Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fdcsfcd

Liczy sie tylko wyglad

Polecane posty

Gość Fdcsfcd

To cale p********ie o charakterze to opowiastka dla niedoswiadczonych zyciem gimnazjalistow. Nie widzialem w swoim 31 letnim zyciu kobiety ktora pozwolilaby sie poderwac mniej niz srednioatrakcyjnemu facetowi. Nawet srednioatrakcyjnym sie nie daja. Nie rozumiem po co robic ludziom wode z mozgu?

Gość gość
a moglbys byc z brzydka kobieta autorze?

Gość gość
ciekawe, bo ja jakoś znam związki w których faceci atrakcyjnością nie grzeszą a jakoś są z ładnymi dziewczynami...

Autorze,odkąd jestem"zajęta"nie podoba mi się każdy facet.Może trafiasz na kobiety w związkach?

Gość gosc84
Mylisz się, oprócz wyglądu jest jeszcze kupa rzeczy, na które kobiety zwracają uwagę. Ale faktem jest, ze zazwyczaj zaczyna się właśnie od tego i jest on ważnym elementem. A Ty chciałbyś mieć dziewczynę, która Ci się nie podoba (nie jest brzydka tylko Tobie się nie podoba).

Gość gość
Kobiety w pierwszej kolejnosc***atrza na wyglad i nie oszukujmy sie jest barzdo wazny ! Na drugim planie jest charakter i jego cechy , zachowanie, na koncu to co posiadasz mieszkanie, samochod !

Gość gość
przecież możesz być sam, nikt nie zmusza cie do związku z kimkolwiek

Gość gość
ja nie mysle ze to wcale tak do konca akurat z tym jest bo to skomplikowane bardziej ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
tak dla kobiet wszystko w tym swiecie skomplikowane . Co tu jest do rozumowania : Jak nie wygladsz to jestes na gorszej pozycji wyjsciowej uratowac cie moze tylko charakter jak jest brzydki to zostaje samotnosc niestety !

Gość gość
Pewnie że wygląd dla kobiet najważniejszy mam 30 lat nie jedno przeżyłem i uważam że jak choć trochę się kobiecie nie podobasz to nic z tego nie będzie! Ale przyznam się że sypiałem z 2 kobietami którym wiedziałem że się nie podobam z urody obydwie poznane przez internet, pierwsza była zauroczona charakterem na tyle mocno że mogłem z nią robić co chce bo zaprosiła mnie na noc do siebie, na jednej nocy się skończyło... z drugą sypiałem regularnie przez kilka miesięcy aż sobie kogoś nie znalazła, po prostu nie umiała odmówić seksu a za każdym razem doprowadzałem ją do orgazmu.

Gość gość
zły facet dobra kobieta to tylko stereotyp, który zresztą upada. Teraz to facec***owoli są widziani jako dobrzy a kobiety jako złe