Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks żona policjanta

Zdradził a teraz zabrania mi spotykać się z innym mężczyzną

Polecane posty

Gość eks żona policjanta

Jak mam się bronić i na co odwoływać gdy prawo stoi po jego stronie ? Zdradzał mnie przez ponad rok -tyle ile nas syn ma lat!! Okłamywał mnie co krok a gdy jego romans wyszedł na jaw to nagle zaczęłam go obchodzić :( Wyprowadził się z domu a ja zaczęłam życie od nowa .Po pół roku poznałam mężczyznę z którym łączy mnie seks i miło spędzany czas. Były mąż odstrasza mojego partnera i mu grozi .jak reagować ?? Pomózcie

Gość gość
Zgłaszać każdy incydent o ile kwalifikuje sie do tego i gromadzic dowody, tak żeby on miał świadomość że nie jest bezkarny. Faceci to szuje i świnie,

Gość gość
Co to znaczy że prawo stoi po jego stronie? Jeśli piszesz o nim "były mąż" czyli jesteście po rozwodzie (domyślam sie że z orzeczeniem o winie męża?) to on nie ma żadnego prawa zabraniać ci czegokolwiek a na pewno spotkań z kimś.

Gość gość
no to nie ciekawie ale co może Ci zrobić ?? a ten twoj facet wie o całej sytuacji może on coś c***omoże

Gość eks żona policjanta
nie zgadza sie na rozwód utrudnia wszystko twierdząc , ze mnie kocha to wszystko podpłacone nawet kochanki wg ustalen nie mial a ja sobie wszystko wymyslilam i to ja wychodzi na to pusciłam sie z innym facetem .Nikomu nie życzę takiego bagna w jakim sie znajduje .Czy to sie kiedys skończy i beede mogla zyc normalnie ?

Gość gość
radzę wszystko nagrywać

Gość gość
mój mąż jest policjantem może podpytam co możesz zrobić ?!

Gość gość
fajnych sobie facetów wybieracie nie ma co

Gość gość
ale napisze Ci jutro co mi powiedział bo dziś jest w pracy....a Ty nie znasz żadnego policjanta kolegów jego ??

Gość gość
a po drugie postrasz go że pójdziesz do komendanta na skargę na niego jak się nie uspokoi u od razu siądzie na d***e to już nie czasy komuny że się żony bały swoich mężów...teraz to będą wiedzieć co z nim zrobić

Gość gość
Tak po prawdzie to mąż eks policjant jest na prawie. Nie masz rozwodu i żyjesz z gachem. Więc nie masz na swoją obronę nic. To że mąż odstraszył gacha to nic złego jeżeli nie użył siły fizycznej. Ale świadczy na twoją niekorzyść, bo to właśnie jest dowód w sądzie. Pomyśl głową a nie c***kiem. Zapomnij o seksie z innymi dopóki jesteś mężatką. A eks policjant zawsze znajdzie pomoc u kolegów i nawet ich żony mogą świadczyć na twoją niekorzyść. Lepiej pogódź się z mężem zamiast wchodzić z nim na wojenną ścieżkę.

Gość gość
ale rada może ty też jesteś policjantem ??!

Gość gość
Jak się nazywa żona policjanta ? SUKA !!!! Autorka też zadarła kiece i c***** rozdaje na lewo i prawo. Suka zawsze zostanie suką.

Gość gość
Pamiętaj, że łączy Cię z nim Sakrament małżeński, jeśli braliście ślub kościelny.

Gość gość
co za debile:o sakramenty, małzeństwo, k***a mać *&&^%$b a faect sobie poużywał na obcych c****h i jest ok. Żałosne debilne społeczeństwo> BLikso wam do arabusów, kult mężczyzny k***a mać

Gość gość
same p****y ...szkoda gadać :) facet może zdradzać i jest ok ale jak kobieta znajdzie sobie kogoś innego i kopnie w d**ę mężusia niewiernego to w tedy nagle przypomina sobie o rodzinie...żal niech spieprza nawet niech nie daje rozwodu w d***e z nim...oby żyć jak najdalej od pajaca

Gość eks żona policjanta
Jestem suką boznalazłam sobie innego męzczyznę po tym jak mąż mnie zdradzał? A co mam zrobić ?Przybić się do krzyża i do końca życia być zdradzoną żonką frajera ? Nie bądzcie żalośni

Gość gość
najpierw zakoncz z tamtym,(mezem) bo łatwo ci nie bedzie. dla bezpieczeństwa obecnego goscia . gliniarze sa nienormalni, malo inteligentni i mysla ze wszystkie rozumy pozjadali

Gość eks żona policjanta
tylko, że nie ode mnie tylko zależy zakonczenie malżeństwa .I jeśli on mi nie daje rozwodu to ja zyję swoim zyciem tak jak wolna kobieta

Gość gość
a co na to twój obecny facet

Gość eks żona policjanta
Zależy mu na mnie i na pewno fakt, ze mój były mąż jest gliną nie robią na nim żadnego wrażenia. Ostatnio poszarpali sie troche u mnie w domu i tyle .