Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide pobiegac ktos jeszcze pyt

Polecane posty

Gość gość

wlasnie wstalam,ubralam sie i ide biegac.To moj pierwszy raz kiedy zaczynam przygode z bieganiem. Kto ze mna??

Gość gość
Wczoraj jakiejs panience radzilem bieganie jako sposob na stres i lepsze samopoczucie:-) jak to ty to super, gwarantoje ze po jakims czasie bedziesz kwitnaca papa:-)

Gość gość
dziekuje.Ale to nie ja... to moje postanowienie noworoczne, puki co zapal nie opadl i mam nadzieje ze nie opadnie.

Gość gość
Zeby zapal nieopadl to zegarek sobie wez ,jak sie zmeczysz sprawdz ile biegalas i dodawa co pere dni po pare minut powdzenia:-)

Gość gość
no...njestem juz na miejscu.Zobaczymy jak z moja kondycja i ile ida mi sie przebiegnac za pierwszym razem :)

Gość LEGION LA
Za drzewem czeka g****iciel

Gość gość
A wiec tak. bieglam 700 m w 5 min. potem ktotki odpoczynek i tak po trzy razy. A potem sie zawzielam i przebieglam 1600 m bez postoju w ok 11 min. Wiem ze to bez rewelacji no ale dopiero zaczynam

Gość gość
Noi elegancko:-) niejestem trenerem ,zebys wiedziala. Biegaj dla sportu i zdrowia nie dla wynikow:-) wyniki niesa istotne tylko samopoczucie,i systematycznosc w tym co robisz

Gość gość
dziekuje :) biegam wlasnie dla lepszego samopoczucia i dla wygladu. A te slowa tylko mnie podbudowaly ,dziekuje raz jeszcze :)

Gość tez biegam
wczoraj biegalam,szisiaj luz biegam co drugi dzien 12km w 1 godzine zakochasz sie w bieganiu:)

Gość gość
Niema zaco zycze zdrowia. Widze ze maratonczyk sie zainteresowal zycze powodzenia:-)

Gość gość
tez birgam i taki caly dystans przebiegasz bez odpoczynku??

Gość tez biegam
tak,caly czas biegne

Gość gość
to super. ile ci czasu zajelo na wyrobienie takiej kondycji??? czujesz poprawe w samopoczuciu? schudlas cos? ja puki co moge przeznaczyc tylko raz w tyg na bieganie.Moze dwa.

Gość gość
ja chcialabym sobie wymodelowac troszke brzuch. mam 30 lat, dwa porody za soba i mnostwo checi

Gość tez biegam
schudlam,cialo mam inne,takie zbite:)na brzuchu skosne;) przestalam chorowac,wczesniej raz w miesiacu bylam na antybiotyku i nie mialam atakow dusznosci odkad biegam(choruje na astme) biegam tak ponad rok,zrezygnwalam z fitnesu ,silowni(wczesniej chodzilam na sale ale bez sensu wydawac pieniadze,leciec na okreslona godzine)

Gość gość
a jak dlugo biegasz? od ilu km zaczynalas i jak czesto?

Gość gość
schudlam,cialo mam inne,takie zbiteusmiech.gif na brzuchu skosneoczko.gif nie przy sniadaniu bleehh.. To jak ty wygladasz ? Jak chlop czy jak baba ?

Gość tez biegam
wygladam fajnie,lepiej niz wczesniej przynajmniej nie mam juz owislego i galaretowatego brzuszyska zaczynalam od 5 km-takie 30min bieglam na poczatku biegam 1,5 roku