Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny marzycie o przystojniaku czy brzydki wam wystarczy

Polecane posty

Gość gość
"nawet staremu, bezrobotnemu prawiczkowi marzy się kobieta o wyglądzie modelki. " to mnie szczegolnie rozbawilo:D bo wg moich obserwacji i eksperymentow to nawet najwieksze brzydule/wieloryby szukaja wlasnie przystojniakow a przecietnych/tych bez kasy olewaja

Gość gość
nawet staremu, bezrobotnemu prawiczkowi marzy się kobieta o wyglądzie modelki. x A co to bycie prawiczkiem oznacza bycie kimś gorszym? A jak zamoczy to nagle może mieć wymagania ? Ty pewnie pragniesz ruch/aczy

Gość gość
yghu

Gość gość
Jak widzisz piękne dziewczyny z brzydalami, niskimi brzydalami to wiedz (100% przypadków), że ci "brzydale" mają w spodniach 18 cm i więcej a to samo z siebie czyni tych brzydali atrakcyjnymi.

Gość gość
Ja nie znam ani jednej pary gdzie on brzydki, ona atrakcyjna. Znam za to multum par gdzie jest odwrotnie a żyje w b. dużym mieście. Zresztą, wystarczy zobaczyć na portalach społecznościowych jak to wygląda. W Polsce jest wielu przystojnych mężczyzn, nie wiem gdzie ty żyjesz twierdząc że jest ich niewielu.

Gość gość
Coś mi się tu nie zgadza, bo ja będąc niebrzydką dziewczyną powinnam być oblegana zawsze i wszędzie, a tak nie jest.

Gość gość
Skoro uważasz że nie jesteś brzydka to: a) w rzeczywistości jednak jesteś brzydka b) nigdzie nie wychodzisz więc nie masz okazji do spotkania adoratoró c) w swoim środowisku spotykasz tylko brzydkich facetów którzy się trzymają z dala od ciebie bo wiedzą ze nie mieliby żadnych szans

Gość gość
Pudło. Przyczyna jest taka, że nie jestem chudziną z wielkimi cyckami. Co nie znaczy, że ważę 100 kg i mam piersi w rozmiarze 0.

Gość gość
tez nie znam pary gdzie ona jest ładniejsza znam mnóstwo samotnych kolegów za to każda dziewczyna ma chłopaka już w wieku 16-18 lat -nieważne ze brzydka, głupia i beznadziejna takie życie -poza tym to kobiety same tworzą taki świat bo to one wybierają różnica miedzy kobieta a mężczyzna jest taka ze kobieta przebiera i dla niej sukcesem jest mieć faceta takiego jak chce-dla faceta sukcesem jest już samo zdobycie kobiety dlatego facet zwykle ma taka kobietę jaka mu się trafi-a kobieta faceta takiego jak chce ale prawda jest taka ze facet zawsze się musi bardziej wykazać inna sprawa ze tak naprawdę lepiej omijać ładne kobiety, a wybierać raczej brzydsze i przeciętne bo taka bardziej pokocha i będzie się starać a i seks z kimś w kim mamy oparcie i przyjaźń mimo defektów w urodzie (mężczyźni potrafią jednak bardziej ograniczać swoje wymagania) jest znacznie bardziej satysfakcjonujący niż z piękna ale wymagającą jak jakiś przedmiot lala która potrafi dać tylko swoje ciało a to ze jednak przeciętne/brzydkie dziewczyny są fajniejsze znam z doświadczenia ale to widać po ludziach gdzie faceci raczej wiążą się na stale ze szarymi myszkami-za to laska nawet w największym *****czu-przystojniaku będzie się doszukiwać ,,dobrego serduszka,, oszukując sama siebie dla faceta to jest oczywiste ze lepsza partnerka będzie ta spokojniejsza przeciętniaczka.

Przepraszam bardzo,ale co to znaczy być brzydkim? Do kogo się zwracasz? Do osób, które według Ciebie są brzydkie czy do takich, które same czują się brzydkie?Beznadziejne są te pytania typu: czy brzydka szuka fajnego..Nie zapominajmy, że gusta się różnią.Dla dziewczyny koleś będzie cudowny, a dla Ciebie będzie to zwykły pasztet, to samo tyczy się kobiet..Gość straci głowę bez pamięci dla kobiety pięknej, ponętnej , gdzie dla kogoś innego będzie ona nieforemnym potworem..

Gość gość
''Pudło. Przyczyna jest taka, że nie jestem chudziną z wielkimi cyckami. Co nie znaczy, że ważę 100 kg i mam piersi w rozmiarze 0''. typowe kobiece myślenie-pomimo efektowa w urodzie wymagasz oblegania i uważasz się za atrakcyjna ale chłopaka z defektami (brzydki/nieśmiały/z brakiem szerokiej klatki) to byś nie chciała i to facet ma cię wyrwać organizować życie i zabawiać tylko dlatego ze jesteś dziewczyna i dorosłaś do wieku rozrodczego :)

Gość gość
Brzydkiego nie chcę, bo jestem ładna i nie jest to tylko moja opinia. Podaj maila, wyślę zdjęcie, albo podaj skype będziesz miał 100% dowód. A nieśmiały może być, wręcz wskazane, bo sama jestem introwertykiem i typowi ekstrawertycy mnie irytują i męczą.

Gość gość
Trzeba pamiętać, że atrakcyjnych fizycznie się idealizuje i każdy kto jest ładny, nieważne czy kobieta, czy mężczyzna, na początku, z założenia jawią się nam jako dobrzy, mili, inteligentni, sympatyczni ludzie i czasami potrzeba bardzo długiego okresu czas, aby dostrzec, że jest inaczej (oczywiście nie mówię, że jak ktoś jest atrakcyjny, to jest zły, mówię o instynktownym odbiorze człowieka). Odwrotnie z kolei jest z nieatrakcyjnymi, którzy jawią się nam jako źli, głupi, chamscy i złośliwi. Taka jest już natura. Kobiety, jak już ktoś napisał, są dużo bardziej wymagające w doborze partnera, bo więcej inwestują w rodzicielstwo i te wymagania to zabezpieczenie natury, aby wybierać na ojców swoich dzieci tylko tych najlepszych.

Gość gość
Pepsianka ----> gowno prawda to wy sobie wmawiacie ze jest cos takiego ze jednemu się całkowicie nie podoba a innemu tak prawda jest taka ze ładna osoba podoba się wszystkim ,a brzydka nikomu dlatego ładni by nie byli oblegani i dla nich by się nie starano, za to brzydcy by nie byli odrzucani i nie oczekiwano się od nich większego wymagania wy kobiety chcecie się czuc takie sprawiedliwe ze jak olejecie brzydkiego ,i polecicie za przystojniakiem to inna go zechce a prawda jest taka ze wasza koleżanka tez w tym odrzuconym widzi brzydala-a w przystojniaku obiekt seksualny

Gość gość
''Brzydkiego nie chcę, bo jestem ładna i nie jest to tylko moja opinia'' o i super brawa za szczerość ale jednak przystojni facec***otrafią brać sobie brzydsze partnerki

Gość gość
Oczywiście stwierdzenie, że jestem ładna będzie na wyrost, bo ładnych dziewczyn w Polsce jest multum, dlatego określacie nas mianem przeciętnych. Skoro Cię to zadowoli to stwierdzam, że mam przeciętną facjatę.

Gość gość
Pepsianka nie rozumie czym jest gust. Ktoś może preferować blondynów, ktoś brunetów, ktoś rudych, ale każdy atrakcyjny rudy, blondyn czy brunet będzie się wstępnie podobać, bez względu na własne preferencje. Uroda nie jest obiektywna.

Gość gośćwwa
Ja nie marzę o przystojniaku, chociaż brzydka nie jestem, Oczywiście zwracam na to uwagę, ale ważniejszy jest charakter i kasa :P

Gość gość
serio wyślesz zdjęcie :)

Gość gość
Uroda jest obiektywna*

Gość gość
Dobrze, niech będzie brzydszy ode mnie, nawet wskazane, nie chcę ładniejszego, ale niech najzwyczajniej w świecie chociaż trochę mi się podoba. Mam być z kimś kto mi się nie podoba? To nie fair wobec tej osoby i mnie samej. To podłość i świństwo wobec takiego partnera. :o

Gość gość
''ale ważniejszy jest charakter i kasa jezyk.gif'' kolejna szczera

Gość gość
Ja już nie wiem. Wychodzi na to, że muszę być brzydka, bo nie ugania się za mną stado samców. Chyba muszę zwalać z tego forum, bo od przesiadywania tutaj nabawię się dysmorfofobii. :O

Gość gośćwwa
Owszem jestem szczera, a na co niby miałabym patrzeć wybierając partnera?

Gość gość
''To podłość i świństwo wobec takiego partnera. pechowiec.gif'' nie no ok takie jest życie tylko prawda jest taka ze facetom łatwiej przychodzi obniżanie wymagań słabsza genetycznie?

Gość gość
Ale czy nie rozumiecie, że te które lecą na kasę są najbardziej wartościowe, bo są najmniej zwierzęce? Pieniądze się zdobywa pracą, umiejętnościami, mądrością, doświadczeniem, wiedzą, zaradnością... ZDOBYWA i pomijając przypadki, gdzie uroda czy geny dały komuś fortunę, jak mamy normalnego kolesia który super zarabia i jakaś kobieta się z nim z tego powodu zwiąże, to de facto zwiąże się z nim dlatego JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM (zaradnym, ambitnym, mądrym życiowo) niż JAKIM SIĘ URODZIŁ (wysoki, przystojny 18 cm)

Gość gość
Tak to ja. Dla mnie to podłość. Niedawno jakiś fagas pisał na kafe, że tęskni za wielkimi cyckami byłej, a obecnie jest z prawie płaską dziewczyną, której piersi nie akceptuje. To ma być ok?

Dlaczego MY sobie wmawiamy?Ja napisałam w swoim imieniu tylko i wyłącznie,to raz.Dwa, bzdurą jest to właśnie co Ty napisałeś/aś, że ładni się wszystkim podobają.. hehe co to ma być w ogóle? Nie każdy lubi mały nos,pełne usta,czy duży nos i wąskie usta.Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość gość
''Wychodzi na to, że muszę być brzydka, bo nie ugania się za mną stado samców. '' nie, nie.....nie oto chodzi po prostu faceci latają za ładnymi, przeciętnymi i brzydkimi biorąc pod uwagę ze ona będzie dobra stabilna partnerka a kobiety latają tylko za przystojnymi/pewnymi siebie

Gość Tomasssss
A ja jestem przystojny i mam piekna dziewczyne a mimo to czasem wolalbym przespac sie z brzydsza od mojej.Zawsze cos innego,a nie w kolko to samo.