Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one more bottle

płaska dziewczyna jest skazana na samotność

Polecane posty

Gość gość
Ale przeciez nie bylo mowy o tym czy jestes ladna czy nie, tylko o Twoim biuscie. Bo wlasnie to przedstawilas jako problem, a nie brak urody.

Gość gość
mam super cialko, jestem szczupła, zgrabna, wysoka, mam świetne nogi i brzuszek. Czy przez piersi w rozmiarze A mam czuć się nieatrakcyjna? Ha Ha. Proszę Was... Znam swoją wartość i wiem, że nie jedna kobieta zazdrości mi figury. I założe się, że gość "oszukujcie sie dalej" jest : a) grubą laską z wielkimi balonami b) okropnym dresem, ktory leci tylko na tipsy, solarę i tlenione włoski

Gość one more bottle
no bo brak biustu to jednak jest problem :o napisałam to bo ktoś napisał że tyle lasek chce być jak Kate Moss... ale to prędzej chodzi o całokształt a nie płaską klatę, bo do tego nikt nie dąży :o

Raczej opcja a). Jakaś głupia smarkula z kompleksami. Duże piersi też niedobrze. Fajnie jest jak się ma 20 lat, ciałko jędrne to grawitacja aż tak nie działa. Po 30tce się zaczyna. Wtedy wiele posiadaczek takowych biustów mają dziwne wrażenie, że jednak to nasz przyspieszenie ziemskie jest większe, niż 9,81 kg/s2 :P Mnie tam biust A by na prawdę nie przeszkadzał. Zwłaszcza jeśli kobieta jest w miarę ładna, zgrabna no i ma to coś w sobie :)

Gość one more bottle
ale duży biust kiedyś miał swoją "świetność", a taki mały nigdy...

Gość gość
Poza tym po co Ci facet, ktory na pierwszym miejscu stawia cycki? to trochę dziecinne. Oczywiście faceci lecą na ten obszar ciała kobiety, taka natura, ale nie wierzę że gdyby miał do wyboru kobietę z wielką pupą, cellulittem, grubymi udami i wielkimi balonami i modelkę z małym biustem wybrałby ta pierwsza. Tylko ta modelka nie chciałaby pierwszego lepszego Józia spod sklepu :)

Gość one more bottle
A mało to kobiet szczupłych, zgrabnych ze średnim biustem? Ja znam takich pełno i w sumie się nie dziwię że jestem pomijana :(

Gość gość
Oczywiście, że fajnie jest mieć piersi, ale rozmiar nie jest aż tak ważny. Napewno nie wartuje tego, żeby rozmyslać o tym pare godzin dziennie. Są ważniejsze czynniki decydujące o atrakcyjnoście

Gość gość
Nie jestem grubą babą z wielkimi balonami ;D Mam średniej wielkości biust i cieszę się że nie jestem deską która musi się okłamywać ;D

Gość gość
Wiec skąd ta jadowitosc wobec dziewczyn innej budowy? Pokrycie kompleksów?

Gość gość
Niee,współczuję wam tylko biedaczki haha ;P

Gość gość
A ja tobie, bo nie jesteś szczęśliwa ze sobą.

Gość gość
Co Ty tam wiesz ;D

Gość gość
To dlaczego nie masz faceta?

Gość gość
ależ po co te kłótnie.. koleżanka miała prawo wyrazić swoje zdanie i to zrobiła,. ja jednak nadal twierdzę, że rozmiar biustu ma niewielkie znaczenie w poszukiwaniu wartościowego partnera a już tym bardziej w innych sferch życia

Gość gość
Ależ ja mam faceta skarbie ;)

Gość gość
Mam faceta skarbie, niestety dmuchanego ;) :classic_cool: