Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z pan miala taki przypadek

Polecane posty

Gość gość

ktoras z Pan miala taki przypadek rzypadek ze bol podbrzusza byl jakby nadchodzila miesiaczka a wynik testu okazal sie pozytywny a nie miesiaczka ? Ja mam taki bol przy tym wzdety brzuch.

Gość gość
O prosze :) ale ulga :) bol jakbym miala miesiaczke miec juz jutro i tak przez pare dni. Na razie robilam wynik negatywny co mnie martwi ale za dwa dni powtorze test bo mina dwa tygodnie od spoznienia miesiaczki

Gość gość
Ale powiem ze nie mam innych objaw tylko przy dotyku piersi bola

Gość gość
właśnie też czekam - powinien być okres 2 dni temu, mam podły humor, nabrzmiałe piersi i ciągłą ochotę na seks - co myślicie?

Gość gość
ja akurat jak wyzej napisalam okres dwa tygodnie prawie sie spoznia tyle ze objaw nie mam oprocz dziwnego bolu w podbrzuszy i wzdety brzuch

obecnie jestem w 11 tygodniu ciąży i szczerze powiem,że gdyby nie brak miesiączki i zupełnie na początku ból piersi, to nie myślałabym że jestem w ciaży. No jeszcze małe młlości mnie brały, bez wymiotów.(ale przed ciążą czasami też tak miałam od wiecznego zapalenia zatok) Nie mam żadnych zachcianek,czuję się dobrze :)

więc nie jest powiedziane,że jak ciąża to wszystkie objawy na raz.

Gość gość
I super , martwi mnie ze to 11 dzien a test wychodzi negatywny , czy to moze byc za wczesnie na wynik ?? Wydawalo mi sie ze to juz odpowiefdnia chwila , test robilam jak spoznial sie 9 dni , za wczesnie ? Jest taka mozliwosc ?

Gość gość
Tez mam zatoki wiecznie chore i takie mdlisci chwilowe bywaly jeszcze duzo wczesniej i tak mam do tej pory :)

ja test robilam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedl pozytywny. Zrób może badanie z krwi beta hcg. Z niego powinnaś się dowiedzieć czy to ciąża. trochę dziwne, bo jeśli jesteś w ciaży to po takim czasie test powinien wskazać ciążę...wybierasz się do lekarza?

Gość gość
No wlasnie tez mnie to niepokoi.. z rozmowy z moim lekarzem wynika ze mam test powtorzyc za dwa dni i z wynikiem odezwac sie , jestem dobrej mysli testy czytalam sie mylic moga , mam nadzieje ze moj sie myli hehe :)

Gość gość
Na pewno ! :)

Gość gość
Ja mialam wzdety brzuch, bolaly mnie lekko plecy i podbrzusze. Dlatego właśnie w ogole test zrobiłam. Ale nie wiem.ile to było dni od @ bo karmiłam jeszcze piersia a udało się za 1 strzałem :D s o pierwsze 3 lata się staraliśmy i to na lekach

Gość gość
A mi sie wydaje,ze skoro juz 2tyg po terminie miesiączki to,jest to bardzo dziwne,ze test nie wychodzi pozytywny.

Gość gość
tez tak zostalam mama :)

Gość gość
le ostatni test nie robilam 2 tyg po tylko 9 dni od czasu spoznienia ,9 dni nie bylo i zrobilam test od tamtej pory nie zrobilam testu , a okresu dalej brak

Gość gość
Ale mialyscie normalnie bol podbrzusza i bol brodawek ?

Gość gość
Hej dziewczyny , obawiam sie ze u mnie to jednak nie ma ciazy.. dzisiaj tez robilam test i wyszedl negatywny po takim czasie mysle ze juz powinno wyjsc , bede umawiala sie do lekarza jezeli do wtorku dalej okresu nie bedzie jednak ciaze chyba wykluczam ...:(