Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zresetowanaaa

TESCIOWA PODBIERA MI CHAMSKO KOSMETYKI MAM DOSYC

Polecane posty

Gość gość
Do C**KA PACHNACA ŻYWICĄ a ty cos taka sprawiedliwa ciekawe jakby mi podbierala twoja szyszeczka to chyba bym sie ze smeichu zesrala kurde. ;P P

Gość gość
Do C***KA PACHNACA ŻYWICĄ a ty cos taka sprawiedliwa ciekawe jakby mi podbierala twoja szyszeczka to chyba bym sie ze smeichu zesrala kurde. ;P P

Gość gość
Nie wiem czy juz ktos to pisal, ale moze umieszaj jakas super miksture dla tesciowej :)

Gość gość
g***o, hehe

Gość gość
jestes jak kazda synowa.Wlazlas do domu tesciowej ,a tesciowa jak troche kremu zuzyje to afera.No moze nie kazda synowa ,ale wiekszosc..CO TWOJE TO I MOJE ,A CO MOJE TO NIE RUSZAJ.

Gość Jakie to żenujące
Mieszkasz u teściowej i żałujesz Jej kosmetyków??! Jak ci nie wstyd obrabiać teściowa na forum😠 Nie mogłaś kupić Jej na gwiazdkę? Teściowa pewnie was żywi, opłaca świadczenia i dziwne nie jest że nie stać na kosmetyki.

Gość anjula
Szkoda że moja synowa nie mieszka z nami,mądra i skromna osoba .Zaczyna poznawać moje kosmetyki,dobre choć bardzo drogie.I ja jej robię takie prezenty i syna w miarę kształtuje,jaki można zrobić żonie prezent.On mnie nie słucha bo jest skąpy .

Gość gość
Choinka, Elkapenteelka i Jakie to żenujące macie całkowitą recję. te synowe teraz to jakieś takie delikatne paniusie. Otwórz takiej drzwi do swojego domu to jeszcze d-u-p-ę obrobi. Wstydź się autorko. Gwiazdka była i ciekawe co teściowej kupiłaś.

Gość gość
Ojej... Taka bogata a z teściami musi mieszkać :d

Gość gość
pochowaj co lepsze. Mi zona brata podbiera, niestety mieszkaja z nami i tez mnie to irytuje. Co kupie, to zaraz nie ma. Ona ma swoje kosmetyki, ale woli moje.

Gość gość
głupie jesteście, ja rozumiem autorkę tematu. Niech teściowa sama sobie kupi a nie podkrada synowej. Dziewczyna kupuje drogie kosmetyki i ma przymykać oko jak teściowa podkradnie? Albo kupić mamusi, żeby się przypodobać?? Co za bezczelna baba. Trzymaj swoje kosmetyki u siebie, kup sobie jakąś dużą kosmetyczkę i tyle.

Gość gość
Uzywasz kosmetykow klareny? Chyba clareny? I co za pomysł, zeby wygładzać powierzchnię, bleee. Ja kupuję tylko kosmetyki w opakowaniach airless z pompką, nikt nie grzebie w nich paluchami i nie podmienia zawartosci.

Gość AnkaZagorsk44
Podbijam. Gdyby mi tak ktos w kremach grzebal i bym paluchy odcisniete znalazla to bym osobiscie caly krem tej osobce uroczej na twarzy rozsmarowala fuuuj :P :P

Gość gość
dorwala se...skapa...babsko i zaluje. wrr, zgadzam sie w zupelnosci...co moje to i twoje a co moje to tylko moje...jestem pewna ze tak jest u ciebie w domu. "droga" autorko...

Gość gość
a ja autorke rozumie, tesciowa o bezczelna baba, jak ma ochote sprubowac jej kosmetykow to niech sie zapyta a nie podkrada dziewczynie. Proponuje zostawic samoopalacz lub krem do depilacji w odzywce do wlosow(ale nie duzo zeby nie spalilo wszystkiego) lub rozjasniacz do wlosow w odzywce do wlosow

Gość gość
albo kup wielka kosmetyczke i tam wszystko tzrymaj i nie zostawiaj w pokoju, czasem nie ma innego wyjscia a basko napewno sie kapnie ze cos nie tak bo ne ma twoich kremikow, lakierow w lazience

Gość gość
Jestescie dziewuchy glupie i wy bedziecie tesciowymi...latac wkolo was to dobrze,a nie moglas kupic 2 opakowan i byloby ok???!!!Jestes sknera i marudna ...i ja bym ciebie wygnala z domu mojego dziewucho!!!Tesciowa 45lat

