Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówna

zaniepokojona

Polecane posty

Gość gościówna

Witam. Zacznę od początku.. miewam prawie regularne cykle (28), zwykle okres jest albo dwa dni za wcześnie albo za późno.. krwawienie trwa 4 dni. Miewam bardzo bolesne miesiączki niestety. Do sedna. W listopadzie dwa dni po krwawieniu współżyłam z chłopakiem. Nie doszło do wytrysku wewnątrz tylko po ok.20sek po wyciągnięciu członka. Strasznie się zeshizowałam, że mogłam wpaść - jestem młoda, dopiero od pół roku mam pracę i mieszkam z rodzicami, którzy nie zaakceptowali by tej wpadki. Po 10dniach po współżyciu zrobiłam chyba z 9testów przy czym 3 były pozytywne. Ale dopowiedzieć muszę, że dzień przed wykonaniem testu miałam szczepionkę przeciwko alergii a naczytałam się, że hormon HCG czasami w takich szczepionkach różnych występuje. I tak w pierwszym porannym moczu widocznie ten hormon był bo pojawiła się druga słaba kreska. Aż mi się słabo zrobiło..poleciałam po drugi test i negatywny.. dla upewnienia trzeci i znowu negatyw. Zaniepokoiłam się jednak następnego dnia bo sobie zaczęłam ciążę urajać, niby nagle mnie piersi zaczęły boleć, widziałam ten taki pasek na brzuchu do pępka no masakra.. i jakoś tak poleciało kolejnych testów w ciągu paru dni. teraz dostałam miesiączki dwa dni wcześniej (miała być @ w sobotę a przyszła w czwartek). Przed miesiączką w środę chyba, nie pamiętam już bo to bylo przed świętami robiłam test i negatywny. Niedawno napotkałam w necie artykuł o tym, że dziewczyny mają okres a są w ciąży.. i się tak zastanawiam.. z książek i ze szkoły pamiętam, że przy takich cyklach jakie mam ja kilka dni po @ są dni BEZPŁODNE.. tam plemniki niby moga przeżyć bla bla bla.. ale nie doszło przecież do wytrysku wewnątrz a w płynie preejakulacyjnym czy jak tam się on poprawnie nazywał są "upośledzone" plemniki zazwyczaj. Czy jest możliwość, że jednak coś poszło nie tak i za 8 miesięcy zobaczyć swoje maleństwo?? Chcielibyśmy z chłopakiem mieć dziecko, bardzo.. ale nie mamy gdzie zamieszkać - czekamy na mieszkanie a z rodzicami.. nie ma opcji

Gość gościówna
dodam jeszcze, że ten grudniowy okres (miesiąc po współżyciu) był taki, jak zawsze.. no może troszke boleśniejszy..

Gość gość
Seks w niepłodne Brak wytrysku wewnątrz Dostałas okres Testy negatywne Nad czym tu sie jeszcze zastanawiać? Szanse na ciążę są wręcz znikome. Jeśli tak bardzo sie martwisz to wróć ostatni test. Jakbyś była w ciąży to napewno byłby pozytywny. Albo zrób bete. Ale jak dla mnie to niepotrzebne wywalanie pieniędzy w tym przypadku.

Gość gość
Jest tyle faktów świadczących o braku ciąży a Ty faktycznie schizujesz

Gość gość
Aż mnie trzęsie jak czytam, że można miesiąxzkować będąc w ciąży. To na marginesie. Co do Twojego przypadku - zapewniam Cię, że nie jesteś w ciąży.

Gość gościówna
Naczytałam sie glupot w Internecie i jak to kobieta zaczelam sie schizowac.. Potrzebne mi byly wasze odpowiedzi żeby sie podniesc na duchu.. ale .. Dostaliśmy mieszkanie!! Teraz tylko remont i spelnienie naszego marzenia - slub i dzidzia.. ;) dziekuj***ardzo!!!! ;)