Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wynająć mieszkanie czy wyremontować swoje proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Na wynajem musielibyśmy przeznaczyć 1500zł miesięcznie. Mamy natomiast mieszkanie w domu, który zamieszkuje mój brat. Dom nie jest w dobrym stanie, ale parę lat dałoby się wytrzymać. Tak myśleliśmy, żeby na jakiś czas zamieszkać w tym mieszkaniu w domu, tylko tam trzeba zrobić praktycznie wszystko. Tzn: podłoga, jakaś tania kuchnia, myśleliśmy o skupowaniu używanych mebli, do tego malowanie ścian. Poprostu za te pieniądze, które płacilibyśmy komuś obcemu chcemy jakoś doprowadzić do ładu do nasze mieszkanie. Niestety mieszkanie nie jest w dobrym stanie. Co myślicie???

Gość gośćiutoja
c*****o ot co myśle

Gość gość
na jakich zasadach mieszkanie w domu? Góra brata, dół wasz? (czy odwrotnie) Kuchnie i łazienki oddzielnie? Oddzielne liczniki? Dom już przepisany na was oboje? (czy odziedziczony)

Gość mikusia90
Myślę że remont jest lepszym rozwiązaniem. Po co płacić komuś za wynajem skoro można być na swoim i te pieniądze wkładać w remont? Poszukajcie po prostu taniego sklepu z wyposażeniem domu np tutaj nie jest drogo http://nexterio.pl/ Można mieć ładnie urządzone mieszkanie małym kosztem wiem po sobie;)