Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość

Polecane posty

Gość gość

Od paru miesięcy mam problem. chyba tylko sama ze sobą,ale nie bardzo umiem sobie poradzić z tym :/ Chodzi o pracownicę mojego męża. Jest studentką i zaczyna przeszkadzać mi to że co chwilę ma jakiś problem z czymś i pisze do niego...My jesteśmy małżeństwem od dwóch miesięcy, w kwietniu zostaniemy rodzicami. Ufam mu,ale jej nie. Mimo,że wiem że ma chłopaka od ponad dwóch lat. Zakazałam mu jakiś czas temu czegoś głupiego (tzn pisania do niej "z sympatią" maili i smsów - mają być czysto pracownicze tylko). Wiem że głupie, on mi nigdy takich rzeczy nie nakazał mimo że pracuje w miejscu gdzie mam wielu kolegów...ostatnio w sylwestra napisała smsa że kiedyś tam nie może stać i złożyła życzenia noworoczne dla nas. trafiło mnie. nie wiem czy to moje hormony ciążowe...ale chyba nie, bo już wcześniej to miałam. walczyłam,żeby ją zwolnić ale on jest przeciwny - mówi,że nie ma powodów, że to tylko pracownik,że jej nie lubi tylko dobrze pracuje i jest nam potrzebna, bo w zasadzie jeśli chodzi o jej pracę nie ma się czego przyczepić. Punktem kulminacyjnym jest fakt,że sprawdzam mu pocztę i telefon czasem - o czym wie za każdym razem. Jestem ostrożna ale on jednak wie...zawsze. Widze jak mu przykro, wiem ze mnie kocha i nasza rodzina jest najwazniejsza...jak mam sobie wybiac z glowy ta dziewczyne?:/

Gość gość
ja uwazam ,ze calkiem ppotrzebnie sie martwisz, najwiecej romansow jest wlasnie w pracy, szczegolnie dzie takie mlode same pchaja sie do lozka, a facet to tylko facet za ktoryms razem moze ulec, a pozniej z podkulonym ogonem do rodziny wroci

Gość gość
Tylko ze on nie daje mi powodow do zazdrosci a ja zachowuje sie jak wariatka...on nie ma kolezanek, nie spotyka sie ze znajomymi beze mnie, wszystko jest idealne - poza mna...

Gość gość
nie wiesz co robi w pracy i na lunchach

Być może, że hormony u ciebie szaleją. Ja c**proponuję więcej spokoju, ze względu na dziecko. Tym bardziej, że nie masz żadnych powodów , aby popadać w paranoję.

Gość gość
Ona pracuje u nas w sklepie, nie pracują nigdy razem :P

Gość gość
najlepiej wierzyc bezgranicznie, a pozniej szlochac bez ustanku, nigdy nie wierz w 100% ukochanej osobie, ludzie zawodza,lepiej chuchac na zimne

Gość gość
moze gdyby dawal mi jakies powody to moglabym go kontrolowac,ale jest czysty...wiele razy sprawdzalam i nic. wiem, ze jest ok. ale juz raz ktos mnie zdradzil i cos we mnie siedzi :/ a ty jestes z kims komu nie ufasz? jaki sens ma malzenstwo i budowanie rodziny skoro mam mu nie ufac i drzec w kazdej sekundzie gdy nie ma go w domu? moja zazdrosc jest chora i chcialam porady

Gość gość
oh to juz naprawde zwariowac z tym mozna na pewniaka no bo tak i znam wspaniale na to sposoby wiec naprawde fajnie jest z tym no no to chyba trudno tak bo jak to tak mozna n ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
gdybys nie miala powodow i nie myslala ciagle o tym, nie pisałabys tutaj

Gość gość
Pisze bo jestem chora z zazdrosci bez powodu i chcialam zeby ktos mi to wybil z glowy i powiedzial ze mam docenic meza i jego cierpliwosc do mnie :)

Gość gość
na miejscu jego wcale bym sie nie zdziwila jakby cie zdradzal po kryjomu, bo takiej zazdrosnicy nie chcialby nikt , a po 2 sama mu dajesz pole do popisu

Gość gość
w jakim sensie daje mu pole do popisu?

Gość zwolenniczka konkubinatu
wybić ja sobie możesz w jeden sposób- popracuj nad własna samoocena! bo taka chora zazdrosc moze zniszczyc nie tylko ciebie, ale tez wasz zwiazek.

Gość gość
Milo,ze ktos normalnie odpisal wreszcie :) dzieki za rade - tak tez zrobie. od dzis zero kontroli, tylko radosc z milosci, idealnego zwiazku i oczekiwania na przyjscia coreczki na swiat!:)

Gość gość
łatwo powiedzieć gorzej wykonac dzisiaj z kazdej strony gołe baby na onecie to juz normalnie zawsze jakas dupa wyeksponowana w kazdej reklamie roznegliżowane panienki filmy przesycone sexem , to juz jest chore a facet siedzi i sobie marzy aż nie daje rady i skok w bok gotowy porostu to juz jest chore wszystko :(

Gość gość
up up

Gość gość
up

Gość gość
ostatnio w sylwestra napisała smsa że kiedyś tam nie może stać i złożyła życzenia noworoczne dla nas. trafiło mnie. # Przetłumacz mi ten fragment na polski. Co takiego napisała, że cię trafiło?

Gość gość
Czyli ty nikomu nie ufasz bo wszedzie sa gole baby pokazywane? nie wierzysz ze sa jeszcze faceci zdolni kochac jedna kobiete i byc jej wiernym?

Gość gość
nie wierze :(

Gość gość
Szkoda,zycie masz przegrane :(

Gość gość
no niestety :( i nie umiem sobie z tym poradzić miałam nadzieje ze ktoś wyszedł z tego :(

Gość gość
dlaczego klientki pchają się żonatym pod pałe i jednocześnie olewają samotnych kawalerów?

Gość gość
up up

Gość gość
up