Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś dobre herbatki odchudzające

Polecane posty

Gość gość

???

Gość irolka od kilku lat
mniej zryj i ruszaj sie po herbatkach pierdy sa tylko moja rada skromna ile wazysz?

Gość gość
odpowiedz na pytanie

Gość irolka od kilku lat
zadne

Gość gość
Znam kapsułki przyspieszające spalanie tkanki tłuszczowej, nie pamiętam nazwy. Kupiłam je u mnie w salonie w Poznaniu.

Gość gość
nie ma środka który odchudza bez diety i ćwiczeń przekonałam się o tym wielokrotnie np. pijąc zieloną czy czerwoną herbatę lub łykając tabletki na przyspieszenie spalania tłuszczu same w sobie nie działały jeśli nie ćwiczyłam i jadłam bez umiaru natomiast stosując je przy dietach i ćwiczeniach chudłam pytanie czy i bez tych tabletek ćwicząc i będąc na diecie nie miałabym takich samych efektów ?

Gość Marika_65
Ja stosowałam taką jedną, ale efekty miałam marne i dlatego przerzuciłam się na tabletki odchudzające. Od czterech miesięcy stosuję dokładnie te http://wsad.it/gosc/slimette i teraz to dopiero schudłam. Pozbyłam się 15,5 kilograma. Ale samymi tabletkami się nie odchudzałam, ponieważ systematycznie chodziłam na basen i na fitness. Do tego jadłam dietetyczne dania mojej mamy, która też była w trakcie zrzucania wagi.