Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozterce22222

Podrywa mnie wspaniały facet ale niezaradny wciąż szuka pracy

Polecane posty

Gość gość
Facet ma pracowac. Tak. Rzadna praca nie hanbi. To On powinien byc wzorcem dla rodziny a nie ofiara!

Gość wrozterce2222
Kochana nie denerwuj się bo tutaj pisze hipokryta który chce nas doprowadzić do nerwicy zignoruj posty takiego człowieczka bo są tak irracjonalne że aż śmieszne.

Gość gość
jak się harpie nawzajem nakręcają. tak dobrze wiecie o tym jaki "powinien być facet" a jaka powinna być kobieta też wiecie? jesteście dziewicami?

Gość gość
rzuc tego nieudacznika, sama bylam w podobnej sytuacji i pogonilam prozniaka

Gość wrozterce2222
I tak zrobie :) a u ciebie jaka sytuacja była?

Gość gość
Wlasnie. Opisz jaka sytuacja u Ciebie byla, tez ciekawa jestem :-)

Gość wrozterce2222
Jestem po rozmowie z nim i niezgadniecie co mnie spotkało.. Powiedziałam mu wszystko zażadałam przerwy w naszych relacji i rzadkiego kontaktu a on sie rozpłakał i błagał mnie bym tego nie robiła i nasłał na mnie mame i do mnie dzwoniła żebym dała mu szanse..

Gość gość
No, to akurat do takiej doopy wołowej podobne - rozbeczeć się i nasłać mamusię. Żałosne :O

Gość gość
Jesteś gównem

Gość gość
Oczywiście, facet bez pracy i bez pieniędzy jest zerem, ale podjęcie pracy sprzątacza u przyszłego teścia byłoby fatalnym posunięciem i wcześniej czy później doszłoby do konfliktów między wami wszystkimi. W ogóle mężczyzna o tak niskim statusie społecznym nie powinien wiązać się z kobietą i myśleć o zakładaniu rodziny, a już na pewno z kobietą relatywnie zamożną. Ta historia skłania do pewnej szerszej refleksji, jak elity tego rzekomo wspaniałego kraju doprowadziły do zdegradowania i upodlenia ogromnych rzesz społeczeństwa, w tym ludzi mlodych, których zachęcano do kształcenia się, a teraz ci wykształceni młodzi ludzie muszą stawać do konkursu na stanowisko sprzątacza czy robotnika budowlanego. Jak może założyć rodzinę nawet pracujący młody mężczyzna, jeśli zarabia 1000- 1400 zł miesięcznie? Jak za to wynająć mieszkanie, utrzymać samochód i zrobić dobre wrażenie na dziewczynie? A największym marzeniem większośc***olskich kobiet jest wyjść za mąż za obywatela z krajów dawnej UE, żeby nie klepać biedy z sfrustrowanym polskim mężem, który walczy o przetrwanie "w rosnącej w siłę" Polsce.

Gość spaślak_
których zachęcano do kształcenia się, a teraz ci wykształceni młodzi ludzie muszą stawać do konkursu na stanowisko sprzątacza czy robotnika budowlanego>>>przestan przesadzac sami sie oszukiwali i poszli do szkolu humoru i satyry gdzie przez 5 lat uczyli sie malowac paznokcie to i staja do konkursu na sprzatacza a raczej malowacza paznokci. nigdy nie bedzie tak ze 60% spolecznstwa bedzie pelnilo funkcje nadzorcze, na budowie musi byc wiecej robotnikow niz kierownikow i nie ma sie czemu dziwic to ze 60% studiuje nie oznacza ze pozniej 60 osob bedzie zarzadzalo 20 robotnikami na budowie jeszcze trzeba do tego dodac tych 20 z sama matura. jak ktos jest durny to niech wini sam siebie a nie jakas niezidentyfikowana sile ktora go zachecala do czegokowliek.

Gość spaślak_
jeszcze co do budowy to murarz po zawodowce zarabai dwa razy wiecej niz absolwent architektury ktory musi dwa lata pracowac aby nabyc uprawnienia wiec gdzie jak gdzie ale na budowie nie ma prostego rpzelozenia ze masz lepsze wyksztalcenie wiecej zarabiasz. pisanie ze jest zerem bo nie ma kasy swiadczy to twojej glupocie i to do kwadratu bo raz ze kase ma a dwa zero intelektualne nawet z 3 tytulami przed nazwiskiem bedzie zerem bo zera do "potegi" nie podniesiesz zadnym papierem.

Gość gość
prawda jest taka ze od faceta zawsze wymaga się więcej niż od kobiety kobieta to z natury tylko dodatek do faceta

Gość spaślak_
racja.

Gość gość
kobieta zawsze wybierze lepszego od siebie faceta z wygladu badz charakteru ! Zaradnego z dobra praca , samochodem i mieszkaniem ! Nie ma co sie oszukiwac to bieda tego kraju doprowadzila ludzi do zdegenerowacenia caly feminizm , gender, homoseksualizm !!!!

