Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość wszystkiego bleee

Kto nie ma przyjaciela

Polecane posty

Sylwester... zostajesz sam... każdy by gdzies poszedł a tak naprawdę jak przychodzi co do czego to nikomu się albo nie chce albo.... samotność - taka ta nasza współczesność....

Gość gość
w tym kraju nie znajdziesz przyjaciol. Polacy to chamy,prostaki, egoisci, kochaja pienoadze, i wszystko co puste i mialkie

nie generalizowałabym tego do Polaków.... ludzie po prostu tacy są... i to nie jest odosobniony probelem

Gość gość
moim przyjacielem jest komputer z internetem

Gość gość
Jest mala szansa. Polacy uwielbiaja sie popisywac przed innymi i ogolnie sa zdemoralizowani

Gość przecietna 33
ja postanowilam wlasnie w tym roku wyelimonowac wszystkich pseudo przyjacioł... może znajdę kiedys prawdziwych ..? takich normalnych bezinteresownych ...tylko gdzie takich znaleźć ....

właśnie gdzie takich znaleźć?? kiedyś dbałam o to aby moje relacje z innymi ludźmi były extra. Byłam nad wyraz uprzejma i takie tam bla bla bla. Teraz już mi się nie chce nikomu nadskakiwać. Jest ktoś to super, nie ma trudno. Ale zapewne miło czasem wyjść gdzieś wieczorem z jakąś znajomą mordą. Największe spustoszenie robi ten szklany ekran przed każdym z nas...

Gość przecietna 33
no wlađnie... pomoc dla innym ..a potem i tak nikt nie doceni tego ...

Gość gość
maz jest moim przyjacielem

Gość ciepło22
tylko samotny samotnego zrozumie.. miałam podobnie na sylwestra.. chyba im jestem starsza tym gorzej w każdy nowy rok wchodzę.. i gorzej to znoszę.. prawdziwych przyjaciół? chyba kiedyś ich miałam szkoda ze dziś jest miedzy nami taka przepaść.. a nie zawsze pisanie,dzwonienie i proszenie o spotkanie, do kogoś jako pierwsza jest dla mnie satysfakcjonujące.. miło byłoby czasem dostać głupiego smsa czy wiadomość w ktorej nie ma zadnej potrzeby, ot co zwykłe "co u Ciebie?" nie mowiac o telefonie..

Gość gość
niestety tak jest :/ szkolne przyjaźnie się urwały, na studiach z nikim się nie zaprzyjaźniłam, ba! nawet się nie zakolegowałam z nikim za bardzo, czuje się samotna... :(