Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily

Polecane posty

Gość gość

czy w wieku 30lat przekwalifikowywac sie zawodowo czy raczej zakladac rodzine dodam ze nie mam faceta?

Gość misskrasnali
a jaki masz plan i sytuację?

Gość gość
Zależy co cie bardziej pociąga. Rodzina mało atrakcyjne szczerze mówiąc. Typu, nie mam pomysłu na siebie, to się rozmnoże.

Gość gość
na 100% chce miec rodzine ale tez chce miec dobrze platna prace, mam teraz prace z mozliwosciami alemoge osiagnac wiecej, boje sie ze w trakcie robienia kariery spotkam kogos i co wtedy rzucic wszystko? tak w ogole to chce miec dziecko z reszta jest juz na to czas

Gość gość
Na dziecko jeszcze masz 10 lat czasu. A jak zrezygnujesz z kariery to bedziesz garkotlukiem.

Gość Czterdziecha co ma pecha
Hola, hola.Na dziecko to ma jakieś 5-6 lat czasu max. Póżniej mogą być z dziecka nic**Płodnośc kobiety po 35 roku życia leci na pysk, komórki jajowe są co raz bardziej wadliwe, a prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z wadą genetyczną rośnie zabójczo. Niestety, kobieta to nie facet -czas na dzieci to bardzo krótki okres.

No to rzucisz karierę w trakcie albo się tak ułoży, że będziesz mogła kontynuować. Co za problem.

a adoptować to by księżniczce korona spadła z głowy:O serio wszystko robicie pod biologię? wp*****lacie,*******ie się i płodzicie tylko jak Wam hormony każą? dno.

Gość gość
Karierowiczka od siorbania pisiora hahahaha Pewnie jedzcze w fabryce prezerwatyw hahaha ić spać bo uszy wiedną

Fajnie też jak dziecko ma matkę a nie babcię broken, o tym nie pomyślałaś.

Gość gość
Chyba tylko w Polsce przykaz rodzenia jak najwcześniej... Pewnie, taka rola kobiety ;-)

Czy ja wiem, ja dzieci nie planuję, ale jak już by się zdarzyło to lepiej wcześniej. Potem szybciej spokój a nie do 50 czy 60 się męczysz :P