Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czułaś się kiedykolwiek lepsza od mężczyzny tylko dlatego że jesteś kobietą

Polecane posty

Gość gość autor tematu
kurde,pisałem z dużych liter a piszę mi się z małych

Gość gość autor tematu
kurde,pisałem z dużych liter a piszę mi się z małych

Gość Nasturcja 123
oprócz tych zawodów co prawie zadnego nei moze taka kobieta wykonywac, jeszcze ciąza, bóle porodowe, miesiaczka.... z******ta wolnosc... buachachacha ja załuje ze jestem babą i nie wstydze sie przynac, rzygam takim zyciem.

Gość gość autor tematu
co tam pisze w miejscu tych kropek?

Gość Nasturcja 123
z.a.j.e.bi.s.t.a

Gość gość autor tematu
a mężczyzna nie ma żadnych miesiączek i jest kobietą tylko że z penisem.Ma mniejsze piersi,ale to nic.Zawsze wkurza mnie że taka baba "czasem"czuje się lepsza i śmieszy mnie to, ale widać że one próbują to udowodnić, bo tak nie jest.Czują się słabe więc się buntują i chcą się uważać za lepsze.

Gość Nasturcja 123
nie wytłumacze ci tego mechanizmu, ja akurat czuje sie gorsza, i nie udaje, ale chyba jestem na forum wyjatkiem. Niemniej to jak swiat zgnoi kobiety przez patriarchat jest straszne, wiec ciesz sie ze jestes facetem

Gość gość
Typowo "kobiece" pojecie wolnosci, czyli jak zwykle kazdej tylko ciuchy w głowie... jezyk.gif Nic dziwnego ze sie z was smieja.... jezyk.gif kobiecie ciezko wykonywac wiekszosc zawodów, policjant, wojskowy, rózne zawody techniczne, nawet listonosz, dostawca pizzy, nie mówiac o górnikach... Kazdy dobrze płatny zawód to jest dla facetów z wyjatkami paroma Tylko, że akurat ja jestem policjantką... Nie zastanawiam się nad tym, bo z dostaniem się do policji nie miałam problemów, a innego zawodu nie szukam.

Gość gość autor tematu
ale one też udają że czują się lepsze a te co nie udają to są chore,i nie mają sensownych podstaw do czucia się lepszą.We łbach myślą że są pępkiem a świat ich nie lubi i ludzie mają ich za zero.

Gość gość
nie, ale nie czułam się też gorsza z tego powodu.

Gość Nasturcja 123
mi w policji powiedzieli, ze przyjmuja od 170 cm wzrostu... ale to było kiedys

Gość gość autor tematu
hahaha policjantka siedzi na kafeterii a to ci dopiero, już siedziały ty nauczycielki angielskiego i lekarki ostatnio, ale nie dobrze mi się robi jak myślę sobie że taka baba siedzi na forum nadaje na mężczyzn i pracuje w takich zawodach.

Gość gość
Dlaczego jako policjantka mam nie myśleć o ciuchach i makijażu? Jak się wykonuje męski zawód trzeba być zaniedbaną kobietą? Nie sądzę. Każdy sobie umila życie jak może. Moi koledzy lubią patrzeć w wolnym czasie na kopaczy. W czym oglądanie piłki nożnej jest lepsze od mody?

Gość Nasturcja 123
akurat nie rozumiem, dlaczego policja nie ma siedziec na tym forum, czy nauczyciel, albo lekarz. przeciez tu siedza rózni ludzie... policja całkiem czesto to forum podczytuje z tego co wiem;. c do makijazu, to w sumie nic złego o tym myslec, ale wiekszosc kobiet sie interesuje tylko tym, wprawdzie wiekszosc facetów sie interesuje alkoholem i piłka nozna, to fakt

Gość gość autor tematu
chodzi mi że zawody które powinny dawać dobry przykład, siedzą i się patrzą jak kobiety mężczyzn ośmieszają np. co mężczyźni robią z intymnymi miejscami podczas oddawania kału.Skąd wiesz że to forum poczytuje policja?

Gość Nasturcja 123
gość autor tematu chodzi mi że zawody które powinny dawać dobry przykład x x chyba zartujesz z tymi zawodami, zreszta nauczyciel to w tej chwili podrzedny zawód, policjant to zawód raczej a"la zbir niz elitarny... lol ze policja podczytuje to wiadomo, jestem tu od lat

Gość gość autor tematu
od ilu lat tu jesteś? ale po co oni to podczytują?że prywatnie to rozumiem, ale że oni zawodowo tu wchodzą i czytają?

Gość gość
dla mnie idiotyczne jest zarówno czucie sie lepszym z powodu płci jak i gorszym.. ja nie czuje sie ani gorsza ani lepsza mimo że często facec**przepuszczają mnie w drzwiach,nawet nieznajomi przy wsiadaniu do autobusu co akurat czasem nawet mi przeszkadza.. nie widze powodu dla którego miałabym wstydzić sie kobiecości albo sie wywyzszać i nie lubie facetów którzy poniżają kobiety / kobiet poniżających facetów owszem bywają kobiety prymitywne lecące na kasę ale z facetami jest to samo...mało to takich którym tylko chlanie i przygodny seks w głowie? i co,oni na pewno nie są lepsi z racji płci bo może to faceci większość wynaleźli,ale oni akurat nie,więc szczycić się umysłem twórczym może tyllko ten,kto rzeczywiście taki ma..a nie przeciętny facet który no nie ukrywajmy,Einsteinem nie jest

Gość gość
Nasturcja współczuje Ci,że z powodu bycia kobietą czujesz że nie masz życia :( po co sie tak męczysz,wiesz że ci którzy poniżają kobiety i tak najeżdżają,jakie to nie jesteśmy głupie i nieudolne sami mają bardzo niską samoocenę? normalny człowiek nie poniża innych no i wrzucanie każdego do jednego wora jest cechą ludzi prymitywnych,ograniczonych dobrze ktoś napisał że przecież gramy w jednej drużynie - znacznie lepiej być dla siebie życzliwym,wspierać się a nie uprzedzać do kogoś bo ma inną płeć.. nawet jak sie różnimy to nie powód by dzielić na lepszych i gorszych ja bardzo lubie męzczyzn,ale naprawde Mężczyzn a nie chamów i buraków co tylko potrafią powiedzieć "babo idź do garów,baby to szmaty" na szczeście takich spotykam rzadko,jedynie na kafeterii często,ale tu siedzą frustraci,którzy nie mają kobiet no to sie wyżywają na nich ;)

Gość gość
Kobiety są lepsze w dawaniu d**y w robieniu loda w gotowaniu obiadów dla faceta w sprzątaniu .wc perfekcyjne w praniu gaci faceta w pracy w polu w kłamaniu w niemyciu sie w wydawaniu kasy na g***o w plotkach Itd ...same plusy jesteście z******te

Gość gość autor tematu
02:25-akurat jak była audycja "seksosfera" to mnóstwo kobiet się wypowiadało że miecha niszczy im życie.Ale płeć akurat większość mężczyzn sobie zmienia na babską.Więc coś to powoduje że mężczyźni zmieniają sobie płeć na babską, może że dlatego że baby czują się za lepsze,wiecie jaki czynnik to powoduje?

Gość gość
czynnik to cycki

Gość gość
przy polskich krzywych z wyglądu ryjach buraczanych każda kobieta jest lepsza

Gość gość autor tematu
jak już ktoś napisał kobiety są gorsze dlatego że czują się lepsze.

Gość gość
autor tematu - jestes pusty, tepy i prymitywny ;)