Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce wrocic do kraju jakies rady

Polecane posty

Gość gość

hej.. z chlopakiem mieszkamy w anglii od 2011 5 miesiecy temu urodzilam synka.. wynajmujemy mieszkanie.. troche na to mieszkanie idzie przeliczajac na polskie jakies 3 tys zlotych i wlasnie.. nie chce tu mieszkac :( chcialabym juz wrocic do Polski ale nie mamy do czego nie mamy zadnych oszczędnosci.. na kredyt tez nie ma co liczyc myslalam ze on zostanie bedzie pracowac wynajmie pokoj a ja wróce.. ani tak ani tak.. jakies rady? marzy mi sie mieszkanko male nie duze w Polsce.. a nie wynajmowane dziadostwo tam za tyle pieniedzy :(

Gość gość
mieszkasz w Anglii, zarabiasz w Anglii i tam wydajesz - to po co przeliczasz na złotówki??? i jeszcze jedno - od kiedy to się robi dzieci z facetem, który nie jest w stanie utrzymać rodziny???

Gość gość
moja rada jest taka - kup bilet i spieprzaj stąd bo tylko wstyd Polakom przynosisz - ale już!

Gość gość
a mnie sie marzy duze mieszkanko i sluzaca, i kierowca pod mieszkankiem :) moj maz marzy, zeby wygrac w lotto a moja kolezanka o posiadlosci na Hawajach :) pomarzylismy sobie wszyscy a teraz wracajmy do pracy :)

Gość gość
zacisnijcie pasa i popracujcie troche odluzcie jakies pieniadze na powrot do pl zeby miec na start

Gość gość
boze kolejna nieudacznica ktora pewnie zaszla w ciaze w wieku 20lat i nic nie osiagnela a teraz zyje marzeniami.... :-O

Gość gość
Aha, czyli tobie sie marzy powrot do Polski, w poblize mamuski, kupno mieszkania a chlopak niech wynajmie sobie pokoik za granica i z********a na twoje zachcianki? O Oby facet przjrzal na oczy i kopnal cie w d**e. Bo juz mi go zal :-(

Gość gość
NIC NIE OSIAGNELA marzy nic nie robi do roboty poszla a co on bedzie zap***alal na wasz tabor?atu do pl se wrocisz i wygodnie bedziesz zyc co??on ci bedzie slal mieszkal jak szczur zar syf a ty paniusia w pl bedziesz z wozeczkiem lazic i opowiadac o zagranicy co?? kredycik ahhahaha chyba odwrotna kolejnosc w twym zyciu jest bo najpier sie cieszko pracuje, odklada i wtedy myslki o czyms a jak ty tylko d**y umilas dac to wybacz.