Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopaki czego nie lubicie w ubiorze dziewczyn

Polecane posty

jakby tak słuchać tych wszystkich rad w ogóle nie byłoby się w co ubierać :D

Gość gość
Koleś wymienił nawet skarpety :D Zimą powinnyśmy chodzić w typowo kobiecym obuwiu bez skarpet.

Gość hahaaaaha
PAS CNOTY Z METALU :D hahaha

Gość gość
o wyrwa, ale to tylko potwierdza, że kobiety ubierają się dla innych kobiet, dla facetów zwyczajnie nie ma sensu :O

Gość gość
a ja lubie sukienki w kwiaty, mam ich kilka a czasem nosze do nich kurteczke dzinsowa, nosze takze spodenki a do nich czarne rajstopy, nosze luzne koszulki takie opadjace na jedno ramie i widac ramiaczko od stanika, to wszytko zostalo opisane jako wiesniactwo:P hehe na szczescie nie mieszkam w polsce

Gość gość
haha jeden pisze ze kobiety nie powinny chodzić w skarpetach a jakiś wczesniej dziwi sie jak mozemy chodzić w butach na gołą stope haha idioci

Gość gość
"a ja jestem ciekawa co to są "bluzki do pół pempku"" ja sie zastanawiam co to jest "pempku" hahaha

Gość anastazjjjjja
rozbawił mnie gość, który pisze, że nie lubi sukienek w kwiaty. Moim zdaniem to jedna z najładniejszych form kobiecego stylu - każda dziewczyna wygląda w nich delikatnie i pociągająco. Ciekawe zatem jakie sukienki preferuje ten mężczyzna. Zamiast kwiatów maja być rysunki puszek z piwem, samochodów albo motocykli?

Gość gość
"-brak stanika do bluzki bez ramiączek" Że co przepraszam? Czyli jak zakładam bluzkę bez ramiączek, to mam pod spód wciskać "stanisława" z normalnymi ramiączkami? Żeby wystawały? To przecież chyba mija się z celem. Jak mam top bez ramiączek to i "stanisław" bez ramiączek.

Gość gość
nie specjalnie lubię żakiety. jeśli dziewczyna ma szeroki i płaski tyłek nie powinna też wpuszczać koszuli w spodnie. nie znoszę szerokich spodni. dziewczyny tak długo jak to tylko możliwe powinny unikać białych brzydkich sportowych butów.

Gość gość
ach te chłopy, jeszcze się taka nie urodziła, co by wszystkim dogodziła. Najlepszy gość co nie lubi w wyglądzie kobiet skarpet, uśmiałam się, nie ma co. W sumie większości rzeczy o których mowa nie noszę, ale sporadycznie leginsy, lubię czasem ubrać workowaty sweter czy bluzkę. I tak pozostanie, bo ubieram się żeby mi było wygodnie, jakbym miała na co dzień paradować w krótkiej sukience i szpileczkach jak to któryś zasugerował to bym chyba zwariować musiała. A potem znowuż gadają że kobiety prowokują do g****u hahahaha śmieszni jesteście razem wzięci, nie ma co.

Gość gość
wyszło na to, że najlepiej chodzić nago ;)

Gość gość
SPIERDALAJCIE CHŁOPAKI TO SUKI JEBANE ZJEBANE KURWY KUTASY JAKIEŚ SPIERDALAĆ DZIEWCZYNY NAJLEPSZE <33333333

Gość gość
Hahah wymienili prawie kazdy element mojej garderoby :D A ubieram sie zeby z golym tylkiem nie chodzic, a nie "dla innych kobiet". co to za pomysl wgl? :D:D

Gość gość
Reasumując jakby to wszystko zebrać w jedną wypowiedź wychodzi na to ze musimy chodzić nago.

Gość gość
dla mnie super :P

Gość gość
Ja np. bardzo lubię - http://www.innaja.com/ Ale to jest zawsze zależy od danego przypadku. Każda kobieta jest inna, ale zdecydowana większość genialnie będzie wyglądała w tunikach.

Gość gość
nie lubie jak kobiety nie nosza ponczoch tylko jakies rajstopy :o

Gość gość
nie lubimy jak stroj jest niedopasowany do wygladu i figury ;) choc mnie osobiscie dobijaja trampki na obcasie i buty zimowe typu ogg. nie ma nic brzydszego http://jezykangielskionline.blog.pl/2016/07/0 5/fiszki-czyli-powrot-do-korzeni/

Gość gość
Ubrań.

Gość gość
hahaha stare tematy są najlepsze! dawno się tak nie uśmiałam :D :D :D

Gość gość
Ja też mam beke

Gość gość
jak laska j***e goownem i sikami oraz niemytą peezdą.