Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny temat o zdradzie

czy zdradza

Polecane posty

Dowodów. Jestem z facetem od 6 lat, razem mieszkamy. Rzadko wychodzi z domu, bo tu gdzie mieszkamy brakuje mu znajomych. Jest gościem który spędza czas wyłącznie ze mną gdy jesteśmy tu. Problem zaczyna się gdy jedziemy w odwiedziny do naszego rodzinnego miasta. Ma koleżankę, młodszą ode mnie. Kilka razy wysyłała mu smsyo nienormalnych godzinach, stąd wyostrzyłam czujność. I kontroluję jego telefon. Po jednym smsie, gdzie napisał jej Ty i ja i zachód słońca mocno się wkurzyłam i zapytałam. Wytłumaczył się że oni mają taką relację i że nic nigdy między nimi nie zaszło. Nawet jeśli w to wierzę to i tak moje zaufanie do niego jest na niskim poziomie. To było rok temu. Teraz regularnie przeglądam jego telefon. Co prawda usuwa wiadomości ale nie historię korespondencji. Okazało się że wysyłali do siebie wiadomości w nocy od 2 do 4 rano. Wymienili ze sobą 30 wiadomości. Byliśmy wtedy w rodzinnym mieście. Cóż dowodów mi brakuje ale zastanawiam się jak mam uzyskać od niego szczerą odpowiedź. Po pierwszej sytuacji poprosiłam go żeby był ze mną szczery, bo nie chcę żeby mnie chronił przed własnym kłamstwem i żeby się nie obawiał bo doskonale sobie poradzę, jeśli się rozstaniemy. Powiedział, że jest szczery ale nadal mu nie wierzę. Jak mam to rozegrać?

Gość gość
na pewno z własnej woli Ci nie powie

Czyli muszę go szpiegować? Szkoda, tyle lat razem a domniemanie kłamstwa ogranicza zaufanie. Bez sensu są związki

Gość gość
jakie to upokarzające dla kobiety szpiegować faceta i być o niego zazdrosną, powinno być na odwrót.

Tak to upokarzające dla kobiety. Dla mężczyzny pewnie też, więc nie róbmy założeń. Przeraża mnie tylko to, że po co ludzie s\ą w związkach skoro jedno coś ukrywa a drugie chce to odkryć, żeby nie wyjść na idiotę. Po co się pytam? Jeśli mnie zdradza niech to powie, po co marnuje moje życie ?

Jak to po co są? Związek to taka mała przykrywka. Bo zapewniając partnera o uczuciu itp, ma się prawdopodobnie seks, oddanie itp. W młodym wieku po prostu ludzie po czasie się sobą nudzą i szukają wrażeń na boku. Związek to taki przytulny gaj, do którego się wraca po 'łowach', zmęczonym i wynudzonym. Doskonale wiesz, że partnerzy latami się oszukują, mają rodziny a kochanków na boku przez x lat. Jak się dobrze kryją, to partner nigdy się może nie dowiedzieć. I rzadko kiedy ma kto odwagę cywilną, przyznać się, powiedzieć drugiej ukochanej osobie o takim układzie i odejść. Ciągnie się to, dopóki ich nie nakryją. U kochanków załatwiają jedne potrzeby po czym wracają do rodziny po inne zaspokojenie. Także miej na pulsie rękę i go kontroluj. Nie jestem zwolennikiem kontrolowania kogoś ale jeśli nie ma wyboru to trzeba drastycznie. Nikt nie chce żyć x lat w nieświadomości. Lepiej zawczasu odkryć tę szopkę i z kim innym sobie życie układać.

Gość gość
Nie bądź naiwna :D niech sobie *****