Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pbss

Mam derealizacje i mysli samobojcze trzykropek

Polecane posty

Gość gość
to idź do psychiatry

Gość gość
bylam... i nic to nie da. :(

Gość gość
a dlaczego?

Gość gość
Co to jest derealizacja???

Gość pbss
to pewnego rodzaju skrzywienie psychiczne, ma je np. brokeninside87, jesli ja kojarzycie... :( nic mi nie dawaly te wizyty, nie odczuwalam zadnej ulgi, mam wrazenie ze psychoterapeuta mnie nie rozumie. :( po kilku miesiacach przerwalam terapie...

Gość Stefan the Raper
Daj namiary do siebie, to zaraz cie uszczęśliwię

Gość facios
sluchaj....mialem derealizacje i wyszlem z tego tylko dostalem ja po maratonie na dopalaczach, derealizacja wlacza sie gdyz mozg chce odciac sie od nieprzyjemnych przezyc cos musiala ja wywolac.Mi przyszla ulga gdy nie myslalem o niej sama powoli odchodzila az kompletnie zniknela....warunkiem jest, ze musisz miec hobby zajecie aby stale o niej nie myslec.Jestem zywym przykladem, ze zycie moze znowu miec smak! Uwierz! wiem jak sie czujesz pustka, zero uczuc ale to moze przejsc!Ja poradzilem sobie sam ale moze udaj sie tez do lekarza!

Gość pbss
nie mam ochoty na jednonocne przygody i glupie zarty.

Gość Ponury Stefan
Ja cię uszczęśliwię permanentnie, a nie na jedną noc.

Gość facios
Mogę C***olecić całkiem bezpieczne suplementy poprawiające nastrój kup sobie suplement (wyciąg z pewnej roślinki) 5-HTP, jedz duuuużo gorzkiej czekolady takiej z zawartością kakao co najmniej 60 procentową, kup dobry magnez z witaminą B6 i jedz 3 krotną dawkę, staraj się uprawiać jakiś sport gdyż podczas wysiłku mózg wytwarza endorfiny!

Gość facios
5 HTP jest prekursorem serotoniny (neuroprzekaźnik zwany hormonem szczęścia) i prawdopodobnie zwiększa jej ilość w mózgu, duże dawki magnezu działają antydepresyjnie, witamina b6 zwiększa jego wchłaniania, dodatkowo sama w sobie podnosi poziom serotoniny, kakao zawiera magnez, tryptofan z którego powstaje 5HTP, PEA - naturalna amfetamina miłosci, teobrominę i wiele różnych składników cennych dla zdrowia

Gość facios
możesz, jeżeli jesteś osobą wierzącą też dodatkowo się pomodlić w intencji uzdrowienia na pewno nie zaszkodzi

Gość pbss
Ja mam tez depersonalizacje... Derealizacje mam cale zycie. po dopalaczach sie ujawnila, gdy rzucilam to swinstwo. :( Probowalam... Poszlam do pracy, chodzilam na kregle, wyjechalam nawet za granice... Ale wrocilam po tygodniu. Nie potrafie byc samodzielna, wszystko trwalo kilka miesiecy. Nie mam motywacji, konsekwencji w dzialaniu...

Gość gość
Mi pomaga wiara i modlitwa, wiem, że Ci ciężko, przytulam, uwierz, że będzie dobrze, jesteś dzielna. Jak się nazywają te suplementy, z jakiej rośliny, dziurawiec? Czytałam, że za dużo magnezu może powodować stany depresyjne. Najważniejsza jest praca nad sobą, miłość, wybaczenie, pozytywne nastawienie, pozytywni ludzie obok.

Gość gość
jestem niewierzaca, wiare mi narzucono na chrzcie... wyjatkowo modlilam sie za tate. zmarl 3 miesiace temu. nie radze sobie, zycie na tej ziemi to dla mnie pieklo. :( a pani magdalena podlawska, ktora mnie meczyla, ma dzis wszystko. :(

Gość gość
Polece ci tylko lek NEXPRAM.. Na recepte ale jest extra..mi tylko ten lek pomogl na myśli samob.,i derealizacje-a mialam bardzo ostrą, ledwo kontaktowalam, wszystko bylo dziwne, jakby sen.., ale to mija po tym leku jak grypa..ja nawet zapomnialam ten stan, jakie to bylo odczucie.. Wiem ze jak patrzylam na drzewa ,góry to nie mialam takich odczuć tylko jakbym patrzyla na martwy obraz, paskudne to bylo, jakbym zyla a nie zyla..teraz jest wszystko jak dawniej, a bylam pewna ze nie ma szans by takie cos tak poprostu minelo.. Idz prywatnie do psychiatry niech c**przepisze ten lek ,pierwsze 2-3tyg.jest ciezko,bo wszystko sie nasila,ale zobaczysz ze warto ! Mozesz wspomagac sie xanaxem [tez na recepte,lek uspokajajacy] ale tylko w bardzo ciezkich momentach gdy objawy sie nasilą,bo ten lek uzaleznia daje uczucie normalnosci dlatego chce sie go brac ciagle,wiec trzeba uwazac.ale jak nexpram zacznie dzialac po paru tygodniach Odczujesz cudowną ulge i chęc do zycia!normalnego zycia.:p pzdr:)