Gość gość
wrozterce2222, kochana, odizoluj sie, tego mojego mama tez dzwonila wiele razy, i nawet do mojej mamy bym 32latka nie zostawiala a wspierala i pomagala, jak facet nie potrafi zalatwic a mamusia za niego- to nie wrozy dobrze. Moze byc taka sytuacja jak u mnie. Odejdz, zamilcz nie kontaktuj sie. To Ciebie wykonczy psychicznie jak mnie, chyba ze silniejsza jestes. No ale mamusia jak sie wtraca to porazka!

Gość gość
wrozterce2222 i co zamiarujesz dalej?

Gość gość
facet jest wspaniały ale z braku kasy już nie jest wspaniały

Gość gość
Facet jest pantoflarzem- moze i chce sie zmienic, wydostac ale mamusia wazniejsza. Jemu wstrzasu potrzeba! Autorko! Zamilcz i na nic nie reaguj! Niech sie chlopina wykaze skoro jestes wazna dla niego.

Gość gość
a jak on ma się zmienić, skoro to taki typ osobowośc***Płacząc błaga kobietę, żeby go nie porzucała. Powinien urodzić się jako kobieta. Jako facet z takim charakterem powinien strzelić sobie w łeb, ale do tego trzeba także być mężczyzną i mieć odwagę.

Gość gość
Dokladnie bierze na litosc. Ja sie na takim przejechalam, ale ten moj byl jeszcze taki ze oszukal wykorzystal i na koncu zwyzywal.

Gość gość
no cóż, facet jest trochę sfrustrowany i zdesperowany ale to częste na naszej "zielonej wyspie" bez perspektyw (to znaczy oczywiście z perspektywami na umowę "śmieciową" za 1500 po płatnych studiach).

Gość gość
a w ogóle to jestem naprawde ciekaw co w nim takiego "wspaniałego". trochę słabe żeby facet mamę wysyłał jak go laska zostawi.

Gość wrozterce2222
Witam całą noc do mnie wydzwaniał nie odebrałam dziś oddzwonie i mu powiem żeby przestał tak sie zachowywać bo dla mnie to też nie jest łatwe bo jedyne co do niego teraz czuje to litość i żeby sie ogarnął dam mu czas do maja i jeśli do tego czasu nic w sobie nie zmieni to urwe kontakt z nim całkowity.

Gość wrozterce2222
Wspaniały jedynie charakter tzn to że jest dobry wrażliwy i wiem że nigdy by mnie nie zdradził ani nie okłamał w tym sensie. A co do jego mamy to mówiąc szczerze chodziło mi to po głowie że moga być z tego takie akcje bo jego mama do jego byłej też wydzwaniała i ją prosiła żeby z nim nie zrywała..Niedawno mi sie przyznał że pisał do jego byłej co tam słychać to nawet mu nie odpisała ona nawet na niego patrzeć już nie może.

Gość gość
bedziesz sie z nim spotykala do maja i obserwowala?

Gość gość
Przecież jej chodzi tylko o kasę a właściwie jej aktualny brak

Gość gość
Znowu nagonka. Ja autorke rozumiem bo jak wczesniej pisalam historia podobna. Tyle ze moj milczy od 2 tyg. No widocznie poprostu zabawil sie mna i juz wie ze zadna gadka na litosc mnie nie wezmie. Szkoda bo pokochalam go i myslalam ze jakos mu pomoge ale wpierw on powinien sobie pomoc. Odciac pepowine w wieku 32 lat od mamusi i zaczac szukac pracy. Bo co bedzie jak mamusia umrze. Myslec musi przyszlosciowo jak i my. Wiele osob odradzalo mi jegomoscia. Facet musi byc zaradny nie moze wiecznie ubolewac narzekac i na litosc brac. Do autorki, milcz i obserwuj- swoje mu powiedzialas czego oczekujesz, teraz niech on pomysli i zacznie za zycie sie brac!

Gość julka19xx
Ten koles jest zerem i nawet trudno go nazwać facetem.to mamejowata ciotka uczepiona maminej spódnicy.Wstyd mi by było się przyznać że znam kogoś takiego. Autorka choć o klasę lepsza, ideałem nie jest.chyba się z choinki urwała.Dla mnie ktoś zarabiający 1200 a nawet 2tys jest nieudacznikiem.gdzie taki ktoś ma jaja? A ty chcesz na zagraniczne wakacje jeździć? To ja zarabiam 3 tys i mnie nie staćTylko mi nikt nie kupił mieszkania.z takimi groszami nawet kredytu nie wezmę.

Gość wrozterce2222
Zamierzam sie z nim spotkać w maju a do tego czasu milczeć przeprowadziłąm dziś rozmowe jest zły na mnie że sie nie odzywam itp ale innej rady na niego nie ma , póki nie zacznie zarabiać i być facetem a nie c**ą nie chce go znać