Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Założyłam profil na Sypatia

19 letnia bardzo atrakcyjna panna z dzieckiem szuka mężczyznę 30 plus

Polecane posty

Gość gość
Mam na imię Zenon i mam 52 lata. Mogę zająć się Tobą i Twoim dzieckiem.

Gość gość
Autorko.. szczerze żal mi ciebie bo czytajac twoje posty masakra aż szkoda komentować.. idealna dupa dla starszego wyrafinowanego kolesia by ja wykorzystywać finansowo, emocjonalnie i seksualnie, walic po rogach ile wlezie i sciemniać na kazdym kroku :D.. to jest naprawdę żałosne i to że zamiast wrzucić link do profilu to tego nie robisz jakbys cos ukrywala..

Gość Założyłam profil na Sympatia
a kto powiedział , ze w realu nie szukam ? Może ty się nudzisz ale ja mam dziecko na wychowaniu, studia i pracę więc nie pieprz mi tutaj farmazonów bo to nie tyle żałosne co przykre jak taki jeden pajac z drugim będzie mi ubliżał :/ Raczej facet 30+ inaczej patrzy na życie i nie traktuje młodej dziewczyny z dzieckiem jak d*****

Gość gość
ta w liceum pewnie ledwo zawodówkę skończyła...jak w ogóle ma jakieś średnie

Gość stary_grzyb
moim zdaniem za duża różnica wieku jak ty szukasz 30+ powinnaś raczej szukać między 25-29, ale to twoja sprawa.

Gość trasanka
A ja Ci zycze powodzenia , tez znalazlam milosc na sympatii tylko ze moj luby jest ode mnie starszy tylko 2 lata, jednak nie oceniam Cie, Twoje zycie Twoja sprawa, zycze Ci obys znalazla milosc :)

i tu się mylisz ! Właśnie te młodziki w realu lecą na mnie a wiesz dlaczego ? Bo mimo młodego wieku mam auto, ojciec kupił mi mieszkanie(które wynajmuje bo po odejściu ojca dziecka zamieszkałam z powrotem u rodziców) a tacy 20+ na to lecą bo sami nie mają NIC!! Większość to własnego samochodu nie posiada i siedzą na utrzymaniu rodziców co dla mnie jest porażką . Ja sama mieszkam katem u rodziców ale tylko dlatego, ze mam dziecko,studia i chcę pracować więc nie mam wyjścia!

Gość gość
Nie obrażasz tylko mówie tak by trafiło dobitniej.. jesteś strasznie naiwna :D:D:D:D:D:D z takim podejsciem daleko nie zajdziesz :P... Nawet młody o ile cie pokocha wychowa dzieciaka jak swojego.. Nie mam na mysli 30 + :D.. Skreslasz kogos ze wzgledu na wiek i to jest dojrzale?????? :D:D:D dla starszego kolesia bedziesz tylko jakims dzieciakiem z dzieciakiem na karku i + znajomosci to twoje mlode cialo.. nic wiecej.. bo trudno nazwac cie dojrzala. :D

Gość gość
Starsi tez poleca ze wzgledu na to ze ojciec daje kase i ze jestes naiwna :p szkoda tylko twojego dzieciaka, bo najbardziej ucierpi przy czestej zmianie partnerow. ojca pewnie nie pozna. a wujków będą dziesiątki

trasanka dziękuję :) Wiesz, jestem trochę w innej sytuacji .Nie wyobrażam sobie związać się z mężczyzną starszym o dwa lata czyli z 21 latkiem -raczej taki nie będzie myślał poważnie o stworzeniu ze mną rodziny .

Gość gość
kto by chciał wiazac sie z takim poporodowym rozciagnietym worem na sperme. pewnie rodziąłs naturalnie wiec c**a jak wiadro. do tego rozstepy gratis, i cyce wypchane galareta .... poco to komu . takie to tylko na jeden numerek i to najlepiej analny.

Gość gość
Porazka jest pieprzyc takie bzury i szukac sobie faceta na forum.. nie maja nic a ty gdyby nie rodzice tez nie mialabys nic bo sama sie nie dorobilac niczego... zapomnialas? masz tylko bachorka... a gdzie ojciec dziecka??...

Gość gość
I takie pieprzenie jest dla mnie bez sensu szukasz dojrzalszego bedac dzieciakiem :D:D:D..

Gość stary_grzyb
jednak obstawiam, że ten temat to prowo :P

Gość gość
up

Gość blackuk
załozycielko profilu na sympatia czy twoj nick zaczyna sie na "n"?

Gość blackuk
w maju kończę 29 lat twoim zdaniem nie nadaje sie na zwiazek z toba wypowiedz sie prosze

Gość blackuk
w maju kończę 29 lat twoim zdaniem nie nadaje sie na zwiazek z toba wypowiedz sie prosze

Gość blackuk
dlaczego nie widze postow :-O

Gość blackuk
dlaczego nie widze postow :-O

Gość gość
up cos sie znowu kafe p******i wszedzie podwojne posty

Gość gość
Mam auto i mieszkanie od tatusia jestem taka zaradna ze na dobra sprawe gowno mam :D

Gość Do starego grzyba
Wczoraj ta sama użytkowniczka zakładala ten sam temat w dziale erotycznym :P

Gość gość
mieszkam w stanach,jestem po 30-ce chetnie bym Cie poznal na trwaly zwiazek

Gość emkaol
Wszyscy tu k***a swietoszki seks dopiero po 20 roku życia uprawiali? Czy może po ślubie? Co za różnica ile ma lat,ja urodziłam mając 18 teraz córka ma 10 lat!jest śliczna mądra zdrowa grzeczna wygrywa konkursy szkolne i ma młodszego brata którego kocha ponad wszystko!a ja?skończyłam szkołę,zrobilam zaocznie studia,prawko,kupilam budynek ktory wyremontowałam na piękne mieszkanie,auto,pracuje w przedszkolu,znalazłam cudownego partnera,od zawsze dbam całym sercem i oddaniem o niego i dzieci on oboje traktuje tak samo mimo ze córka nie jest biplogoczna przepada za nim!!!tak łatwo wam szufladkowac ludzi?bo co?bo zakochałam się,zaufalam,poszłam do łóżka mając 17 lat,miałam pecha bo facet z którym byłam pół roku okazał się dupkiem,mimo propozycji lekarza o usunięciu ciąży odważyłam się urodzić!! Niejedna " idealna " nie dorasta mi do piet więc opanujcie się z tymi wyzwiskami!!!autorko szukaj pamiętaj wysoka selekcja bo popaprancow nie brakuje;-)

blackuk, tak to ja i już odpisałam :) Tylko, że jest jeden mały szczegół -ja nie mieszkam w UK :)