Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radze sobie

Polecane posty

Gość gość
on zyje w wygodnym układzie, w domu zona pierze gacie, na boku ma seks...Czegóz chcieć więcej?

Gość gość
bo co? bo kocha swoja córkę i chce ją widywać codziennie? jak teraz sie wyprowadzi to juz wszyscy sie u Niej postaraja zeby wiedziała jaki tata byl zły i niedobry xxxxxxx no i co z tego? przecież to podobno ty jesteś "miłością jego życia" - więc dla ciebie powinien poświęcić wszystko, nie?

Gość gość
k****, no rece opadają. Czy TY autorko masz więcej niż 18 lat, czy mniej, czy ile k******.Mnie tez tak gadał, ze dla dziecka żony nie zostawi...Ja p******ę, jakie te baby głupie. Ja w sumie się ciesze ze mnie to spotkało, bo już nigdy w takie G***O nie wdepnę...I o tyle jestem mądrzejsza. A TY? na jakim etapie jesteś? Buja Cie równo a Ty mu wierzysz. Przeciez facet jeśli kocha jest w stanie zostawić dla kobiety wszystko, choć ja zawsze mówię że rozstaje się z partnerka a nie z dzieckiem. I pomysl...ma dziecko, nie wiem ile ono ma lat. Ale tak, najpierw będzie w przedszkolu, więc za małe aby zrozumiało, potem komunia, to tez nie można zostawić,,,Potem podstawówka i gimnazjum-trudny okres w życiu dziecka, no musi mieć ojca. Potem matura, więc musi mieć spokój do nauki...A Ty? gdzie w tym wszystkim będziesz TY?

Gość gość
naiwna autorko, jezeli ktos chce odejsc od zony bo sie zakochal w innej, szanuje ja i nie chche zeby byla kochanica to sie rozwodzi nawet jak ma dzieci, znam taki przypadek, ojcem po rozwodzie nie przestaje byc natomiast twoj wie, ze lykasz jego teksty jak pelikan dlatego ma w zanadrzu dla ciebie standardowe teksty i wie, ze to wystarczy zeby dostal seks, bo gdybys sie szanowala to postawilabys ultimatum

Gość gość
gość ale wydaje mi sie ze facet który ryzykuje utrata dziecka (sad raczej nie przyzna opieki ojcu) , utratą majatku, dochodu, znajomych nie uprawia ze mna seksu dla sportu xxxxxx utratą majątku??? czyli to on jest na żony utrzymaniu, tak? prawie, ona ma firme, a on ja prowadzi, ona tam tylko bywa, żeby mnie np op*******ć, albo poplotkować z kolezankami ktore sa jej klientkami

Gość gość
a dlaczego firma jest na nią - nie pomyślałaś??? bo to ONA dała na nią pieniądze i stworzyła mu miejsce pracy!!!

Gość gość
gość bo co? bo kocha swoja córkę i chce ją widywać codziennie? jak teraz sie wyprowadzi to juz wszyscy sie u Niej postaraja zeby wiedziała jaki tata byl zły i niedobry xxxxxxx no i co z tego? przecież to podobno ty jesteś "miłością jego życia" - więc dla ciebie powinien poświęcić wszystko, nie? wydawało mi sie ze dzieci kocha się najbardziej

Gość gość
g***o ci do tego co właścicielka firmy robi we WŁASNEJ firmie - i lepiej zacznij szukać innej pracy, bo jak się o tobie dowie to marny twój los!!!

Gość gość
No łyka, i on to widzi...dokładnie. I nie szanuje Cię.

Gość gość
wydawało mi sie ze dzieci kocha się najbardziej xxxxxxxxx na pewno bardziej od takich szmaciar co tyłki żonatym wystawiają!

Gość gość
Autorko, on nie zaryzykuje dla Ciebie swojego wygodnego zycia, ma z nioa wspólnych znajomych, nie wiem jaki ma zawód ale znaleźć dziś dobra prace wcale nie jest łatwo...pomyślałaś o tym?

Gość gość
chyba faktycznie jestem głupia. ale szkoda mi tej małej dziewczynki, bardzo za nim przepada

Gość gość
Laska, nie załamuj się, tylko kopnij go w dupsko!

Gość gość
Kazde dziecko przepada raczej za swym ojcem...to żaden argument. Czytaj właściwie to co on mówi, nie rób z siebie frajerki.

