Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czułaś się kiedykolwiek lepsza od mężczyzny tylko dlatego że jesteś kobietą

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
tak od dziecka uważałam że mężczyźni są gorsi od kobiet

Gość gość
tak :) w końcu kobiety płeć piękna

Gość Felixtus
kobiecie brakuje wizji przestrzennej, nie zna tego zjawiska , regułki wyuczy się na pamięć teoretycznie jest mocna a technicznie się gubi

Gość gość
tak, mensczyxni to niedorobione prymitywy, nie wiem jak kobiety mogą ich potrzebować

Gość gość
Zawsze się czułam lepsza. Już w szkole podstawowej to ja pierwsza wchodziłam przez drzwi, a chłopcy wchodzili dopiero po wszystkich dziewczynkach. :)

Gość gość
tylko dlatego, że nie ma się sisiora czuć się lepszy? bes sensu, każda szanowana buisness woman zazdrościła w dzieciństwie chłopcom tego ze siusiają na stojąco, mówię jak jest

Gość gość
Za to faceci znają ortografię

Gość gosciuuu
kochane to po co bierzecie slub z meszczyznami DLA KASY czy dla rozrywki NO TAK

Gość gość
Pewnie, bo to mężczyźni muszą się starać, płaszczyć, dawać prezenty, a kobieta może ich zaloty przyjmować, albo odrzucać, może wymagać więcej i więcej. Łatwo urobić faceta do pozycji niewolnika kobiecych potrzeb.

Gość gość
"99% z naprawdę przerażającego g***a tego świata zostało wszczęte, ustanowione, popełnione lub kontynuowane przez mężczyzn." george carlin - taka prawda.

Gość gość
jem 5 kostek masła dziennie🖐️

Gość Felixtus
zobaczcie, popatrzcie , zastanówcie się gdy masz 28 lat z tytułem doktorskim dlaczego koleżanki uciekły i pochowały się , dlaczego nie masz żadnej koleżanki aby pójść do kina lub teatru ? i co z tego, że masz dyplom i jesteś w pracy szanowana , koleżanki w pracy popijając poranną kawę szepcą , Ona spędziła noc sylwestrową i nowy rok samotnie , możesz być tyranem w pracy i pracoholiczką ale gdy jesteś samotna to nie będziesz mieć żadnego poważania taki jest Świat i nie zmienisz mentalności ludzi

Gość gość autor tematu
"tak usmiech.gif w końcu kobiety płeć piękna"-- nie jesteście żadną płcią piękną, aż nie chce mi to przejść przez gardło. To my jesteśmy piękni i przystojni.

Gość gość
Kobiety są mądrzejsze od mężczyzn. Od dziecka tak uważałam i tylko się w tym utwierdzam.

Gość gość autor tematu
oj tak tak bo przecież kobiety to płeć SŁABA a przymiotu piękna to nie wiem po co się używa chyba tylko lesbije jej używają.

Gość gość autor tematu
jakie mądrzejsze nic sensownego w życiu nie wymyśliłyście, tylko bolą was psiuty że nie jesteście mądre i ładne jakbyście chciały.I powinno wam się skończyć w końcu to przechwalanie się swoim ciałem.

Gość gość
Felixtus nie p*****l ;)

Gość gość
Kobiety są lepsze, a mężczyzna jest po to żeby kobieta, która chce mogła być cały czas przy dzieciach, bo facet na nią zarobi. Też planuję maleństwo, zawsze marzyłam o trójce, dwie dziewczynki i jeden chłopiec. Już jak bawiłam się lalkami wiedziałam, że będę z dziećmi, bo to jest fajne. Gdzie widzę maluszka to się rozczulam. Wybrałam sobie odpowiednio majętnego mężczyznę żeby był w stanie zarobić i na mnie i na dzieci. Czeka mnie szczęśliwy czas.

Gość gość
Co za durny temat - lepsze, gorsze, mądrzejsze, głupsze, piękniejsze czy głupsze. Durne generalizowanie. Zawsze znajdziesz kogoś kto jest od ciebie autorze tego durnego topika mądrzejszy, ładniejszy, lepszy i bogatszy. I - nie zdziw się czasem - może to być kobieta.

Gość gość
ogólnie faceci z krzywymi buraczanymi ryjami nic sobą nie reprezentują, wystarczy że się odezwie jeden z drugim i już czujesz że to zwykły cham, prostak i burak bez krzty kultury, finezji ani odpowiedniej prezencji

Gość gość
Większość mężczyzn nadaje się tylko do fizycznej pracy, do kopania rowów. Ja bym w życiu do takie pracy nie poszła. Pracuję umysłowo.

Gość gość autor tematu
21:57"gość Zawsze się czułam lepsza. Już w szkole podstawowej to ja pierwsza wchodziłam przez drzwi, a chłopcy wchodzili dopiero po wszystkich dziewczynkach."---a dlaczego jakiś chłopczyk ma ustępować dziewczynom?po to że ma się wtedy czuć gorszy?Naszczęście gender już się za to bierze.

Gość gość
w pracy umysłowej faceci też nie robią zbyt wielkiej rewelacji, buraczane krzywe mordy tyle, że w koszulach i garniturach

Gość gość autor tematu
"gość Zawsze się czułam lepsza. Już w szkole podstawowej to ja pierwsza wchodziłam przez drzwi, a chłopcy wchodzili dopiero po wszystkich dziewczynkach."----kto wprowadził takie zasady w waszej szkole?

Gość gość autor tematu
to mężczyźni wymyślili wielkie matematyczne teorie a wy nic.

Gość gość autor tematu
22:19--ale temat dotyczy akurat kobiet.Czy one czują się lepsze.I jest to prowo.

Gość gość
Skąd wiesz, że mężczyźni skoro kobieta długo nie miała prawa zarejestrować wynalazku i czerpać z niego korzyści finansowych. Przez to lepiej było mówić, że to dzieło jej męża.