Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlotekmlotek

DADA JAGA JEST ZAKLAMANA

Polecane posty

Gość mlotekmlotek

dada jaga pisze w innym watku ze porod rodzinny na sali wieloosobowej jest normalny, ze inna rodzaca ma sie zgadzac na obecnosc jej faceta, i ze inna kobieta nie ma nic do gadania, a w innym watku pisze ze jej facet to burak i sie zali na niego! wiec po clo frajera przyprowadzasz jeszcze kazesz innym kobietom na niego ;patrzec skoro on ma cie w d***e suko! :p

Gość upuszczanie krwi pijawka
baba jaga ma domek z piernika i wiezi tam jasia i malgosie :classic_cool:

Gość gość co ma dość
A gdzie tu zakłamanie? Może po prostu uważa, że fajnie gdyby jej facet burak jej towarzyszył ;) JEdno nie wyklucza drugiego. A poza tym, z tego co czytałam, chyba jej dawny facet to burak a obecny jest ok.

Gość gość
Dlaczego macie problem z zalogowanymi? Brawo dla nich!

Gość gość
jeny k***a dajcie sobie spokój bo to jest nudne najlepiej anonimowo pluć na wszystkich

Gość mlotekmlotek
dada jaga ma buraka i chce zeby ten burak mi w c*** zagladal skandal nie z tej ziemi, dada rozloz nogi przed calym szpitalem i rodz dzieci ruro

Nie żalę się na mojego faceta tylko pisałam o BYŁYM mężu z którym w dodatku NIE MAM DZIECI. Nie szczekaj szczekaczko. Faceta mam superowego i będzie ze mną na porodówce ale co ma z tym wspólnego mój były? nie kumam? Wyzwiska i wrzaski też sobie zachowaj, bo ci żyłka pęknie :)

Qrde NIE MAM MĘŻA BURAKA! miałam ale się rozwiodłam i to 2 lata temu heloooołłłłłł! ale widzę, że młotkowi tak jest lepiej - nie czyta, wymyśla i chce żeby tak było, sama ma beznadziejnie. No przykro mi, że masz takie przeżycia ale nie wyżywaj się na innych za to i czytaj ze zrozumieniem.

Gość mlotekmlotek
to ma wspolnego ze i en ma cie w d***e a ty kazesz innym babom rodzic przy swoim fagasie zeby widzial wszystko bo liczysz sie ty ty ty tyty i nie interesuje cie szacunek do innej babki, a facet i tak cie kopnie w to wielkie rozwarcie i pojdzie do estetycznej kobiety bez szpary wielkiej jak moj lokiec

Gość mlotekmlotek
ty sie przyj****as do autorki tamtego watku a ja nie moge do ciebie, naskoczylas na nia ze ona nie chce rodzic z kims a co sie okazalo ze mialas meza buraka sama i z nim moglas na porodzie byc i on by mial cie w d***e i by szukal wrazen zeby na pepkowym opic ta twoja wielka dziure na 10 cm

Gość mlotekmlotek
i jak mozesz kazac innej zeby znosila w sali wieloosobowej obecnosc takiego, ,, buraka,, jak go sama nazywasz , kopnal cie w d**e wiec strasznie byl zakochany jak co drugi maz na tym forum :P ciagniecie tych fagasow do ogladania waszych szpar a oni was w d***e maja, wmawiasz innym ze normalne jest rodzenie na wieloosobowej z twoim fagasem

No to czemu piszesz o tym, że męża buraka zabieram na porodówkę? No i te dalsze wyzwiska o szparze i że mnie zostawi dla innej estetycznej - widzę, że ktoś tu takie coś przeżył - przykro mi na prawdę, nie będę Cię wyzywać. Jest też opcja, że nie możesz mieć dzieci i się dołujesz tym. Nie namawiam nikogo by rodził z moim partnerem ale w naszym szpitalu są warunki jak się trafi i tyle, a autorka tamtego tematu może sobie zmienić szpital. Gdzie niby kogoś zmuszam. Coś czuję, że Ty jesteś autorką tamtego tematu.

"i jak mozesz kazac innej zeby znosila w sali wieloosobowej obecnosc takiego, ,, buraka,, jak go sama nazywasz , kopnal cie w d**e " UMIESZ CZYTAĆ?? NIE JESTEM JUŻ Z TAMTYM, O KTÓrYM NAPISAŁAM BURAK! I NIE MAM Z NIM DZIECI!

...i nigdzie nie napisałam, że zabieram byłego męża na porodówkę hahaha nauka czytania w gimnazjum widzę kuleje :P

Gość gość
młotek tupie i się drze a dziewczyna ze 3 razy napisała że z byłym dzieci nie ma, też w sumie nie rozumiem czemu miałaby go zabrać na porodówkę :P

Gość gość
ale masz słownictwo, ten nick młotek nie bez powodu masz, ja bym nawet powiedziała młot.

Gość gość
autorko ile czasu już się starasz i nie możesz zajść w ciążę? Bo z jednej strony bronisz intymności rodzących, a za chwilę je wyzywasz od szpar rozwalonych, nieestetycznych, komentujesz krocza i mówisz, że faceci i tak od nich odejdą masz problem kobieto

Gość gość
ale się kałapućkasz w opluwaniu młotku niedorozwinięty, patolka jak nic

Gość mamatrojaków
najlepiej nie odpisywać, autorka jest chora z zawiści, nienawiści i ma problem ze sobą to pewne, takiej agresji 100 lat nie widziałam nawet na tym forum

Gość gość
Ja też nie wiem gdzie to zakłamanie dagi?

Gość qweqweqwe
młotekmłotek gdzie jesteś? zakładasz temat i tchórzysz, mam nadzieję, że to dlatego, że nie masz racji i ci teraz głupio :D :D :D

Gość gość
ale obleśny świr z ciebie

Gość gość
babsko roztrzesione wulgarne mam podejrzenia kto to jest. była juz tu taka postac na forum styl pisania mi pasuje, jedna z tzw "staraczek" mocno zdesperowana

Gość gość
w ogóle to jest daga nie dada analfabetko wiejska

Gość gość
Rozjuszone staraczki są nieobliczalne, jadu mają tyle,co chyba wszystkie gatunki gadów na całym świecie. To chore kobiety, na hasło, ciąża, poród, dziecko im odwala. To prawdopodobna hipoteza.

No też tak to interpretuję tym bardziej, że ona nigdzie nie pisze (albo nie wyczaiłam) że jest w ciąży albo, że ma dzieci. Gdyby miała to nie pisałaby w taki obleśny i wulgarny sposób o kroczach i czynnościach fizjologicznych. Też wolałabym żeby mi bocian dziecko zostawił na parapecie :P ale cóż natury nie oszukasz

Gość gość
daga_jaga jesteś w porządku, fajnie się Twoje posty czyta

Dajcie jej spokój, normalna, fajna dziewczyna. Załóż sobie młotku niebieski nick to ocenimy jaki Ty jesteś.