Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dość

Polecane posty

Gość gość

Starasz się, jesteś miły, pomocny, ona cie lubi, i to coraz bardziej daje nadzieje a tu nagle zaczyna olewac, stroić jakieś fochy. Dziewczyny są p****a***!!!! Będe starym kawalerem, trudno, ale dość latania jak piesek i starania sie o czyjeś serce, dosć łez i nie przespanych nocy!!

Gość ciotka_dobra_rada
mezczyzni nie placza

Gość gość
Sluchaj kobiety wiaza sie ze zlymi facetami co je oszukuja i zdradzaja ! Mily facet to dobra partia na kolege ktory pocieszy i wyslucha ! Dam ci dobra rade nie plaszcz sie i nie naskakuj kobieta , naucz sie odmawiac , pomagaj tylko wtedy gdy to konieczne , szanuj sie to ty nosisz portki !

Gość gość
oczywiscie i według was maja serce z kamienia.

Gość gość
kobiety to egoistki i materialistki pozbawione uczuc wyzszych zrobia wszystko by odniesc sukces i pozycje nawet po trupach bo dzisiejsze Polki to juz nie wiedza co to EMPATIA !

Gość gość
w moim przypadku ona nie jest ani egoistka ani materialistką wręcz odwrotnie. Tylko jak widzi ze mi zależy że się staram, to po cholerę daje nadzieje a potem zlewa, ma humory itd. a mnie to boli jak cholera bo się zakochałem, ale co ja to obchodzi, lepiej się pobawić czyimiś uczuciami.

Gość gość
odpusc i zobacz jak zareaguje, jesli bedzie jej zalezec to da znac, taka zlewka czesto daje lepszy efekt niz bycie miłym pomocnym itd.

Gość gość
jest wiele normalnych dziewczyn, nie bój się:) natrafisz na swoja

Gość gość
nie zdziw sie ze jak odpuscisz to ze po jakimś czasie moze nawet dłuzszym sama zacznie o ciebie zabiegać bo zobaczy że byłeś fajnym chłopakiem, a nie cwaniakiem, szpanerem do tego mega przystojnym, tylko ze majacym inne priorytety takie jak zaliczenie laski, Mam nadzieję ze bedziesz wtedy odwazny i powiesz nie, za pózno.

Gość gość
Nie będziesz starym kawalerem, bo widać po stylu pisania, że jesteś empatycznym facetem( pewnie jakaś panna zagnie na Ciebie parol) ale też zakochanym, niepewnym, niecierpliwym. uroczy jesteś.

Gość gość
No wiesz odpusc calkiem i zobacz jak zareaguje, jak jej zalezy to da jej to do myslenia.

Gość gość
Skad ja to znam;)

Gość gość
..

Gość gość
Te zlewki to brak zainteresowania z jej strony ! Jakies chore testy tobie robi ! Widocznie nie jestes dla niej w duzym stopniu atrakcyjny odpusc sobie i znajdz normalna kobiete !

Gość gość
Moze byc tez tak ze ma oprocz ciebie kogos na oku i nie moze sie zdecydowac.

Gość gość
Kobieta zawsze wybierze lepszego od siebie pod wzgledem wygladu , charakteru czy posiadania !

Gość gość
Zobaczysz kolego ze jeszcze za toba zateskni, tylko miej jaja i nie lataj za nia juz, niech sama zobaczy co stracila.

Gość gość
Kto wie co dana dziewczyna ma w glowie, jesli cie olewa to zrob to samo i traktuj ja jak inne i staraj sie z nia jak najmniej widywac/komunikowac.

Gość gość
Jak ci zalezy to daj jej od siebie odpoczac i wtedy od jej reakcji wszystko bedziesz wiedzial jak jej zalezy to zacznie o ciebie zabiegac

Gość gość
kobiety wolą mneij uprzejmych mneij miłych, mniej czułych, romantycznych itd facetów. Wolą przystojniaków najlepiej bogatych. A potem tyle rozwodów....

Gość gość
..