Gość Jedna taka syyynowaa
Ale wy jesteście dziwni.... Autorka tematu mieszka U SIEBIE! jest mężatką, zadecydowała razem z mężem że będą mieszkać tam więc jest to tak samo jej dom :O I ja ją rozumiem doskonale! każdy chce mieć swój własny kąt i swoje rzeczy! jedna z was pisała że była z teściową TYDZIEŃ czasu i nawet zachęcała teściową do korzystania z jej kosmetyków :D haha nie rozśmieszaj mnie. Jakbym mieszkała z teściową tydzień to też bym ją obdarowywała, ale jak mieszkasz z kimś CAŁY CZAS, to jest wtedy zupełnie inaczej. Masz swoje własne rzeczy za które sama zapłaciłaś kupe kasy, masz drogi krem który uzywasz sobie "od święta", a tu nagle znika ten krem po tygodniu. Ileż można wytrzymać coś takiego? Ja też mieszkam z teściową, mam identyczną sytuacje jak autorka (2 łazienki), a też znikają mi kosmetyki, i też mnie to drażni. Bo ja akurat nie chodzę do łazienki teściowej i nie biorę jej rzeczy! Niech chociaż teściowa raz na jakiś czas coś kupi to będzie sprawiedliwie! ale autorka nic nie wspomniała o tym żeby teściowa dawała jej jakieś kosmetyki... ja rozumiem coś pożyczyć, gdyby teściowa się mnie zapytała, czy może, a one są tak perfidne, że specjalnie pod nieobecność synowej sobie biorą co chcą! ciekawe czemu? :D :O

Gość gość
a z jakiej racji ma kupować teściowej kosmetyki? To już teściowa sama nie może sobie kupić? Ok, na jakąś okazję może kupować ale nie zawsze wtedy, gdy uzupełnia swoje zapasy. Autorka nie śpi na pieniądzach, żeby i dla teściowej wszystko kupować. Ciekawa jestem, czy chociaż teściowa taka dobra by była i w zamian też by coś od siebie dawała.

Gość Jedna taka syyynowaa
i ty teściowo z 12:29 taaaa akurat, ja pracuje, sama zarabiam sobie na moje kosmetyki, teściowa dama siedzi w domu, a ja jeszcze może bede kupo9wała specjalnie po 2 opakowania kremów, szamponów itp. bo dla tesciowej haah

Gość gość
Mi synowa nie podbiera bo mieszka osobno ,lubi dobre kosmetyki ma na to kasę,tylko jest trochę chytra i oszczędna i nie da za krem 200 zł.Nie raz jej kupię coś fajnego niech się cieszy.

Gość gość
Jest takie przykazanie: nie kradnij. A używanie czegoś bez weidzy właściciela jest kradzieżą.

Gość gość
"zadecydowała razem z mężem że będą mieszkać tam więc jest to tak samo jej dom" jej dom to bedzie jak go sobie wybuduje albo kupi

Gość gość
hahaha nie rozśmieszaj mnie. Akurat w moim przypadku razem z mężem nie chcieliśmy mieszkać w moim mieszkaniu, zamieszkaliśmy więc razem z teściami na piętrze, teściowei na innym piętrze. Zaraz po ślubie teściowie przepisali na własność piętro na mnie i na męża. Więc część domu jest również moja, bo jestem żoną, jestem pełnoprawnym członkiem tej rodziny. Płace z mężem za prąd na naszym piętrze, płacimy za węgiel, za wywóz śmieci. więc nie gadajcie pierdół, bo mi was szkoda. :O nie wiem jak wy żyjecie, ale ja trafiłam na cudownego męża i jego rodziców, traktują mnie jak córke i ich dom jest również moim domem

Gość gość
Dolej alkoholu do kremu ktorego nie uzywasz i postaw... Zobaczymy, jaka bedize usmeichnieta jak jej ryja wysuszy ;)

Gość gość
ja też jestem teściową i mi synowa kupuje dobre kremy z okazji świąt czy innych uroczystości. Kup jej taki sam i będzie ok. A jeśli nie chcesz to przełóż krem NIWEA do pudełeczka po swoim kremie, a swój schowaj. Po co zaraz podchody, trucizny, kwas solny.

Gość Gosiagosia
Sluchajcie opracowalam patent na takeigo osobnika jak Twoja teściowa. :D Moja ciotka robiła to samo kiedyś, sprawę załatwia KREM DO CELULITISU ]:)) Krem nei byl rowneiz najtanszy ale gra byla warta swieczki, pewnei wiecie co teog typu kremy robia z posmarowanymi miejscami :D Ciotce cala twarz zajela sie buraczaną czerwienią i piekla okropnie, ja oczywiscie o niiczym nie wiedzialam co to za krem dizwny powiedzialam tylko ze moze to taka ochrona przed niepowolanymi rekoma hehehe :D O d tej pory mam zupelny spokoj, ciocia wlasna kosmetyczke przynosi na czas pobytu u mnie :) Pozdrawiam

Gość gość
to se cipo wynajmij lub kup własne mieszkanie i nie pisz tu durnot

Gość Zoja§
Najlepsze pomysły to w pudełku po kremie włożyć samoopalacz albo wlaśnie jakis balsam rozgrzewający na celluit czy ujędrniający.

Gość gość
pieprzu nasyp