Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny marzycie o przystojniaku czy brzydki wam wystarczy

Polecane posty

Gość gość
Lecenie kobiet na kasę jest tak samo zwierzęce jak lecenie na urodę, bo jest oparte na bardzo prymitywnej chęc**przetrwania.No może w jest to o tyle mniej prymitywne od lecenia na wygląd, że wykształciło się nieco później, ale też w korelacji z leceniem na wygląd. Ten który dawniej umiał zdobyć zasoby był wysoki, silny, dziś zdobyć zasoby może niski i słabowity.

Nie każda kobieta lubi faceta pewnego siebie.Niektóre szukają takiego maminsynka by móc rządzić.Nie wiem skąd się biorą u Was te ogólniki skoro każdy człowiek jest tak naprawdę inny

Gość gość
Pepsianka -->okłamujesz sama siebie pewny siebie przebojowy lowelas będzie się podobał każdej a introwertyczny brzydal żadnej nie ma czegoś takiego ze jednej podoba się przystojniak ,a odrzuca brzydala, a drugiej podoba się brzydal a odrzuca przystojniaka tylko kobiety tak same się oszukują ze olewając brzydala jakaś inna go zechce-a prawda jest taka ze inna kobieta tez zobaczy w nim brzydala znowu można tu wrócić do oczywistego faktu ze ładni są oblegani, a brzydcy odrzucani i nie wiem jak bardzo trzeba oszukiwać samego siebie żeby tego nie wiedzieć

Gość gość
Ale to zależne od człowieka czy odniesie sukces czy nie. W przypadku przystojniaków o jego sukcesie zadecydowali jego rodzice. I z tą siłą to bzdura. Kobiety lecą na wysokie tyczki częściej niż na mięśniaków. Ewolucja kulturowa jest znacznie szybsza od tej naturalnej a to właśnie kultura dyktuje nam kanony piękna, które nie zawsze w 100% idą w zgodzie z tym co mówi ewolucja.

autor żyje w świecie marzeń :D x oczywiste jest że kobiety i faceci w dzisiejszych czasach nawet brzydcy mierzą wysoko a jak już nie ma możliwości to przynajmniej przeciętnego szukają partnera

Gość gość
A ja chcę przystojnego/przeciętnego introwertyka. :P

Gość gość
Pepaianka nie gadaj z tym gosciem, on wszystkim wmawia, ze cos sobie wmawiaja - paranoja schizoidalna

Gość gość
Pepsianka ----> albo inny oczywisty przykład czemu każda dziewczyna ma chłopaka za to jest tyle prawiczków po dwudziestce

Gość gość
On sobie nic nie wmawia. On mówi jaka jest prawda.

Gość gość
Każda dziewczyna ma chłopaka? Ja nie mam, a mam 24 lata.

Gość gość
Dokładnie. Dlaczego biorąc pod uwagę wszystkich ludzi z mojej szkoły średniej, brzydkie dziewczyny (z wyjątkiem takiej strasznie grubej, ale i na nią znajdzie się chętny) były w związkach a dzisiaj są żonami, część ma już dzieci, a ja brzydal z małym jestem prawiczkiem? W ogólniaku kiedy one miały często niezłych chłopaków, ja i mi podobni stali w kontach. To kobieta decyduje, więc jej jest dużo łatwiej.

Gość gość
''Pepaianka nie gadaj z tym gosciem, on wszystkim wmawia, ze cos sobie wmawiaja - paranoja schizoidalna'' ale to jest oczywista ze dominujący w towarzystwie przystojniak podoba się każdej a zamknięty w sobie brzydal żadnej i ta dziewczyna pewnie tez chce przystojniaka i odrzuci brzydala tylko czemu mówić ze jest inaczej w brzydalu każda widzi brzydala w przystojniaku każda widzi przystojniaka

Gość gość
Cha cha, w ogólniaku też nikogo nie miałam, a ani nadwagą ani brzydotą nie świeciłam. Ale kity tu wciskacie.

Gość gość
Jestem brzydką kobietą ale kobietą i zasługuje ma przystojnego mężczyznę i koniec kropka!

Gość gość
'' W ogólniaku kiedy one miały często niezłych chłopaków, ja i mi podobni stali w kontach. To kobieta decyduje, więc jej jest dużo łatwiej.'' TAK TAK TAK!!! o tym pisze-tak właśnie jest 100% prawdy tylko czemu kłamać ze jest inaczej skoro wszędzie -tez u mnie tak było tylko czemu kobiety same się oszukują?

Gość gość
Może po prostu przeznaczeniem osobników, które nie są ewidentnie męskie lub żeńskie jest homoseksualizm? :P

Gość gość
Gowno prawda, swiat jaki widzimy jest ZAWSZE przede wszystkim nasza projekcja - zwlaszcza gdy nie mamy w sobie milosci i wdziecznosci. Kazdy widzi troche inny swiat bo tak dziala ludzki mozg, prawda pozostaje nieopisywalna ale by to zrozumiec, trzeba widziec.

..Ale komu się podoba ten brzydal?? Kto uważa go za brzydala Ty, czy kobieta która wybiera ? Nie okłamuję sama siebie, po prostu lepiej siebie znam.I nie zgadzam się, że KAŻDA dziewczyna poleci na lowelasa,przebojowego i takie tam.Dla mnie większość przebojowych gości to pajace (tak się złożyło, że akurat takich poznałam)Większość zdań co tu czytam, jest równa stwierdzeniom rozżalonych lasek co je facec***ozdradzali, że wszyscy są tacy sami. BZDURA bzdura i jeszcze raz bzdura.:) Ok nie jestem tu po to,żeby się kłócić, bo nie o to chodzi,ani też o to, żeby przekonywać kogoś do swojego zdania.Po prostu wyraziłam siebie, a Wy się z tym nie zgadzacie.Może jest ktoś kto ma podobne zdanie co ja :)

Gość gość
'' W ogólniaku kiedy one miały często niezłych chłopaków, ja i mi podobni stali w kontach. To kobieta decyduje, więc jej jest dużo łatwiej.'' TAK TAK TAK!!! o tym pisze-tak właśnie jest 100% prawdy tylko czemu kłamać ze jest inaczej skoro wszędzie -tez u mnie tak było tylko czemu kobiety same się oszukują? tak samo widziałem świat!!! wiec jak wyjaśnisz ze inna osoba tez tak zżyła ''Cha cha, w ogólniaku też nikogo nie miałam, a ani nadwagą ani brzydotą nie świeciłam. Ale kity tu wciskacie'' ale raczej dominujące w klasie przystojniaczki łasiły się do ciebie

Gość gość
Prawda jest taka, że do rozrodu powinny być dopuszczane jedynie najlepsze osobniki, only. Te słabsze niech się kiszą we własnym sosie - oczywiście okazując sobie miłość i czułość. No bo w końcu miłość niejedno ma imię, a prokreacja, natura jest zdecydowanie bardziej konserwatywna. Związki hetero są dla najlepszych, niestety.

Gość gość
Nikt się do mnie nie łasił, bo nie byłam głośną rozchichotaną dziunią w mini. Dopiero jak pojechałam na dicho w jasnej letniej sukieneczce i widocznym makijażu, okazało się że mogę się podobać facetom. Przykre, ale prawdziwe.

Gość gość
''Pepsianka ..Ale komu się podoba ten brzydal?? Kto uważa go za brzydala Ty, czy kobieta która wybiera ?'' pierdzielisz jak potłuczona idealistko atrakcyjni podobają się wszystkim-i to dla nich musza się partnerzy wykazać brzydsi nikomu się nie podobają dlatego oni musza się wykazywać dlaczego to pewny siebie roochacz dyma wszystko? dlaczego to piękna i zgrabna dziewczyna jest oblegana, pieprzy się z kim popadnie, apotem wychodzi za bogatego który podwyższa jej poziom życia ' ''tak się złożyło, że akurat takich poznałam)'' -no i typowe -jesteś atrakcyjna to się w takim towarzystwie obracasz a prawda jest taka ze któryś by był bardzo ładny to byś nie widziała jego wad ''Po prostu wyraziłam siebie, a Wy się z tym nie zgadzacie.'' a ja wyrażę swoje zdanie ze woda jest sucha- i co z tego byłaś kiedyś w związku z brzydkim/nieśmiałym/nie przebojowym w ogóle kolegowałaś się za młodu z takim, nie brzydząc i wstydząc się go

Gość gość
Tylko od kiedy najlepszy musi znaczyć najładniejszy? Nie idą za tym przesłanki zdrowotne, bo nie ma korelacji między zdrowiem a atrakcyjnością. Nie ma korelacji między inteligencją a atrakcyjnością. Więc o co chodzi? Mylisz ewolucje biologiczną z kulturową. Weź poczytaj jak według naukowców potoczy się ewolucja biologiczna. Np. można przeczytać że kobiety będą malutkie i pulchne, bo to pomoże przetrwaniu. Kobiety lecą na tych ponad 190 cm kiedy powszechnie wiadomo, że taki wzrost bardzo źle współgra z kręgosłupem. Kiedy mieliśmy po 130, to faktycznie wybór wysokiego partnera miał sens, ale teraz idzie to w kierunku, w jakim poszła ewolucja ogona pawia... jest to przeszkoda w przetrwaniu, nie pomoc, za co samce pawi dziękują serdecznie samicom ;)

Gość gość
ponawiam pytanie-skąd e prawiczki

Gość gość
Jakby faceci mieli lecieć na mniejsze i pulchne, to bym miała branie. No ale nie zauważam tej tendencji i między innymi dlatego biorę się za odchudzanie. Po raz n-ty w moim życiu, bo nie należę do tych z extrametabolizmem.

Gość gość
Bawi mnie kiedy idioc***owołują się na naturę w rozmnażaniu, nie mając pojęcia o co w niej chodziło. Gdyby eugenikę wcielić w życie, to Biber który ma dziesiątki milionów fanek, nie zakwalifikowałby się do listy z pozwoleniem na dzieci.

Gość gość
prawiczki to faceci, którzy się nie narzucają

Gość gość
Idiotko, ewolucja biologiczna trwa tysiące lat wzwyż, kulturowej wystarczą wieki. Zobacz sobie jak od 1900 roku zmieniały się wzorce piękna u kobiet. Pisząc o małych i pulchnych jest mowa o biologicznej ewolucji.

Pepsianka są wyjątki jeżeli chodzi o kobiety np bojące się że taki owaki przystojniak ją zdradzi i dlatego wybiera nieatrakcyjnego lub kobiety które były wciąż zdradzane przez przystojniaków i wtedy zaczeły wybierać mało atrakcyjnych tyle

Gość gość
Wiem, wolą chude, bo takie pokazują w tv i takie są modne. Nie trzeba mi tego tłumaczyć.