Gość gość
Najfajniejszy jest ten tekst z własnością...... Małżeństwo to może i nie pakt ale p********ie się po kątach z cudzym mężem też paktem nie jest. Jakie te wszystkie eks żony głupie,niezaradne,leniwy c**y jakiś zlot normalnie tych bab gorszefo gatunku. Głupia k***o jedna z drugą ja wam gwarantuję że jak w końcu one będą mieć dość k****irza w domu i go dostaniecie,to sobie doskonale w życiu poradzą i dzieci wychowają,a wy będziecie drzeć ryje że alimenty,że dal was kasy nie ma,czasu brak. Wiecie czym różni się k***a od prostytutki. Prostytutka to zawód,k***a to charakter, prostytutka bierze kasę za coś co wy za darmochę z uśmiechem robicie.

Gość gość
jak się jego żona o was dowie to oboje wylądujecie na zasiłku - i miłość wtedy szybciutko się skończy!

Gość gość
:) jeszcze się żadna nie dowiedziała, za to d**y im bardziej urosły...:)

Gość gość
hehhe, żonki się odezwały;)

Gość gość
A co jeśli mnie nie okłamuje?

Gość gość
Nie żonki tylko te mądrzejsze które dawno śmieci nie pamiętają,a te śmieci nadal drą ryje alimenty a ja na życie dla swoich dzieci nie mama. A h*j co to kogo intersuje. Mnie się od tego ryku już niedobrze robi. Chcę sobie żyć spokojnie z facetem i moim dzieckiem a tej k****e stale źle. Tylko przez k***ę czas w sądzie tracę. Mój eks nie był moją własnością ale odsprzedanie może kupującego dużo dużo kosztować.

Gość gość
ość A co jeśli mnie nie okłamuje? x postaw ultimatum, to sie szybko przekonasz jak bardzo jestes miłościa jego zycia :D

Gość gość
gość z 23:00, a zastanawiałaś się kiedyś dlaczego Twój chłop na boki polazł?

Gość gość
żona kochanka autorki nie będzie się darła o alimenty, bo on jest goło du piec - sama ma firmę i swoje pieniądze - najwyżej gach pójdzie na utrzymanie do kochanki!!! ha ha ha ha!

Gość gość
...wiec jak on sobie o tym pomyśli to wiadomo ze zony nie zostawi

Gość gość
taka właśnie jest jego "miłość" - pełna micha i parę groszy w kieszeni najważniejsze!!!

Gość gość
Żona się nie będzie darła bo sobie doskonale poradzi,tylko te dwa ś****wa będą ryczeć że alimenty zabierają im kasę na życie.

Gość gość
Zapomniałaś dodać dwa regularnie opróżnione jądra i micha to jego miłość.

Gość gość
Wiesz co nigdy się nie zastanawiałam i szczerze to mam to w d***e prędzej czy później i tak byśmy się rozstali. Sąd jemu bardzo szybko winę przypisał. To nie był facet ani nie jest który powinien mieć rodzinę kiedykolwiek,a że ja miałam go już wtedy w d***e to inna sprawa. D**ek ma to na co zasługiwał ot tyle. Ś****wo do ś****wa lgnie jak rzep do psiego ogona.

Gość gość
Mój kochanek nawet zaczął mnie unikac. Będę chciąła się z nim spotkać, jeśli nie będzie chciał do mnie przyjść to się zapytam, czy mam mu przekazać wiadomośc przez jego zonę,. czy tez córkę, albo przyjechać do niego do domu. myślę, ze podziała, Chcę mu powiedzieć ze to koniec. x x x Jak widać qrwy nie odpuszczą. Szantażują czym tylko się da i gotowe nawet wplątać we własne gowno niewinne dziecko kochanka. Gdybyś szato czepnęła się mego dziecka to zbierałabyś z ziemi resztki swej facjaty. Chcesz mu powiedzieć, że to koniec? Nie musisz! Wystarczy, że się odwalisz od niego i przestaniesz szantażować.

Gość gość
gość Mój kochanek nawet zaczął mnie unikac. Będę chciąła się z nim spotkać, jeśli nie będzie chciał do mnie przyjść to się zapytam, czy mam mu przekazać wiadomośc przez jego zonę,. czy tez córkę, albo przyjechać do niego do domu. myślę, ze podziała, Chcę mu powiedzieć ze to koniec. x x x Jak widać qrwy nie odpuszczą. Szantażują czym tylko się da i gotowe nawet wplątać we własne gowno niewinne dziecko kochanka. Gdybyś szato czepnęła się mego dziecka to zbierałabyś z ziemi resztki swej facjaty. Chcesz mu powiedzieć, że to koniec? Nie musisz! Wystarczy, że się odwalisz od niego i przestaniesz szantażować. xx odezwała się jakaś frustratka? co? mąż Cię zosawił, bo się spasłaś?