Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo5

Fotelik TYŁEM do kierunku jazdy ZDJĘCIA miejsce na nogi

Polecane posty

Gość gość
ja chcę właśnie taki fotelik, tyle że zajmuje dużo miejsca (nie wiem czy się zmieści) no i ta cena...

Gość gość
Jak ja woziłam dzieci w samochodzie, to fotelików wcale nie znano :D. Dzieci leżały na tylnej kanapie i spały. Polecam. Są dorosłe i żyja.

Gość gość
Ja mam fotelik tyłem bez isifixu.

Gość gość
W Stanach tylko tak sie wozi dzieci - najdluzej jak sie da, tylem do kierunku jazdy, Amerykanie wiedza co robia...maja tyle samochodow ze o wypadek tam nie trudno. "głowa siedzącego przodem pasażera zostaje rzucona do przodu ze znaczną siłą. To jest pęd wprawiający głowę w ruch w kierunku przód-dół do klatki piersiowej, a następnie z powrotem do góry. Szyja dorosłego może wytrzymać takie obciążenia relatywnie dobrze, szyja małego dziecka, niestety, nie.

Gość gość
gościu z 23:30 a oglądałaś petardy lub nawet strzelałaś w sylwestra? bo w Paryżu ze względu na bezpieczeństwo dali zakaz na to g***o

Gość cleo5
no i bardzo dobrze. mało to idiotów sobie krzywdę robi petardami? Ja również nie mam nic do swojej jazdy samochodem, ale mało to idiotów wsiada za kółko po alkoholu? nie ufam kierowcom, a gadanie że umiem jezdzić to wypadku mieć nie bedę jest bez sensu, bo nie masz kontroli nad innymi kierowcami. Większość poważnych wypadkow zdarza się właśnie w mieście.

Gość gość
Znam chlopaka co stracil oko przez petarde wystrzelona w Sylwestra prze jakiegos pijanego debila, wiec bardzo dobrze ze w Paryzu zakazali! w Polsce tez powinni zakazac!!! skonczylyby sie zarty pijanych bandziorow odpalajacych petady gdzie popadnie.