Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Czemu porównujecie trawę do alkoholu ,czyli czegoś co jest wg was PALACZE TRAWKI uznawane za coś strasznego,niedopuszczalnego i bardziej szkodliwego? nie rozumiem tego.. przecież po niej jest tak błogo ,nikomu się krzywda nie dzieje,zaczynacie inteligentniej myśleć-to jest właśnie wasze spostrzeżenie maryhy. Czy naprawdę ciężko wam pojąć ,że ona was ogłupia? że problemy po niej przestają dla was istnieć? a przecież życie to nie jest bajka ..człowiek musi swoje "małe"piekło na ziemi przeżyć z godnością i odwagą i brnąć na przód ku dobremu ,a wy tchórze uciekacie paląc to ś****wo.I nie wypowiada się teraz osoba,która nie miała z tym nic wspólnego,bo przez mojego chłopa urządziłam się tak ,ze przez rok paliłam i z poza czterech ścian nie chciało mi się wychodzić,kasy nie powiem ile przetraciłam,gorzej wyszło na tym moje zdrowie.. anemia,problemy ze snem ,depresja potem nerwica,omdlenia ,ale to były akurat moje doświadczenia,paliłam praktycznie dzień w dzień bo codziennie się o to z chłopakiem kłóciłam ,próbując to załagodzić gdyż bardzo go kochałam ,paliłam z nim nadal...on miał jedno w głowie jak zmotać,co zeżreć i gdzie się wysrać .. w nocy upocony jak cholera ,równie dobrze do basenu mógłby wskoczyć i wrócić do łóżka.. przestałam to robić,on niestety nie ,zamknął go w końcu na odwyku i tyle będzie z jego cwaniakowania,studia zawalił,pracować mu się nie chce i żyje na garnuszku rodziców 26letni facet. Śmieszne? myślę ,że tak .. żałosne ,ludzie walczą w szpitalu codziennie o życie,odwiedzają bliskich,walczą o stanowiska,kształcą się ,wyjeżdżają za granice zostawiając rodziny ,aby zarobić na godne życie w tym kraju ..trawa jest tym samym co alkohol ,ale przez to,ze z początku jest tak po niej "fajnie" nie wymiotujesz,nie jest się agresywnym,śmiejemy się wszyscy razem -przez to wszystko jest ona zdradliwa ,łatwiej wciąga ,łatwiej się do niej przywiązać ,niż do alkoholu .. ktory z nas młody potrafi dzień w dzień walić wóde z rana? mało jest takich chodź wiadomo każdego los inaczej poprowadził przez życie ,są patologie i z nich często alkoholizm wychodzi ,bo dziecko wychowywał tyran alkoholik ,zarabiało na siebie mając 14lat w takich miejscach ,ze mógł poznać "koleszków od wódki " i tak się u niego zaczynało,z początku zgonował,wymiotował ,lądował na wytrzeźwiałce ,a potem flaszka stała się jego "tlenem" .. trawa podobnie działa,ale jak mówie początku są o niebo przyjemniejsze ,a potem to juz jest prosta.. nie widzisz i nawet nie chcesz zobaczyć ile na tych kasy tracisz ,ile czasu marnujesz i o jak ważnych dla Ciebie i dla Twoich bliskich datach zapominasz.. mój nie pamięta o rocznicy ,kiedy się związaliśmy ,o moich urodzinach ,o tym co ma zrobić.. ciągle czegoś szuka ,bo nie pamięta gdzie odłożył,ja przez to stałam się tyranem ,cierpiętnicą ,a zarazem matką polką.. kocham i nie potrafie odejśc to nie jest takie proste,sama potrzebuje terapii ,czy myślicie ,ze każda tu dziewczyna opisująca poczynania swoich mężczyzn pisze tak oo żeby się pożalić ? Otóż nie .. one wszystkie cierpią ,czują ogromny ból ,kochają i pamiętają o tym jak były kochane,a potem zostały wyrzucone ze swojego umysłu jak zwykły śmieć ,ich uczucia nie odgrywają żadnej roli w świecie takich mężczyzn ,może przez chwilę ,ale zobaczcie -kiedy odchodzicie oni nie wracają ,bo poczuli spokój po waszym odejściu ,ze w koncu mogą spokojnie palić i żyć wg nich .. to jest zwykłe uzależnienie i tak jak nie jestem za PO to dziękuję ,ze tego nie chcą zalegalizować ..chodź podejrzewam ,ze cały ten nielegalny handel tym u nich w kieszeniach i tak procentuje,mafia może wszystko ,a wy się dalej łudźcie ,ze to poczciwa roślinka ,która leczy stwardnienie rozsiane -jeszcze co do tego argumentu,który non stop słysze .. a czy wy do jasnej cholery cierpicie na tą przykrą chorobę? wiecie ,ze chemioterapia jest dobra w trakcie leczenia raka to może tego też spróbujecie? Palcie sobie ile chcecie życie samo was podsumuje ,tylko nie płaczcie na starość , jak pozostawiają was cudowne dziewczyny,które w końcu ktoś inny przyuważy i będziecie nowym pokoleniem patologii juz nie alkoholików ,a ćpunów .. sami wybieracie swoją drogę,jeżeli mając tyle lat dla was jedynym problemem jest zapalenie to nie chce myśleć nawet jak sobie będziecie radzić z innymi problemami w życiu,a uwierzcie ,że są one bardziej bolesne i trudne jak to gdzie ,za ile i od kogo załatwicie dobre palenie. Policja powinna nad wami czuwać i łapać każdego po kolei ,zeby ich dzieci miały spokojne dzieciństwo i żadna dziewczynka w trakcie dorastania nie zakochała się w takim g****e jak wy palący egoiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach