Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one more bottle

płaska dziewczyna jest skazana na samotność

Polecane posty

Gość one more bottle

??

Gość gość
jeżeli ładna i zgrabna to nie

Gość prawictwo pospolite128
nie jest

Gość gość
ja jestem płaska i od 10 lat z kimś jestem, moi faceci nie narzekali na płaski biust, nie martw się

Gość gość
Jak szukasz faceta, ktoremu chodzi tylko o wielkie cycki, to tak.

Gość prawictwo pospolite128
kobieta nie sklada sie tylko z biustu.

Gość one more bottle
no nie, ale często slyszę że "fajna, ale bez cycków więc odpada" albo cos w ten deseń

Gość gość
I co, chcesz takiego ktory ma takie poglady?

Gość one more bottle
nie, tylko mam wrażenie że większość tak ma.

Gość gość
wmawiaj sobie dalej. Pewnie jesteś okropnie nieśmiała albo wiecznie wkurzona dlatego nie masz faceta. Nawet brzydkie, grube, zaniedbane kobietki kogoś mają.

Gość gość
Wiekszosc ludzi jest w ogole glupia. Ale ty chesz jednego i wlasnie nie takiego, wiec nie waznie co sadzi 90% pozostalych.

Gość one more bottle
ani to ani to :o

Gość gość
trochę wiary w siebie dziewczyno! musisz zawsze dawać facetowi do zrozumienia, że spotykając się z tobą wygrał los na loterii. ZAWSZE. i nie ważne czy naprawdę czujesz się jak 8 cud swiata, on ma cie tak traktować. NIGDY nie mow mu o swoich kompleksach.

Gość one more bottle
nie mam takiego problemu bo żaden nie chce się ze mną spotykać ;)

Gość gość
myślisz, że dlatego ,że jesteś płaska? Jeśli chcesz poprawić sobie humor zanwestuj w silikonowe wkładki do stanika. Efekt bardzo naturalny. Jednak nie wiem po co. Ja np mam bardzo mały biust, ale nigdy nie bylo to moim kompleksem. Jestem pewna siebie i pokazuje swoje atuty (nogi), gory zbytnio nie eksponuję. i co? znalazło się paru amatorów, ktorzy mowili ze jestem Piekna (uwierz, że nie jestem)

Gość one more bottle
myślę że to ma duży wpływ

Gość gość
NO właśnie, TY MYŚLISZ. Zmień głupie myślenie i działaj. A jak nie chcesz, zbieraj na operację. Ja np nie akceptuje nosa i idę wkrotce na operacje. Weź sprawę w swoje ręce i nie użalaj się nad soba. Są zawsze 2 rozwiązania : zaakceptuj albo zmień. wybór należy do ciebie.

Gość one more bottle
planuję zmienić ale zanim uzbieram tyle pieniędzy to już będzie "po ptakach" - już będę za stara żeby ktoś mnie zechciał

Gość gość
więc narazie kupuj wkładki. Cena około 20zł na allegro. Naprawdę warto. Mimo wszystko proponuje, żebyś chociaż spróbowała to zaakceptowac. Małe piersi (lub jak w moim przypadku ich brak) też są niezłe. Mogę powiedzieć, że w pełni akceptję siebie i swoje niedoskonałości, no prawie.. Nie wiem jak c***omóc bo nigdy nie byl to dla mnie duży problem. Poszukaj jakichś kobiet z małymi piersiami, podniesie cie to na duchu

Gość gość
No wlasnie, problem jest w stereotypowym myslenieniu, nie w biuscie. W kazdym wieku sie znajduje partnera.

Gość one more bottle
No ale wkładek w siebie nie wszyję, nie? jak trzeba ubrać strój kąpielowy to widać jaka jest prawda. Szukanie kobiet z małymi piersiami nie podnosi mnie na duchu bo po pierwsze - nigdy nie widziałam takiej która miałaby aż takie bezbiuście jak ja, a nawet jak ma trochę większe to i tak wygląda beznadziejnie :(

Żadnych wkładek i oszukiwania! Po prostu trzeba się zaakceptować, to pierwszy krok do lepszego samopoczucia. No i dystans. Jak będziesz się śmiać, to uwierz, że będziesz lepiej odbierana niż użalająca się nad sobą.

Gość gość
dokładnie! zawsze szczerze smiałam się ze swojego płaskobiuścia i naprawdę nie jest mi z tym źle. czasami myślę, że moglabym miec nieco wieksze piersi, np do kostiumu kapielowego, ale niedawno dorwałam taki piękny, cudowny, w ktorym każde piersi wyglądają idealnie :) nie mogę sie doczekać wakacji

Gość gość
Kate Moss jest kompletnie plaska a miliony lasek chca wygladac jak ona. Wiec problem nie jest w biuscie.

Gość gość
Ja tez jestem plaska i zadowolona. Nic mi nie bedzie wisialo do pepka na starosc. Ani ogromnym cycem nie przywale komus w pysk w autobusie.

Gość gość
Tak,tak oszukujcie się tak dalej ;D

Gość gość
przypuszczam, że jesteś szczupła i masz szczupłe uda, brzuch i pupę, o czym wiele kobiet marzy, ja mam rozmiar A, więc nie jesteś sama, problem w Twojej postawie i braku akceptacji, głowa go góry🌼

Gość gość
Co, nie mozesz przezyc, ze ktos ma dobra figure i jest zadowlony z siebie? Kult wielkich silikonowych cyckow? Jak locha.

Gość gość
Nikt 'sie nie oszukuje'. Kate Moss zarobila miliony wlasnie na tym, ze laski chca wygladac jak ona. To jest FAKT, nie opinia.

Gość one more bottle
przykład z Kate Moss taki średni bo nie jestem nawet w połowie tak ładna jak ona..