Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka wagaruje

Polecane posty

Gość gość

Moja córka jest w 3 klasie liceum i dzisiaj przyłapałam ją na wagarach. Mieszkamy na osiedlowej ulicy, dzisiaj myłam okna w domu w porze powrotu do domu córki ze szkoły i widziałam po prostu jak wychodziła z domku sąsiada. Mieszka tam chyba sam taki facet, około 30 letni. Już nie wiem co gorsze. Co mam robić?

Gość gość
Wiesz, ja na twoim miejscu bardziej bym sie przestraszyla ta znajomoscia z mezczyzna starszym od niej ponad 10 lat niz wagarami. Nawet jesli 1 raz nie poszla do szkoly to nic sie nie dzieje, poza tym twoja corka jest dorosla.

Gość gość
Ciaga siuraka za piataka?

Gość gość
Bardzo mnie to niepokoi. Próbowałam z nią porozmawiać ale pokłóciłyśmy się bo córka po powrocie do domu udawała, że była w szkole. Powiedziałam jej, że wiem o wagarach i że gdzie się szlajała. Oczywiście w zaparte zaprzecza.

Gość gość
nie powinnaś jej mówić że się szlaja, pamiętam kiedy byłam nastolatką, żaden nastolatek nie lubi takich słów i tylko zamknie się a nie pogada z matką. spokojnie załatw temat wagarów a tam gdzie łazi do kogo załatw z nim, ona jest nieletnia a on prawie 30 lat.....