Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulozonaugodowa

RATUNKU co robic

Polecane posty

Gość ulozonaugodowa

Dziewczyny mam mały problem z teściową i mężem . Już nie mam pomysłu jak sobie z tym poradzić . Zacznę od tego , że mieszkamy razem z teściami to nie był szczyt moich marzeń , ale chciałam aby mąż był szczęśliwy . Teściowie mają gospodarstwo mleczne , a mąż bardzo chce je w przyszłośc**przejąć . I tu właśnie zaczyna się problem . Mój mąż i mój teść są bardzo uparci i każdy chce czegoś innego . Mój mąż młody człowiek myśli nowoczesnie i robi wszystko bardzo dokładnie poświęca temu bardzo dużo czasu i energii a teść człowiek który robi wszystko aby było , co po jednym razie się psuje . Więc wybuchają awantury i to często , a teściowa wchodzi mojemu mężowi na sumienie. I właśnie wczoraj teściowa poszła do męża a gdy wrócili wyglądał tak jakby miał wybuchnąć płaczem . Pytałam się go co mu teściowa powiedziała ale powiedział tylko że mi nie powie bo nie chce żebym się denerwowała i obiecał że nikomu nie powie . A ja nie wyobrażam sobie tajemnic w małżeństwie szczególnie takich które zadręczają . Pomóżcie co robić , opuścić czy wyciągnąć z męża co się stało ?

Gość ulozonaugodowa
dodam jeszcze że nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic i widzę jak się męczy