Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiek87nh

Beta 3 99 proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gosiek87nh

Czy WYNIK BETA HCG 3.99 oznacza ciążę ?? gdzie w laboratorium jednostka tylko do 2 jest poza okresem ciąży Miesiączkę mam dostać za 5 dni do tego bardzo bolą mnie piersi mam uczucie jak by były pełne i czasem wydziela się z nich bezbarwna wydzielina nigdy wcześniej tak nie miałam nawet przed okresem. Również jestem rok po całkowitym usunięciu lewego jajnika wraz z jajowodem i czy jeśli robiłam dwa testy różne z apteki i wyszły negatywnie to czy beta może się mylić? Pani w laboratorium powiedziała że to może wskazywać na 2 tydzień bo u nich normy sa jakieś dziwne po niżej 2 nie ma ciąży Ostatnią miesiączkę miałam 15 grudnia z tym że w listopadzie miałam aż da krwawienia Rok wcześniej miałam strasznie zaburzone miesiączki i zdażało się nawet cały miesiąc krwawienia z kilku dniowymi przerwami a jeśli były ok to co 25 dni Co prawda mam dwójkę maluszków ale nie z obecnym mężem który tak chce swoje też i się smiejemy że zachodzić mogę tylko w grudniu i styczniu bo tak zaszłam kilka lat wcześniej a o 3 staramy się od ponad roku dlaa tego grudzień to dla nas taki czas z nadzieją jezyk.gif

Gość gość
nie powtarzaj kilku tematow ;/

Gość gość
Powtórz w poniedziałek, jeśli ciąża to będzie większa....o co tu pytać.....