Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalne_zauroczenie

Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście z miłości

Polecane posty

Gość fatalne_zauroczenie

Jak w temacie- jaka jest najgłupsza rzecz, którą zrobiliście z miłości? A może nie była taka głupia i obróciła się na Waszą korzyść? Opisujcie Swoje sytuacje ;)

Gość gość
W szpitalu leży nieprzytomny Marian, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta: - Bożena, byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili? - Tak, kochanie. - A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś? - Tak, kochanie. - A gdy nam się chałupa spaliła? - Też przy tobie byłam, kochanie. - Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś? - Tak, kochanie. - Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha!

Gość gość
zakochałam się :classic_cool:

Gość gość
Wyszłam za maz.

Gość gość
sporo było takich rzeczy, ale ogólnie zachowywałam się jak idiotka i przez to zraziłam do siebie faceta :O

Gość gość
haa dokładnie -wyjście za mąz :)

Gość gość
spalam z ksiedzem z milosc***** czym zostawil mnie jak szmate, 2 lata za nim wylam i w koncu sie do mnie odezwal. znowu wybzykal pare razy i zostawil jak poprzednio. do teraz sie nie odzywa.

Gość gość
to sie rozwiedz glupia pipo

spalam z ksiedzem z milosc***** czym zostawil mnie jak szmate No i dobrze powinien cię nawet zajeebać.

Gość gość
Rzuciłam pracę - wysokie stanowisko jak dla mnie wtedy...

Gość jaa12345
odcięłam się od całej rodziny, z wszystkimi się skłóciłam bo ON nie lubił mojej rodziny. Bardzo go kochałam i nadal kocham choć nie szanuje mnie tak jak kiedyś.... Dawniej całował mnie po rękach, całym światem dla niego byłam. Dzisiaj jest w stanie powiedzieć do mnie "zamknij ryj"

Gość gość
ja z milosci blagalam o milosc.jak mnie zostawil to autentycznie blagalam zeby zostal i mowilam,ze nie bede umiala zyc bez niego. z milosci tez miala mysli samobojcze.dzis jestem juz po paru zwiazkach i mam mega dystans bo kazda milosc bo swoj czas i kazda sie konczy.

Jak uklękniesz, pocałujesz mnie w sygnet i oddasz cześć ojcu chrzestnemu ladacznico z N°1, to dopiero wtedy porozmawiamy o dalszym rozmawianiu.

Gość byłam idiotką oj byłam
zgodziłam się na seks układ tylko po to, żeby mieć go przy sobie. skrzywiło mnie to na zawsze, zabiło coś we mnie.

Gość fatalne_zauroczenie
to podobnie jak ja. tragedia ;/

Gość gość
wyszłam za mąż, jak ktoś już wyzej napisał. Najgłupsze co mogłam zobić

Gość gość K
Normalnie, aż się wierzyć w takie przygłupki nie chce, a potem się dziwią, że nikt ich nie szanuje.

Gość gość
ja wrecz seks uklad zaproponowalam zeby tylko miec go przy sobie.nic nie bylo jak wtedy gdy bylismy para bo nie bylo milosci,ale ja liczylam,ze mu sie odmieni.to straszne,ze uzywamy seksu zeby zatrzymac faceta :(

Gość Tris345
Jeśli piszesz że najgłupsza rzecz z miłości to wyjść za mąż, to jaki wg ciebie jest właściwy powód do wyjścia za mąż?

Gość gość
jeśli miłość jest szczęśliwa to nie robi się takich rzeczy. Głupoty zdarzają się tylko w nieszczęśliwej czy nieodwzajemnionej miłości.

Gość gość
fubu p*****l sie

Gość gość
fubu to klecha? czyli rzucila cie zlamasie a ty teraz masz depresje? hahah powinna cie nawet zaaaa ****c

Ona jest wybrana. Nie klęka dlatego że jej każe tylko dlatego że sama chcę. To mój skarb z Londynu wielkopolskiego.

Gość byłam idiotką oj byłam
ja z tamtym "moim" nigdy nie byłam parą - był moment, że myślałam, że mu na mnie zależy - ech, beznadziejna sprawa..

Gość gość
Tak oto na Waszych oczach Mili Państwo spełnia się moje wczorajsze proroctwo. Już za chwilę będą sobie spijać z dzióbków.