Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naprawianie

Polecane posty

Gość gość

Wiele razy czytałam, że kiedyś to się naprawiało, a teraz to się wyrzuca. Oczywiście to przenośnia, kiedyś się nad związkiem pracowało, a dzisiaj się rozwodzi. Otóż, po ponad 50 latach na tej ziemi zaobserwowałam, że: mój mąż naprawia już rok skrzynkę na listy, która się rozwaliła w drobny mak. Kupiłam nową, która leży w piwnicy, bo on naprawia. Nie muszę chyba dodawać, że ta ciągle naprawiana, ciągle się psuje.

Gość gość
Ne pieprz mi tu o zakochaniu. Wiem co to zakochanie. Dalszą częśc mojej wypowiedzi uznano za spam, idiotyzm.

Gość gość
k***a mać, nie mogę wkleić tego co napisalam, krótko: czasem lepiej wypieprzyć niż trzymac zepsute

Gość gość
Dalej,naprawiłam samodzielnie dzbanek. A on wciąż przecieka. I wygląda tak sobie. Daj sobie szansę na szczęśliwsze życie, im szybciej, tym lepiej. Pozdrawiam odważnych, którzy nie boją sie wywalić totalnie popsutej rzeczy, szacun!

Gość gość
W sumie, jak wywaliłam osobiste nieco dane to sie dodało, moze i dobrze. A wy, niedorostki, siusiumajtki i inne czarno-białe rzygowiny, spac, albo sie pomodlic za swoich współbraci, którym nie wyszło.