Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anwen

prostowanie zeba plomba

Polecane posty

Gość Anwen

Witam, czy posiadacie wiedzę na temat prostowania zębów plombą? Moje zęby nie są wyraźnie krzywe, ale jedynka jest wypchnięta do przodu. Nie mam pieniędzy na aparat ortodontyczny. Czytałam o tym sposobie na innym forum, lecz nie wiele się dowiedziałam. Ile to może kosztować? :)

Gość gość
Tak mozna "wyprostowac" tylko pojedyncze zeby, lekko ukruszone konce,ale nie kilka-kilkanascie zebow. Licowki jak juz albo korony i wklady inlay onlay.

Gość Anwen
Chciałabym wyprostować tylko tę jedynkę, nie wiesz ile to może kosztować? :)

Gość ObarzanekGosia
Jw, licówki, inlay ale najlepiej jakieś konsultacje. Moje dzieci miały prostowane zęby we wrocławskim omnidencie, jeździmy z Wawy ale warto. Łap ich nr i upewnij się że trafisz do dr. Szczombrowskiej jest naprawdę dobra. Łap nr: 795 560 222

Gość gość
ja zdecydowanie polecam jednak tradycyjną metodę prostowania zębów przy pomocy aparatu ortodontycznego. Po nim będziesz miała szybki i widoczny efekt prostych zębów. Ja swój aparat miałam założony wiosną tego roku w gabinecie w Tychach http://www.viscardi.com.pl/ i jestem w niego zadowolona. Moje zęby stają się proste, piękne. Dobrze mi się żyje z aparatem na zębach, nie boli mnie szczęka, nie odczuwam dyskomfortu, po prostu już się do niego przyzwyczaiłam.

Gość Zelda

Albo aparat dentysyczny albo licówka. Miałam krzywe górne jedynki i nie chciałam aparatu, bo nie wyglądały też za bardzo estetycznie. Zrobiłam sobie licówki w Villa Dentica w Krakowie i miałam efekt właściwie natychmiastowy, bo aparat wymaga noszenia parę miesięcy jak nie lat. Ale ząb jest w idealnym stanie to warto to rozważyć