Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1717

Ciąża bez wytrysku i penetracji

Polecane posty

Gość mała1717

Hej czy jest możliwa np przez prejaukulat?

Gość gość
Jak znajdzie się w piczce.

Gość mała1717
A jeśli nie doszło do penetracji a jedynie bawiłam się członkiem mojego faceta?

Gość mała1717
A jeśli nie doszło do penetracji a jedynie bawiłam się członkiem mojego faceta?

Gość mała1717
Up

Gość mała1717
Up

Gość mała1717
Serio pytam

Gość gość
nie

Gość gość
To niemożliwe. Facet musiałby włożyć c***enisa do pochwy, i musiałoby dojść do wytrysku wewnątrz pochwy.

Gość gość
Bez wytrysku we wnętrzu pochwy, ciąża jest niemożliwa. Sam preejekulat zawiera za mało plemników aby mogło dojść do zapłodnienia.

Gość gość
Bez wytrysku we wnętrzu pochwy, ciąża jest niemożliwa. Sam preejekulat zawiera za mało plemników aby mogło dojść do zapłodnienia. coś takiego. w takim razie skąd tyle wpadek po przerywańcu? i nie mam na myśli sytuacji, kiedy facet nie zdążył wyciągnąć. po prostu jak masz pecha, to i w d***e palec złamiesz. znam laski, które nawet nie wiedzą, jaki mają cykl, nie umieją choćby z kalendarzyka korzystać, bzykają się bez niczego i od lat żadnych problemów. a znam takie, które używały tabletek, dodatkowo gumek i bach, poszło. takie życie.

Gość gość
Preejakulat jest przeźroczysty, wodnisty, zawiera znikome ilośc**plemników które nie są zdolne do zapłodnienia. Najważniejsze żeby niedopuścić do normalnego wytrysku w pochwie - to najważniejsze.

Gość gość
poczytajcie: http://szkola.wp.pl/kat,131914,title,Antykoncepcja-co-na-pewno-nie-zadziala,wid,16292121,page,3,wiadomosc.html

Gość gość
i to też: http://szkola.wp.pl/kat, 131914,title,Antykoncepcja-co-na-pewno-nie-zadziala,wid,16292121,page,5,wiadomosc. html i co zdziwieni? jednak się w małym, bo małym ale w jakims procencie się da....

Gość gość
Najtańsza i bardzo skuteczna opcja to prezerwatywa + brak wytrysku w pochwie, na wypadek gdyby prezerwatywa pękła lub się zsunęła. Ale najważniejszy jest brak wytrysku w pochwie.

Gość gość
ale jak się bawi penisem i on ukuje to wtedy może dojść do zapłodnienia przez papkowanie

Gość gość
Zabawa penisem (masowanie go, miętolenie itp) nie grozi ciążą. Jeżeli nawet dojdzie do wytrysku, ale nie w pochwie tylko na zewnętrz, to nie ma ryzyka ciąży.

Gość gość
hej czy mogę zrobić test ciazowy po południu w dniu spodziewanego@ i minelo juz 2 tyd godnie od stosunku

Gość gość
Wystarczy przeczytac ulotke a jak sie czytac nie umie to cofnac sie do pierwszej klasy szkoly podstawowej.

Gość gość
czytać nie umiejom a rozmnazac sie chcom

Gość gość
:) dobre. ale fktycznie, na ulotce jest napisane, tylko po co tracic czas i zmusic sie do przeczytania, skoro tu powiedzą

Gość gość
nie oszukujmy sie, w rozmnazaniu nie ma zadnej filozofii, to potrafi kazdy, ale czytanie to już wyższy level nie każdy potrafi czytać, a już ze zrozumieniem, to tylko wybitne jednostki :D

Gość gość
Witam. Ponad tydzien temu kochałam się z chłopakiem okolo 2 dni. W pierwszy dzień dosłownie chwilke. A w kolejny jakies 20-25 minut, oczywiscie bez zabezpieczenia w pozycji na łyzeczkę najdłuzej. Zapytał mnie '' Moze przestaniemy bo nie chce miec dzidzisiua '' Pomyslalam, ze moze faktycznie sie boi ? Albo dochodził i wstydził sie do tego przyznać ? Po 5 minutach przestalismy. Czyli razem około 30 minut się kochalismy. Nie wiem jak teraz mam sie zachowac. Kochalismy sie 3 dni po moim okresie. Oczywiscie miesiaczka zawsze pojawia sie u mnie nie regularnie ale teraz nie wiem co robic. Ostatnio duzo sluzu zauwazylam, wiecej niz dotychczas. Wczesniej wystepował kilka dni, był zólty i glutowaty ale bylo go minimalnie. Teraz od tamtego zajscia czyli prawie 2 tygodnie. jest go bardzo duzo, biały, czasem kremowy i wodnisty. Jest go tyle ze wkladnki leca non stop. Proszę o jakieś informacje czy jest ryzyko ze to ciaza ? Oczywiscie nie bylo wytrysku.. Prosze o szczere i rozwazne opinie.

Gość gość
no jasne ze mozesz zajsc w ciaze ,ile ty masz lat co za kretynka