Gość gość Napisano Styczeń 20, 2018 https://youtu.be/uE2nzayY2Rw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2018 Floslek ma genialne rzeczy, zobacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka Marczyk 0 Napisano Styczeń 23, 2018 Przede wszystkim demakijaz. ogladalam artykul o kobiecie, ktora nie zmywala makijazu przez jakis czas i jej cera byla w fatalnym stanie. DO demakijazu najlepiej plyn micelarny, ktory zmyje makijaz, wygladzi skore i ztonizuje ja. Maseczka minimum raz w tygodniu, odpowiednia do rodzaju cery. No i kremy. Ja ostatnio przestalam wbierac typowe do twarzy, postawilam na krem uniwersalny z bielendy z olejkiem rozanym. Jest super do twazry i do reszty ciala. Pieknie pachnie, jest lekki i szybko sie wchlania pozostawiajac skore miekka, przyjemna w dotyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2018 Ja bardzo dbam o swoją cerę powiem więcej jest niestety atopowa, ostatnio kupilam sobie bardzo fajny krem, http://atopis.pl/produkty-3/hydro-control-cream-krem-natluszczajaco-nawilzajacy-do-twarzy-i-ciala/ i on jest bardzo dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2018 Ja używam peelingu z under20, do tego myje twarz tylko szarym mydłem, i jeszcze nakładam olejek z czarnuszki od aleolej. Pupcia niemowlęcia po tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2018 Dbając o swój wygląd to nie możemy zapominać o twarzy i jej newralgicznych miejscach a na pewno takim są okolice oczu. Mnie np w dość młodym wieku wyskoczyły cienie i worki :/ takie geny. Ale znając też trochę rynek to wiedziałam mniej więcej co jest najlepsze na te moje problemy. A mam tutaj na myśli krem Remescar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2018 Polecam olejek różany od Bielendy z serii Rose Care. Fajnie łagodzi i nawilża... Kupie ponownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzbanka Napisano Czerwiec 11, 2018 tutaj mozna znalezc fajne tipy jak dbac o skore twarzy: http://www.hadalabotokyo.pl/pl/rytual-pielegnacji/rekomendowana-kolejnosc-4-kroki/, ogolnie najwazniejsze jest skuteczne nawilzanie :) hada labo super sobie z tym radzi jak przystalo na japonskie kremy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kingalela Napisano Czerwiec 12, 2018 Ja używam tych kremów Yoskine z serii "miejskiej": http://www.yoskine.com/pl/catalog/line/187/matcha-urban-dstress/ Chroni cerę przed smogiem i działa jak detox :) Przez kilka miesięcy bardzo odżywiły mi skórę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marinamarina Napisano Czerwiec 22, 2018 Moim zdaniem im mniej kosmetyków, tym lepiej. Ja stosuję od czasu do czasu maseczki z eveline takie w płachcie, dobra jest ta rewitalizująca i oczyszczająca z węglem aktywny. Oczyszczanie to najważniejsza rzecz w pielęgnacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgr Kamila Drozd 1 Napisano Czerwiec 25, 2018 Według mnie bardzo ważne jest nawilżanie skóry twarzy: https://portal.abczdrowie.pl/nawilzanie-w-codziennej-pielegnacji-twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaarolciaa19 0 Napisano Lipiec 5, 2018 Hej Jeżeli chodzi o najgorszą rzecz na świecie czyli wągry to nalazłam na allegro fajną maseczkę , która mi bardzo pomogła . Jeżeli jesteście zainteresowane to mogę podesłać :) Jeśli chodzi o codzienną pielęgnacje stosuje różne toniki i peelingi Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaarolciaa19 0 Napisano Lipiec 8, 2018 To jest ta aukcja jak jesteście zainteresowane https : // b i t . l y / 2 K x D g Y i Mi naprawdę pomogła Tylko link jak coś razem , ponieważ wyskakuje mi , że to spam więc macie tak Pozdrawiam was dziewczynki ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewciaxyz Napisano Lipiec 20, 2018 AVA, polska firma, mają naturalne i ekologiczne produkty, nawet dermokosmetyki, jest w czym wybierać a produkty do pielęgnacji twarzy są naprawdę godne uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2018 Kosmetyki ava widziałam w dobrej cenie tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/. A które najbardziej lubisz? Bo bym chętnie kupiła ich ze dwa produkty na przetestowanie. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2018 Zdecydowanie polecam Thalasso od HB - taki peeling naturalny. Tylko kwestia dotrzymania systematycznośc****elęgnacji i docelowo powinno to wam przynieść naprawdę fajną zmianę. Przynajmniej tak to wyglądało u nas - powiedzmy, że dało radę totalnie odmienić sytuację. Można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Lipiec 30, 2018 Ja stawiam na kosmetyki naturalne. Dzięki nim moja skóra wygląda na bardziej wypoczętą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela_kowcun Napisano Wrzesień 18, 2018 moja córcia kupiła mi pewne urządzenie, na pocztątku była uprzedzona.. teraz myślę czemu wcześniej go nie używałam... bóle migrenowe, zmarszczki, wiotka skóra, bóle mięśni.. tak tylko to jedne urządzonko to sprawiło. jest tak wdzięczna córci, a z drugiej strony zła że wcześniej tego nie odnalazłam, że ze wszytskimi się tym dziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela_kowcun Napisano Wrzesień 18, 2018 https://allegro.pl/lifting-twarzy-przeciwko-zmarszczkom-i7554844323.html to to urządzonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela_kowcun Napisano Wrzesień 20, 2018 cześć kobitki. kiedyś chodziłam na różne zabiegi, stosowałam rożne cudowne kremy i nic... aż w końcu moja córcia kupiła mi to urządzenie. Zmarszczki,worki pod oczami znikły po 30 dniach, skóa napięta jak po liftingu..stosuje codzinnie i skórę mam jak córcia, pomogło mi też na moje nieszczęsne migreny.. żałuje że wcześniej nie zauwałyłam tego urządzonka, więc teraz z każdym się nim dzielę ! allegro.pl/produkt-do-twarzy-zestaw-hit-przeciwzmarszczkowy-i7572422867.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2018 ja robie sobie czasami jakieś peelingi, a codziennie rano i wieczorem smaruje olejkiem bio oil i jestem zadowolona, bo odkąd go używam to nie mam wysuszonej skóry. przy okazji olejek ma również ładny zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaineK 6 Napisano Październik 11, 2018 Codzienna pielęgnacja twarzy jest ważna, niestety nasza skóra twarzy narażona jest na wiele negatywnych czynników środowiskowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miśka87krk Napisano Październik 15, 2018 Oprócz codziennej pielęgnacji w domu uważam, ze warto raz na jakiś czas wybrać się na jakiś zabieg który pozwoli jeszcze bardziej zadbać o nasza skore. Ostatnio w klinice Dr Legrand w Krakowie polecono mi zabieg C-Vit. Jest to zabieg wykorzystujący witaminę C która jak wiemy ma wszechstronne działanie. Po zabiegu skóra była miękka, rozjaśniona, nabrała blasku, delikatne przebarwienia rozjaśniły się. Skóra się napięła i wyglądała na wypoczęta. Dodatkowo zabiegowi towarzyszy wspaniały cytrusowy zapach który uwielbiam i obłędny masaż. Polecam wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika Napisano Grudzień 18, 2018 zgadzam się z wypowiedzią wyżej, warto się wybrać do salonu urody np http://www.dolcevitasalon.pl/ mają fajne zabiegi na odmłodzenie skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orchidea31 0 Napisano Grudzień 19, 2018 Uwielbiam maski w płachcie jako element relaksu raz na jakiś czas. Do zmywania makijażu używam płynu z węglem z Biolique. Potem tonik, krem i pielęgnacja podstawowa z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkannaa Napisano Grudzień 19, 2018 Mi się rewelacyjnie sprawdzają kosmetyki do pielęgnacji z Termissy, są świetne i z super składem, bez parabenów czy sztucznych dodatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 20, 2018 a gdzie te naturalne kosmetyki kupić? gdzie ta termissa jest stacjonarnie? wolę w takich sklepach kupowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati kow. 0 Napisano Grudzień 21, 2018 Opróćz zwykłych kosmetyków do pielęgnacji bardzo mi pomogły maseczki z glinek, na zmianę białej i zielonej. I zmywanie makijażu olejkami. Bardzo lubię też azjatyckie maseczki w płachtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Grudzień 21, 2018 Na allegro można kupić tani sprzęt taka szpatulke do peelingu kawitacyjnego, jak cera zostanie oczyszczona, martwy naskorek będzie zluszczony to wtedy kremy i maski będą lepiej działały : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Grudzień 21, 2018 Peeling enzymatyczny tez moze byc... Kremy z filtrami... w szczególnosci wiosna i latem, a zimowa porą jakis bardziej tłusty co by skórę zabezpieczyć przed odmrozeniami : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach