Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafeteriano

Jakieś piękne i inteligentne kafeterianki z klasą tu są

Polecane posty

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Sądząc po Twoich wypowwiedziach to raczej tak.Wydawałeś się facetem z klasą, tymczasem wyszła z Ciebie bylejakość.Nie potrafisz zagaić rozmowy, a to podstawa. Pozziom panny :zadzieram kiecę i lecę" nic więcej.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Piszesz, że szukasz.No i co z tego? Nie potrafisz przyciągnąć tak naprawdę do siebie.Poza tym facet , który się chwali z wejścia podbojami...o rety.Ile naprawdę masz lat? wg mnie nosisz jeszcze krótkie majteczki.

Gość wtemacie
Wymagający ten kafeteriano i czeka na księżniczkę z bajki, która będzie się za nim uganiać:)

Gość vinaetta
ONA_ONA_ONA_ONA - Zgadzam się w stu procentach, nie potrafi nawet sklecić konstruktywnej wypowiedzi czy odpowiedzi na pytanie, milczy w temacie książek, kiedy ktoś pisze coś nie po jego myśli zaraz się obraża i pyskuje jak sześciolatek :) Wyrok zapadł - uderzyłeś nam focha z przytupem i melodyjką - brawo - bo na tyle Cię stać człowieczku.

pochwalcie się teraz wy panie WYROCZNIE co macie do zaoferowania oprócz egzaminowania ludzi z inteligencji !!!???

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Twój cynizm jest dobijający. Brak Ci klasy.Nie wiem na co liczyłeś , wchodząc tutaj.Że Polki są naprawdę tak głupie? Frajer.

ONA myślę że masz poważny problem osobowościowy ale tu go nie wyleczysz.kompleksy z ciebie aż kipią !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
My nie musimy niczego oferować , nawet nie chcemy.To TY czegoś najpierw chciałeś.Wyszło jednak na to, że za dużże chęci , jak na swoje możliwości.Trochę spuść z tonu.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie wiem po co daję się wciągnąć w rozmowę z tym czymś :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Będę mądrzejsza i nie będę reagować na Twoje chamskie wstawki. Swoje zdanie już wyraziłam.

no cóż. pokazałaś "poziom " inteligencji ale ja nie będę Cię obrażał tak jak ty mnie. plucie jadem to polska specjalność.

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Na koniec jeszcze dodam, że jesteś starym , zgorzkniałym kawalerem, któremu znowu BAJER nie wyszedł :D :D :D

ulżyj sobie.kafeteria to twoja jedyna rozrywka !małomiasteczkowość ,zaściankowość ,parafianizm i bliźniaki w meblościankach na wysoki połysk ;)

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
A to z takiej Polski wyjechałeś? :D :D :D Kiedy to takie meblościanki były, człowieku.. :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Ja w przeciwieństwie do ciebie znalazłam dobrą pracę w kraju, nie musiałam wyjeżdżać.

wyobraź sobie (choć nie wydaje mi się że jesteś w stanie to ogarnąć ) ze pracować można na całym świecie i nie tylko na zmywaku !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Nie zaszczekasz już? Jaka szkoda 😭

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No nawet nie pomyśłałam o zmywaku, ale skoro masz go na myśli :P

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Jesteś słodki jak tak ujadasz 👄 :D

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
👄 :D No już się nie denerwuj. 👄 Złość piękności szkodzi.

Witajcie ponownie:) Coż, chyba niewiele starciłam, jak mnie nie bylo... Czemu tyle złośliwości? W końcu człowieka nie poznaje się i nie ocenia po kilku zdaniach zamienionych z nim. A napisać o sobie można tu wszystko...

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
No już tam.Po prostu się pomyliłeś z tym topem, ale obok jest o kobietach spragnionych, więc nerwy w kieszeń i wal tam , zaczynając od nowa.No weź się w garść, trzymam kciuki.:P

jeśli będzie zależało mi na potwierdzeniu swojej inteligencji z pewnością nie będę tego robił TUTAJ !

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Jaki wstydzioch :D ale słodziak z Ciebie jak się tak denerwujesz. 👄

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Gość 77, no widzisz , okazało się, że kolega nasz taki lekko nerwowy się zrobił.Nawet nie wiem dlaczego. :( :P

Jak nadrabiam zaległości, to mieliście chyba rozmawiac o uczuciach:) Cóż, na pewno wiele uczuć czuć w tym dialogu, szkoda, że negatywnych :(

Gość ONA_ONA_ONA_ONA
Już bliska jestem :D