej brak, on po prostu nie szuka nikogo innego.Jest typem domownika, rzadko kiedy chodzimy na imprezy, raz na rok - tak to jesteśmy dla siebie.Wieczny prawiczku, przykro mi że miałeś takie doświadczenia, choć z drugiej strony, to dobrze, że miałeś takie doświadczenia, bo one właśnie uczą :)Ja też się sporo nauczyłam przez swój jakże krótki żywot..

"BLE BLE--->nie rozumiesz mnie kobieta wybierze brzydala nie dlatego ze jej się podoba tylko ze jej wymarzony przystojniak posiada negatywne cechy (np. niewierność)" x a co ja napisałem przeczytaj sobie mój poprzedni post

Gość gość
Już wielokrotnie mówione było o tym, że w związku bardzo ważne jest roochanie. To jak tu być w związku z kimś na kogo nie ma się ochoty?

Gość gość
''a zapominasz o 100 postach które ich nie potwierdzają smiech.gif'' tzn.? a tak łatwo tej co się związała z bogatym napisać ze nie leci na kasę a ty jesteś najlepszym przykładem zakłamania-b ciągłe chwalisz na przykład pewność c siebie i umiejętność podrywania faceta z tego co pisałaś to w życiu tylko byłaś/leciałaś na tych pewnych siebie, a odrzucałaś nieśmiałych i to nic złego!!!!!!!!!!! ale to właśnie podążanie a biologią które tak nie lubisz

Gość tralalilalila
Pamiętasz tylko te przypadki - o tylu innych które nie potwierdzają twoich racji, jakoś nie pamiętasz ! :D

Gość wieczny prawiczek
pewny facet, to albo świr, albo taki co ma dużego, albo taki co jest atrakcyjny (i ma dużego), każdy inny nie ma podstaw do tego aby być pewny. Niby jak przystojniak ma nie być pewny siebie w kontaktach z kobietami, skoro od 6 roku życia jest przez nie traktowany jak bóg?

Wieczny prawiczku hahahahahaha jak byś był przystojny i podjechał byś z taką propozycją dostałbyś w ryj :D Jednak ktoś umie mnie tu rozbawić :)Widzisz? Niby bywałeś zlewany przez pozornie fajne dziewczyny, a ty chłopaku masz zaletę- poczucie humoru :D