Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka123

obrazony bo nie dostal seksu

Polecane posty

Gość biedroneczka123

mam taki problem ze swoim chłopakiem. Mam 21 lat i często kiedy odmawiam mu seksu on się obraża. Np. on zaprasza do domu na film, informując przy tym o wolnym mieszkaniu. Wiadomo co mu chodzi po głowie. I w porządku. Ale co, jeśli on wie że miałam ciężki dzień i informuję go, że nie dam rady do niego przyjechać, bo właśnie wróciłam do domu. Na początku mówi: "zdążysz, zjesz sobie obiad i przyjedziesz". A później znów dzwonię, że nie dam rady i zapraszam jutro do mnie. Tutaj pojawia się zachowanie wg mnie po prostu chamskie. Odp. Nara i odłożenie słuchawki. Co o tym myśleć? Dodam, że jesteśmy razem od 3 lat z przerwami.

Gość gość
facet ma potrzeby to co się dziwisz

Gość gość
winszuję partnera. Idealna partia do małżeństwa

Gość biedroneczka123
rozumiem, że ma potrzeby. Mimo wszystko nie jestem jego żoną, która bądź co bądź powinna być do dyspozycji. Jesteśmy tylko parą i jak chce mieć dziewczynę na zawołanie, to powinien zastanowić się nad codziennym wynajmowaniem prostytutki...

biedroneczka123-A co ty mu możesz dać prócz seksu? Co twoim zdaniem kobieta może dać facetowi prócz seksu? Tylko nie pisz bzdur o jakimś przytulaniu, rozmawianiu itp, bo my tego nie potrzebujemy, od pogadania to mamy kumpli, wiec zastanów się sama, po co ty mu jesteś, skoro nawet d**y nie chcesz dać, tylko pewnie wydatki ma na ciebie i mało seksu a do tego twoje fochy.

żona nie powinna być do seksualnej dyspozycji męża, masz jakiś spaczony obraz związku, w związku obaj partnerzy maja wzgląd na swoje potrzeby i stan. W twoim "związku" ty troszczysz sie o potrzeby misia, on ma twoje potrzeby, np. potrzebę odpoczynku w d***e. Zero szacunku, traktowanie dziewczyny jak prostytutki an telefon, zastanów się, jak możesz pozwolić traktować sie w ten sposób.

,,Nara i odłożenie słuchawki.'' Jeśli nie masz do niego głębokich uczuć, odpowiedz mu nara... na dobre!

Gość biedroneczka123
no to panowie, jestem naprawdę zażenowana jeżeli wiążecie się z dziewczynami jedynie dla seksu.

Gość gość
Wiekszosc na pewno tak

Gość gość
To działa w dwie strony. Faceci wiążą się z kobietami dla seksu, a laski dla pieniędzy i po to, żeby facet spełniał ich materialne zachcianki! Dlatego ja wolę d****** bo przynajmniej każda strona jest zadowolona i nikt nikogo nie oszukuje.

Gość są w krpeeeczkie
Większość facetów ma dziewczynę, żeby mieć co roochać, nic nowego :/

Gość biedroneczka123
no cóż, nie mogę powiedzieć, że mój facet ma dużo pieniędzy i spełnia moje materialne zachcianki. O co tu chodzi? Już sama się gubię

Gość gość
DZiewczyno, zostaw tego PAJACA CYMBAŁA I ŻAŁOSNEGO K****A i znajdź sobie kogoś porządnego bo z tego co piszesz to wydajesz się okej i widać że nie odpowiada Ci takie traktowanie i słusznie. mnie jakiś czas temu też nachodził jeden PADALEC co tylko seksu chciał i traktował jak darmową dziwkę, nawet jak go z domu chciała wyrzucić to nie chciał wyjśc, przychodził bez zapowiedzi. Mówie C***ożegnaj się z tym k***siarzem raz na zawsze, nie tak powinien wyglądać związek.

Gość gość
o to, że nie musiałaś do niego wpadać na ten wieczór, a on niesłusznie się gniewał, chyba że na siebie, że ma za mało kasy

Gość gość
SEX JEST PODSTAWĄ SZCZĘŚLIWEGO ZWIĄZKU!

biedroneczka123-Widocznie jest przystojny a ty dobrze mu dajesz i wasz związek się trzyma.

Gość gość
biedroneczka123 no to panowie, jestem naprawdę zażenowana jeżeli wiążecie się z dziewczynami jedynie dla seksu. x Nic innego nam nie oferujecie

Gość gość
BSA Ale ona tu gorzej wypada w tym układzie, bo dobrze daję, a co za to ma? Nic. Koleś bez kasy, to na d***** by nie miał, więc powinien biedroneczkę w rączki całować za jej dobroduszność. "Do zobaczenia kochanie", a nie "nara".

Gość gość
Wszyscy, a raczej wszystkie teraz wszystkie teraz będą pisać "zostaw go, on ci ę nie szanuje" ale zobacz jakie sama masz spaczone podejście. Ty mu "dajesz" z łaski zamiast samej cieszyć się seksem. Jak cię nie pociąga to się z nim rozstań, a nie unikasz seksu bo nie jesteś jego żoną. A po ślubie co się zmieni? Nagle wybuchnie chemia której nigdy nie było? A może unikaniem chcesz go "zmotywować" do szybszych zaręczyn? Nie tędy droga. Para musi być dobrana, inaczej w małżeństwie też będą problemy. On źle reaguje na odmowę to fakt, ale tu potrzebna jest rozmowa, czy pasujecie do siebie, czy ten związek ma sens, czy możliwe są kompromisy. Skoro jesteście tak dorośli żeby uprawiać seks, powinniście być wystarczająco dorośli żeby porozmawiać.

Gość biedroneczka123
i to jest mądra odpowiedź. Dziękuję ;)

Gość gość
03.01.14 gość DZiewczyno, zostaw tego PAJACA CYMBAŁA I ŻAŁOSNEGO K****A i znajdź sobie kogoś porządnego x Kobiety nie chcą porządnych mężczyzn

Gość biedroneczka123
jak to nie chcą porządnych? chcą. Jednak szczerze powiem, że naprawdę dobrze wychowanych szukać można jak igły w stogu siana. Mój jest dobry dla mnie, dlatego z nim jestem. Ostatnio jednak zaczął się do mnie odzywać po chamsku i to tylko dlatego, że mu dać nie chcę. Coś tu jest nie tak.

Gość gość
A właściwie dlaczego unikasz seksu?

te "przerwy" są wymowne, facet jest po prostu chamski. Weź daj sobie z nim spokój.

Gość gość
Lepiej daj mu czego innego. Rozładuje napięcie i będzie miły.

Dokładnie, bycie ze sobą z przerwami...co to znaczy? Jakieś spięcia, kłotnie zawsze są, ale aż by jakieś przerwy urządzać? Bo seksu nie dostał:D

Gość gość
Powiedź, że czekasz z seksem do ślubu!

Gość gość
Ja bym na jego miejscu poszukał sobie kochanki albo nowej dziewczyny.