Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanza babe xx

dieta bez cwiczen czy jest mozliwe schudnac

Polecane posty

Gość lanza babe xx

hej ! postanowilam troche schudnac , jestem grubiutka jak beczka :( czuje sie zle sama ze soba . niestety nie mam jak cwiczyc za bardzo ewentualnie w domu , mieszkam za granica i za basen i za silke trzeba placic z gory za rok , poza tym nie mam zbyt czasu zeby po pracy jeszcze na silke biegac . czy udalo sie komus chudnac nie cwiczac reguralnie ? jezeli tak to ile i w jakim czasie ?

Gość gość
wystarczy jeść codziennie mięso, schudniesz momentalnie

Gość gość
dieta ewy Dąbrowskiej wykłady na YouTube radawa muwi ci co jesc by byc zdrwy i schudnąć

Gość lanza babe xx
nie lubie miesa :( jem tylko kurczaka i szynke ewentualnie :( czerwonego nie jem . ogolnie chce zdrowe sniadanie obiad robiony do pracy , normnalnie troche makaronu z pesto albo kanapke z i duzo warzyw i lekkie kolacje ale czy bez cwiczen ma to sens . niestety uwielbiam wino ale staram sie ograniczac albo nie pic wcale no chyba ze bede szla na balet . ja chyba z tego wina tak utylam bo w sumie malo jem

Gość gość
dieta ewy Dąbrowskiej jest na warzywach i owocach

Gość gość
warzywa są bezwartościowe, makaron i pieczywo powodują otyłość ponieważ zawierają cukry, w winie również znajduje się cukier, tylko jedzenie mięsa jest dla ciebie ratunkiem skoro chcesz schudnąć i czuć się zdrowo

Gość gość
Powinieneś napisać, jeśli chce schudnąć bez ćwiczeń. lanza, a w czym ty widzisz problem z ćwiczeniami? Ćwiczysz w domu. Nieważne co, ważne że ok 40 minut dziennie.

Gość gość
powiedzcie mi tez , bo sa rozne opinie . czy jesc kolacje i jezeli tak to o ktorej najpozniej ? dodam ze chodze spac o polnocy najwczesniej a staje po 8 najwczesniej czasmai moze raz w tyg o 6 rano

Gość lanza babe xx
zapomnialam sie podpisac ha , boze jak mi sie nie chce odchudzac ale musze z mysla o sloneczku i wakacjach nie chce byc gruba i myslec co ubrac zeby szczuplo wygladac powiedzcie mi tez , bo sa rozne opinie . czy jesc kolacje i jezeli tak to o ktorej najpozniej ? dodam ze chodze spac o polnocy najwczesniej a staje po 8 najwczesniej czasmai moze raz w tyg o 6 rano:(

Gość gość
?

Gość gośćwwa
Oczywiście,że można schudnąć nie ćwicząc, dieta to 3/4 sukcesu.

Gość lanza babe xx
ale o ktorej polecacie jesc najpozniej chodzac spac ok 12 zawsze

Gość gość
wg mnie bez cwiczeń nawet łatwiej schudnac. podstawa jest odpowiednia ilosc posiłków, oraz bilans kaloryczny- czyli jedzenie tylko odrobine mniej , a nie diety typu 1200 kcal