Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny dzisiaj powinnam dostac okres (30dc), brzuch boli od tygodnia bardzo mocno, jajniki również (raz jeden raz drugi), jak nigdy bolą mnie same brodawki tak,że nie mogę spać na brzuchu, ciągle męczy mnie zgaga i czuję nieprzyjemne rozpieranie podbrzusza. Ewentualna ciąża wchodzi w grę, stosunek przerywany był w 12 dc gdzie śluz płodny pojawił się 13 dc. Rozumiem,że jeśli dzisiaj zrobiłabym test będzie on wiarygodny? Czy któraś z was miała podobne objawy? Niepokoją mnie jajniki, to kłucie jest chwilami nie do wytrzymania...

Gość aniulas
ciężko powiedzieć czego to moga byc objawy, moze to na miesiaczke a moze ciaze. najlepiej zrob dzisiaj albo jutro test i bedziesz wiedziala. no moze jeszcze byc to jakas torbiel, moja znajoma tak miala ze bardzo kluly ja jajniki i okresu nie miala podejrzewala ciaze a okazalo sie ze ma dosc duza torbiel na jajniku

Gość gość
Dzięki za odpowiedź! A powiedz jeszcze czy przypadkiem torbiele nie fałszują dodatnio testów ciążowych?Dostać się do ginekologa na chwilę obecną to jest parę tygodni czekania. Problem w tym,że cierpię na dyskopatię i jestem na silnych środkach przeciwbólowych i nie wiem czy mogę je wziąść :(

Gość gość
No akurat to, że masz zgagę to o niczym nie świadczy, albo sobie uroiłaś. Bo nie pojawia się ona sama z siebie w tak wczesnych tygodniach ciąży. Mnie też pobolewał brzuch, jajniki, z tym że trochę później niż w dniu spodziewanej miesiączki, gdzieś koło 7 tyg ciąży. Ale to równie dobrze mogą być objawy zbliżającego się okresu, spokojnie. Myślę, że test już dziś możesz zrobić, ale jeśli wyjdzie negatywny a okres się nie pojawi to powtórz za parę dni

Gość gość
Nie uroiłam sobie zgagi, mam ją po prostu jak NIGDY dlatego to napisałam. Moja mama miała zgagę od początku ciąży więc coś tam może mieć wspólnego z ew.ciążą :) Zaraz mąż przywiezie test to zrobię, ciekawe co wyjdzie :)

Gość janka86
pochwal się wynikiem :) czekamy z nie cierpliwością :)

Gość gość
dziewczyny jedna kreska na teście, czyli jest opcja,że to jednak nie ciąża...czekam dalej na okres..

Gość maria788
Na przyszłość pamiętaj, że stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, gdyż w preejakulacie również znajdują się żywe plemniki. Pomyśl nad inną formą antykoncepcji lepiej ;)