Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie nietypowe sygnały okazuje zainteresowana kobieta

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, nie chodzi mi o typowo "standardowe oznaki zainteresowania", o których można poczytać np. w serwisach dotyczących podrywania. Interesują mnie raczej te nietypowe, nawet dziwnie zachowania, ale mające na celu ZWRÓCENIE CZYJEJŚ UWAGI. Pytam poważnie ponieważ chcę się upewnić, czy aby napewno wszystko dobrze interpretuję. Temat jest ogólny i proszę o wypowiedzi zarówno kobiety jak i mężczyzn.

Gość gość
ja np. tak się zakochałam w obcym facecie w którym nie powinnam, ze stworzyłam sztuczną okazje, nawrzeszczałam na niego, zachowałam się jak kretynka ostatnia. i teraz prawdopodobnie on myśli, że trzeba mnie omijać szerokim łukiem bo chyba mam tak nierówno pod sufitem, że mogłabym mu problemów na stwarzać.

Gość elwira koluszki
pstryka gilami w sufit🖐️

Gość gość
na widok faceta ktory mi sie podoba z nerwow zaczynam pierdziec :)

Gość Kinky stillness
Najlepszą drogą do poznania zamiarów danej osoby jest.... zaproszenie jej na spacer, na kawe i zobaczyć jak reaguje na Ciebie, kiedy coś mówisz. Są pewne od górnie zapisane w nieświadomości gesty, ruchy które wskazują na to że dana osoba sie nami interesuję. Co ci ze swojej interpretacji skoro każdy człowiek interpretuje rzeczywistość na swój indywidualny sposób. Jeśli prosisz o podanie jakiś nietypowych sygnałów jakie wysyła kobieta mężczyźnie, jeszcze bardziej komplikujesz sobie życie. Jaka szansa że właśnie Ta kobieta będzie wykazywała jakieś zachowania charakterystyczne dla innej osoby ? Weź sie w garść i sprawdź w rozmowie.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego. Wszystko oparte jest na zachowaniach powszechnie znanych. Jeżeli z jakichś powodów sygnały wydają Ci się mętne, to uzasadnienia są dwa: 1. Jest zajęta, ale lubi zawiesić na Tobie oko. 2. Jest wolna, ale Ty nadinterpretujesz jej aseksualną życzliwość. 3. Jest wolna, ale Ty nie wzbudzasz w niej zaufania, np. źle Ci z oczu patrzy/ masz kiepską reputację/odbiera Twoje zachowanie jako kpinę. W takim przypadku, jej uczucia nie mają nic do rzeczy. Z jakiegoś powodu nie będzie chciała Ci tego okazać otwarcie. Wtedy będziesz musiał się wysilić na to, by ją poznać osobiście i przekonać do siebie.

gość Nie ma czegoś takiego. Wszystko oparte jest na zachowaniach powszechnie znanych. Jeżeli z jakichś powodów sygnały wydają Ci się mętne, to uzasadnienia są dwa: 1. Jest zajęta, ale lubi zawiesić na Tobie oko. 2. Jest wolna, ale Ty nadinterpretujesz jej aseksualną życzliwość. 3. Jest wolna, ale Ty nie wzbudzasz w niej zaufania, np. źle Ci z oczu patrzy/ masz kiepską reputację/odbiera Twoje zachowanie jako kpinę. W takim przypadku, jej uczucia nie mają nic do rzeczy. Z jakiegoś powodu nie będzie chciała Ci tego okazać otwarcie. Wtedy będziesz musiał się wysilić na to, by ją poznać osobiście i przekonać do siebie. x Trafne spostrzeżenia.

Gość gość
chyba strasznie się nudzisz. Powiedz co takiego nietypowego zrobił twój facet, że nie wiesz co z tym zrobić?

Gość gość
a sorry odkryłam żeś facetem jest:) ale i tak na jedno wychodzi...:)